Re: Postfix lost connection after EHLO from neon.domain.com

2018-02-09 Thread @lbutlr
On 2018-02-08 (22:43 MST), motty cruz wrote: > > match_hostname: smtpd_client_event_limit_exceptions: neon.domain.com ~? > 189.45.22.55 postconf -n What (and why) do you have smtpd_client_event_limit_exceptions set to? Also, I don't believe for a second that domain.com

Re: Postfix lost connection after EHLO from neon.domain.com

2018-02-09 Thread Motty Cruz
Dr. Wietse, Thank you very much for taking the time to reply to my email. I enabled TLS on Postfix with a certificate from letsencrypt.com for temporary solution. This solved the problem, we're now able to received emails  from that specific client. Your support on this matter is

Re: Postfix lost connection after EHLO from neon.domain.com

2018-02-09 Thread Wietse Venema
Bastian Blank: > On Thu, Feb 08, 2018 at 09:43:51PM -0800, motty cruz wrote: > > I am trying to figure out why my Postfix disconnect after EHLO command. A > > customer is trying to email me something but Postfix disconnect: ( on the > > customer side this is the bounced message "Remote Server

Re: Postfix lost connection after EHLO from neon.domain.com

2018-02-09 Thread Erik van Linstee
On 09-02-18 18:35, Motty Cruz wrote: If you have any other ideas please share, I appreciate your help! You could try getting a packet trace on your end. It might show you in more detail what is going on. Worst case you learn nothing new. regards, Erik

Re: Postfix lost connection after EHLO from neon.domain.com

2018-02-09 Thread Motty Cruz
Thanks Bill, The customer is from fairly large company and they're able to send email to other clients. They will not cooperate to help me troubleshoot this issue. I am working from the assumption the problem is on my side. We were getting emails from that client up to few weeks ago. Nothing

Re: Postfix lost connection after EHLO from neon.domain.com

2018-02-09 Thread Bill Cole
One more thing... On 9 Feb 2018, at 9:09, Motty Cruz wrote: Isn't because my smtp server does not support TLS?  Yes, it could be. Their broken firewall may be set to require TLS support. Which is not in itself a bad thing. The only thing broken about this IF it's because they require TLS

Re: Postfix lost connection after EHLO from neon.domain.com

2018-02-09 Thread Bill Cole
On 9 Feb 2018, at 9:09, Motty Cruz wrote: Hello Bastian, you're right " ( on the customer side this is the bounced message "Remote Server returned '< spring1.mydomain.com #5.0.0 smtp; 554 Security violation. Email Session ID:" ) This is a message generated by a dysfunctional and misguided

Re: Postfix lost connection after EHLO from neon.domain.com

2018-02-09 Thread Motty Cruz
Hello Bastian, you're right " ( on the customer side this is the bounced message "Remote Server returned '< spring1.mydomain.com #5.0.0 smtp; 554 Security violation. Email Session ID:" ) is on the response of the remote server (smtp server of person submitting the email) but this log below is

Re: Postfix lost connection after EHLO from neon.domain.com

2018-02-08 Thread Bastian Blank
On Thu, Feb 08, 2018 at 09:43:51PM -0800, motty cruz wrote: > I am trying to figure out why my Postfix disconnect after EHLO command. A > customer is trying to email me something but Postfix disconnect: ( on the > customer side this is the bounced message "Remote Server returned '< >