[PPIBelgia] 1 syawal 1428 H, KBRI Brussels Belgia

2007-10-20 Terurut Topik Setio Pramono
Kalo di tempat2 lain masih pada bingung kapan lebarannya, KBRI belgia luxemburg di brussels sudah menentukannya minggu lalu sesuai dengan pendapat ulama2 di brussels bahwa 1 syawal 1428 H jatuh pada hari jumat 12 oktober 2007. Lebaran belanda dan jerman terpecah antara sabtu dan jumat. KBRI den

Re: [PPIBelgia] Salam Kenal Internet di Belgia

2007-10-25 Terurut Topik Setio Pramono
Kalo aku pake telenet perbulan 42 e, pemakaian donload and upaload 12 GB perbulan. kalo pakai sepuasnya aku g tau...setahuku yg ada belgacom itu juga ada limitnya. Setia Pramana Bioinformatics Research Group Center for Statistics Hasselt University Agoralaan - building D 3590

Re: [PPIBelgia] Re: Salam Kenal Internet di Belgia

2007-10-27 Terurut Topik Setio Pramono
berapa. Yang bisa unlimited setahu saya hanya ada dua, yaitu Brutele dan UPC (Chello). Yang lainnya, Belgacom, tele2net, dan lain-lain punya limit download sekitar 40 GB. Bhayu. --- Setio Pramono [EMAIL PROTECTED] .. wrote: Kalo aku pake telenet

Re: [PPIBelgia] Ekonomi EU

2007-10-27 Terurut Topik Setio Pramono
ahmad.. di hasselt memang harga2 barang sedikit lebih mahal dibanding kota2 sekitar begitu juga dengan harga apartement mungkin karena: On 27/06/07, Hasselt has been named by Testaankoop, the Belgian consumer magazine and a member of Euroconsumers, as the city with the highest standard of

Re: [PPIBelgia] Ichwan Berburu sampai ke Eropa

2007-10-30 Terurut Topik Setio Pramono
kalo mo berburu barang bekas di belgi, coba dateng ke tongeren:http://hafidztio.multiply.com/photos/album/82/Inside_Tongeren_Antique_Marketapaa aja dijual..sampe penebah kasur juga ada he2Setia PramanaBioinformatics Research GroupCenter for StatisticsHasselt UniversityAgoralaan - building

[PPIBelgia] tanya2 ttg pasport

2007-11-04 Terurut Topik Setio Pramono
temen2 ,...ada yg mu di tanyain nih...mungkin ada yg bs bantu... dulu saya kesini pakai pasport biru yg masih valid sampai thn depan karena belum ada surat izin utk lanjut studi disini dari kantor.. recananya saya akan pulang utk membuat pasport hijau. yang ingin ditanyakan adalah: 1. Jika punya

Re: [PPIBelgia] Re:tanya2 ttg pasport

2007-11-05 Terurut Topik Setio Pramono
Departemen Luar Negeri Ÿ 62-21-3813521 Ý 62-81808004068 -Original Message- From: Setio Pramono [EMAIL PROTECTED] com To: [EMAIL PROTECTED] ps.com Date: Sun, 4 Nov 2007 22:30:48 -0800 (PST) Subject: Re: [PPIBelgia] Re:tanya2 ttg pasport thanks infonya... but.. apa memang bisa membuat

Re: [PPIBelgia] Re:tanya2 ttg pasport

2007-11-05 Terurut Topik Setio Pramono
/ - Original Message From: Setio Pramono [EMAIL PROTECTED] To: PPIBelgia@yahoogroups.com Sent: Monday, November 5, 2007 7:39:19 PM Subject: Re: [PPIBelgia] Re:tanya2 ttg pasport Thannks infonya menanggapi comment dari pak Marsianda: Nanti kalo pulang, Paspor biru

Re: [PPIBelgia] Re:tanya2 ttg pasport

2007-11-05 Terurut Topik Setio Pramono
klo paspor ijo mah bisa lima taun salam utong On 11/5/07, Setio Pramono [EMAIL PROTECTED] com wrote: Thannks infonya menanggapi comment dari pak Marsianda: Nanti kalo pulang, Paspor biru harus dikembalikan ke deplu, karena akan buat paspor hijau

Re: [PPIBelgia] Re:tanya2 ttg pasport

2007-11-06 Terurut Topik Setio Pramono
thanks bu penjelasannya... saya memang rencana sekalian pulkam kok... menanggapi komen dr ibu: Utk urusan pribadi saya hrs pake paspor dg warna lain, krn tujuan dan alasannya beda!!! Saya tdk boleh pake paspor hitam saat pergi jalan2 ke australia menjenguk sdr dll.. berarti kita bisa

[PPIBelgia] 2 PhD students In the Transportation Research Institute of Hasselt University

2007-11-07 Terurut Topik Setio Pramono
In the Transportation Research Institute of Hasselt University, the following positions (m/f) are available for the SBO project “A Model-Based Approach for Evaluating the Safety and Environmental Effects of Traffic Policy Measures”: 2 PhD students (2x2 years) (mandates BEDR/2007/023-024) Job

Re: [PPIBelgia] Gaji Dirjen Melebihi Menteri

2007-11-20 Terurut Topik Setio Pramono
yang paling banyak itu dan menyedihkan adalah gaji guru /dosen jauh lebih kecil dari uang jajan siswanya atau gaji mahasiswanya yg nyambi kerja... Setia Pramana Bioinformatics Research Group Center for Statistics Hasselt University Agoralaan - building D 3590 Diepenbeek Belgium

Re: [PPIBelgia] undangan Kepala Pensosbud KBRI Brussel

2007-11-29 Terurut Topik Setio Pramono
Acara yang menarik... sayangnya saya tidak bisa hadir karena pulkam... Dari Hasselt, semoga ahmad effendi bisa mewakili.. untuk moderator, tolong dimasukkan new member, Joana, dia PhD student yg baru di Uhasselt: [EMAIL PROTECTED] Thanks Setia Pramana Bioinformatics Research Group Center

[PPIBelgia] Fw: Uitnodiging Boekenfestijn Gent

2007-12-06 Terurut Topik Setio Pramono
Setia Pramana Bioinformatics Research Group Center for Statistics Hasselt University Agoralaan - building D 3590 Diepenbeek Belgium http://hafidztio.multiply.com/ http://hafidztio.blogs.friendster.com/my_blog/ - Forwarded Message From: De Centrale Boekhandel [EMAIL PROTECTED] To:

[PPIBelgia] Shopping ticket

2008-01-04 Terurut Topik Setio Pramono
Shopping ticket Let’s go shopping by train ! Haven’t finished your Christmas shopping yet? Or would you rather find some bargains in the sales? The ‘Shopping ticket’ at 7.00 EUR in 2nd class and 10 EUR in 1st class takes you back and forth to your favourite shopping

Re: [PPIBelgia] tv indonesia

2008-01-06 Terurut Topik Setio Pramono
inggris dan italy juga ada, di chanel sport. dendi Furqon Azis [EMAIL PROTECTED] com wrote: wah bener euy bisa ntn tv indonesia hehehehe tp koq ngasih tau nya pas lg musim ujian euy hehehehhehe nuhun kang Tyo utong On Jan 6, 2008 8:07 AM, Setio Pramono [EMAIL PROTECTED

[PPIBelgia] nonton pelem

2008-01-07 Terurut Topik Setio Pramono
, belum register. mungkin bisa dicoba saya seringnya pake TVU, ada ANTV dan liga inggris yg sering saya tonton, walaupun bisa habis 1 giga untuk 2X45 menit (=2 euro per giga). dendi Setio Pramono [EMAIL PROTECTED] com wrote: yg worlddip musti bayar

[PPIBelgia] INDONESIAN STUDENTS SCIENTIFIC MEETING 2008 (ISSM 2008)

2008-01-20 Terurut Topik Setio Pramono
INDONESIAN STUDENTS SCIENTIFIC MEETING 2008 (ISSM 2008) Delft, The Netherlands, 13-15 May 2008 Sustainable development in Indonesia : An Interdisciplinary Approach Organized by: The Institute for Science and Technology Studies (ISTECS), the Netherlands Chapter and Europe Chapter

Re: [PPIBelgia] Sepenggal Harta Trah Cendana

2008-02-12 Terurut Topik Setio Pramono
sebagai bentuk perdjoeangan menyelamatkan harta titipan anak cucu kita itu, dr kawan2 pengacara seperti bung Sulis.., sehingga beritanya ga berita buruk terus he he2.. Wassalam Cak Mad - Uhasselt Setio Pramono [EMAIL PROTECTED] com wrote: Sulis. mau ngejar Dana CEndana

[PPIBelgia] Pertamina may develop gigantic reserve: BPPT

2008-02-12 Terurut Topik Setio Pramono
berikut info betapa kayanya indonesia... semoga menjadi ladang amal dan kesejahteraan, bukan ladang korupsi..(lagi). Tio Pertamina may develop gigantic reserve: BPPT JAKARTA (JP): State oil and gas firm Pertamina will follow up on the

Re: [PPIBelgia] Fw: 2x1! You love me? Fly with me

2008-02-13 Terurut Topik Setio Pramono
kalo bawa anak boleh g di? thanks for the info Setia Pramana Bioinformatics Research Group Center for Statistics Hasselt University Agoralaan - building D 3590 Diepenbeek Belgium Office: D56 Phone: +32-11-268288 Fax: +32-11-268299 http://hafidztio.multiply.com/

[PPIBelgia] Alumni Luar Negeri, Aset Siapa?

2008-02-20 Terurut Topik Setio Pramono
Copy paste artikel dari media: Rabu, 20 Februari 2008 Alumni Luar Negeri, Aset Siapa? Oleh : Erie Sudewo (Social Entrepreneur) Karena cuma menghafal nama dan angka tahun, peristiwanya luput dimaknai. Karena tak tahu peristiwanya, benang merah misteri yang membalut peristiwa dari masa ke

[PPIBelgia] (unknown)

2008-02-23 Terurut Topik Setio Pramono
VACANCY : PRE-DOCTORAL RESEARCHER PROJECT : CLIENT-CENTERED VEHICLE ROUTING LOCATION : Faculty of Applied Economics, Universiteit Antwerpen, Belgium

[PPIBelgia] Tenured Academic Staff Economics, Business Economics or Business Administration

2008-02-23 Terurut Topik Setio Pramono
The University of Antwerpis a knowledge centre with 3 400 employees which performs ground-breaking andinnovative research of international standing. The university takes specialcare to ensure optimum support and supervision of students, and pays constantattention to educational innovation. The

[PPIBelgia] Doctoral Grant Statistical experimental design for large-scale experimentation in marketing and product development

2008-02-24 Terurut Topik Setio Pramono
The University of Antwerp is a knowledgecentre, with 3400 co-workers, conducting ground-breaking and innovativeresearch of international standing. The university takes special care to ensureoptimal support for and supervision of its students and pays constant attentionto innovation in

[PPIBelgia] Fw: [beasiswa] [INFO] Research Assistant / Doctoral Student in Financial Economics - Ghent

2008-03-02 Terurut Topik Setio Pramono
Setia Pramana Bioinformatics Research Group Center for Statistics Hasselt University Agoralaan - building D 3590 Diepenbeek Belgium Office: D56 Phone: +32-11-268288 Fax: +32-11-268299 http://hafidztio.multiply.com/ http://hafidztio.blogs.friendster.com/my_blog/ - Forwarded

[PPIBelgia] TWO POSTDOC POSITIONS - molecular evolution, genomics bioinformatics

2008-03-03 Terurut Topik Setio Pramono
TWO POSTDOC POSITIONS - molecular evolution, genomics bioinformatics At the University of Konstanz we expect to have two postdoc positions available starting on April 1, 2008 in the lab of Prof. Axel Meyer at the Department of Evolutionary Biology and Zoology at the University of Konstanz in

Re: [PPIBelgia] Integration Program [?]

2008-03-13 Terurut Topik Setio Pramono
Dendy... dulu waktu aku tinggal di tongeren, istri dpt juga ada surat panggilan utk ikutan semacam integrasi program... but..karena akunya fully sibuk dan istri jaga anak di rumah, jadinya dia nggak ikutan dan nggak ada denda tuh... tapi utk kursus bahasa belanda dia kursus gratis dahulu

Re: [PPIBelgia] [Fwd: [luarnegeriberdiskusi] Ribuan Doktor (4799) Indonesia (Data Direktori DIKTI), Apa peran yang telah dilakukan untuk kemajuan Bangsa]

2008-03-25 Terurut Topik Setio Pramono
SETUJU BANGET TNG... Tio - Original Message From: Furqon Azis [EMAIL PROTECTED] To: PPIBelgia@yahoogroups.com Sent: Tuesday, March 25, 2008 8:17:01 AM Subject: Re: [PPIBelgia] [Fwd: [luarnegeriberdiskusi] Ribuan Doktor (4799) Indonesia (Data Direktori DIKTI), Apa peran yang

[PPIBelgia] summer time

2008-03-26 Terurut Topik Setio Pramono
Dear Friends di Belgia dan sekitarnya, Meski Belgia masih bersalju dan dingin menusuk, jangan lupa untuk ganti ke summer time (dimajukan) 02:00Sunday 30 March 2008. Tio Be a better friend,

[PPIBelgia] keukenhof

2008-03-26 Terurut Topik Setio Pramono
Dear Friends,,, Bagi yang belum pernah atau ingin pergi lagi ke taman bunga Keukenhof, taman sudah dibuka minggu lalu hingga 18 mei'08. Bisa dilihat di site: (http://www.keukenhof.nl/nm/english.html). Tips: Pergi kesana bagusnya akhir april atau awal mei, saat bunganya mekar semua... Met

Re: [PPIBelgia] summer time

2008-03-26 Terurut Topik Setio Pramono
: Herbhayu [EMAIL PROTECTED] To: PPIBelgia@yahoogroups.com Sent: Wednesday, March 26, 2008 4:25:37 PM Subject: Re: [PPIBelgia] summer time oke tio, thanks. btw harusnya gak ada salju bulan maret loh... Bayu. --- Setio Pramono [EMAIL PROTECTED] com wrote: Dear Friends di Belgia dan

Re: [PPIBelgia] summer time

2008-03-27 Terurut Topik Setio Pramono
Setio Pramono [EMAIL PROTECTED] com: Dear Friends di Belgia dan sekitarnya, Meski Belgia masih bersalju dan dingin menusuk, jangan lupa untuk ganti ke summer time (dimajukan) 02:00Sunday 30 March 2008. Tio Be a better friend, newshound, and know-it-all with Yahoo! Mobile

Re: [PPIBelgia] summer time

2008-03-27 Terurut Topik Setio Pramono
pengguna windows vista, janganlah kuatir!. Perubahan jam ke musim panas akan terset secara otomatis. so panteng trus tuh laptop..kayak si tukul - Original Message From: Setio Pramono [EMAIL PROTECTED] com To: [EMAIL PROTECTED] ps.com Sent: Thursday, March 27, 2008 10:43:53 AM Subject

[PPIBelgia] [info] PhD Studentship (2 x 2 years) Inorganic and Physical Chemistry

2008-03-27 Terurut Topik Setio Pramono
PhD Studentship (2 x 2 years) Inorganic and Physical Chemistry (mandate SBG/2008/001) Job description This PhD research is situated in the frame of a collaboration between the Institute of Materials

[PPIBelgia] PhD Scholarships in Social Sciences, Mathematics, Statistics or Economics - ICS Netherlands

2008-03-30 Terurut Topik Setio Pramono
Subject: [beasiswa] [info] PhD Scholarships in Social Sciences, Mathematics, Statistics or Economics - ICS Netherlands PhS Scholarships Social Sciences, Mathematics, Statistics or Economics FOR HIGHLY QUALIFIED GRADUATES The Interuniversity Center for Social Science Theory

[PPIBelgia] bulan diskon

2008-04-02 Terurut Topik Setio Pramono
Buat temen2 yang suka belanja2... ada info bahwa ada bulan diskon di outlet2 di Roermond, Holland. info bisa dilihat di: http://www.designeroutletroermond.com/about/index.php?lang=en Met belanja, Tio

Re: [PPIBelgia] bulan diskon

2008-04-02 Terurut Topik Setio Pramono
ente tau aja klo ada diskon hehehehehhe utong 2008/4/2 Setio Pramono [EMAIL PROTECTED] com: Buat temen2 yang suka belanja2... ada info bahwa ada bulan diskon di outlet2 di Roermond, Holland. info bisa dilihat di: http://www.designer outletroermond. com/about

[PPIBelgia] [info] PhD in Computational Biology Group

2008-04-03 Terurut Topik Setio Pramono
2 PhD positions as a BIOINFORMATICIAN / STATISTICIANThe Gene Center Munich (Ludwig-Maximilians-University) is seeking 2 PhD candidates who want to join our Computational Biology Group. Our aim is to develop and apply statistical models that provide insights into the transcriptional regulation of

[PPIBelgia] biology and medical books

2008-04-07 Terurut Topik Setio Pramono
Dear All, To download the latest biology and medical books visit www.bioXplorer.com Enjoy, Tio You rock. That's why Blockbuster's offering you one month of Blockbuster Total Access, No Cost.

[PPIBelgia] [info] PhD position in Numerical Analysis and Mathematical Modelling

2008-04-11 Terurut Topik Setio Pramono
The Institute of Mathematics of the University of Zürich invites applications for a: Three - year PhD position in Numerical Analysis and Mathematical Modelling in the research group Computational Mathematics of Prof. Dr. S. Sauter. Candidates must have a master degree in Mathematics or a

[PPIBelgia] berita bahagia bagi laki2 yg blm nikah dan ngerasa kurang ganteng....

2008-04-11 Terurut Topik Setio Pramono
Mengapa Wanita Cantik Memilih Pria 'Standar' Getty Images Jumat, 11 April 2008 | 14:15 WIB Tak perlu heran melihat begitu banyak wanita cantik menggandeng pria bertampang 'standar'. Menurut penelitian, para wanita cantik yang menikah dengan pria berwajah biasa justru merasa lebih bahagia

[PPIBelgia] [info]PhD Positions at the Doctoral Program Computational Mathematics

2008-04-11 Terurut Topik Setio Pramono
Open PhD Positions at the Doctoral Program Computational Mathematics - Call for Applications The newly established Doctoral Program (DK) ''Computational Mathematics: Numerical Analysis and Symbolic Computation'' at the Johannes Kepler University (JKU) in Linz, Austria, is offering PhD

[PPIBelgia] [info] PhD student in Educational Sciences

2008-04-12 Terurut Topik Setio Pramono
PhD student in Educational Sciences(Noord-Holland), 38 hours per week University of Amsterdam Job descriptionThe Department of Educational Sciences islooking for a PhD student for the research project ‘The relativecontribution of Supportive Home Visiting and Parent Management Trainingto the

[PPIBelgia] berita gembira

2008-04-14 Terurut Topik Setio Pramono
Dear Friends, Telah lahir dengan selamat putra kedua dari salah satu anggota milis ini, Charles (Phd Student UGent) dan Johana (PhD student Uhasselt), pukul 5 dini hari tadi (14 april'08) di Rs Virge jesse, Hasselt. Regards, Setia Pramana Bioinformatics Research Group Center for

[PPIBelgia] [info] FULL TIME TEACHING/RESEARCH ASSISTANT POSITIONS INSTITUTE OF STATISTICS UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVA IN

2008-04-14 Terurut Topik Setio Pramono
CALL FOR FULL TIME TEACHING/RESEARCH ASSISTANT POSITIONS INSTITUTE OF STATISTICS UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN Starting from September 2008, the Institute of Statistics of the Université catholique de Louvain, Louvain-la-Neuve, Belgium, is offering a series of full time teaching and

Re: [PPIBelgia] cari partner bisnis online

2008-04-15 Terurut Topik Setio Pramono
setuju...jang rahmatbisa minta lsg ke authornya... tapi pengalaman g semua mo kasih ..ada sebagian yg nyuruh beli jurnalnya... kalo legal sih boleh..kl ilegal ehm.? kalo jurnal di bid biologi: http://www.bioxplorer.com/ - Original Message From: Rachmat Irwansjah [EMAIL

[PPIBelgia] ebook /jurnal

2008-04-15 Terurut Topik Setio Pramono
Subject: Re: [PPIBelgia] cari partner bisnis online bioxplorer isinya barang bajakan tuh.. tapi boleh juga lah.. thanks for the info.. banyak yg bermanfaat sekali disana.. maklum ga mampu beli bukunya.. thx tio for the link Setio Pramono [EMAIL PROTECTED] com wrote

[PPIBelgia] Fw: UNDANGAN PENGAJIAN BULANAN - SABTU, 26 APRIL 2008

2008-04-22 Terurut Topik Setio Pramono
Berikut undangan pengajian KMPI Brusselssemoga bermanfaat, Assalamulaikum Wr.Wb. Bersama ini dengan hormat diberitahukan bahwa dalam rangka mempertebal keimanan serta mempererat tali silaturahmi diantara kaum muslimin, Keluarga Pengajian muslimin Indonesia Belgia akan menyelenggarakan

[PPIBelgia] butuh info ttg legalisir ijazah

2008-04-25 Terurut Topik Setio Pramono
Dear Friends, Mohon infonya tentang legalisir ijazah. Apakah langsung bisa legalisir ke KBRI atau harus di legalisir dahulu di institusi di belgia? Terima kasih. Salam, Setia Pramana Bioinformatics Research Group Center for Statistics Hasselt University Agoralaan - building D 3590

[PPIBelgia] soal2 Toefl

2008-04-28 Terurut Topik Setio Pramono
Dear frieds, Buat temen2 yang memerlukan soal2 toefl, berikut link untuk donload soal2 toefl bbrp tahun lalu yang semoga bisa berguna. http://w14.easy-share.com/1700253424.html Tio Be a better

[PPIBelgia] Re: soal2 Toefl

2008-04-29 Terurut Topik Setio Pramono
Rekan2 semua... di site utk sharing kita tidak bisa langsung mendownolad file yg diiinginkan kecuali kita manjadi member dan membayar ... nah utk yg free download, kita harus menunggu bbrp saat. ini diberitahukan di informasi dibawah gambar sexy tadi (iklan) Seconds to wait:16 FREE DOWNLOAD

[PPIBelgia] Fw: [beasiswa] [info] Two PhD Scholarships in Brussels

2008-05-05 Terurut Topik Setio Pramono
- Forwarded Message From: Jonatan Lassa [EMAIL PROTECTED] To: [EMAIL PROTECTED]; [EMAIL PROTECTED] Sent: Monday, May 5, 2008 11:55:48 PM Subject: [beasiswa] [info] Two PhD Scholarships in Brussels Two PhD Scholarships in Brussels Funding for two doctoral research scholarships will be

Re: [PPIBelgia] SEJARAH KEBIJAKAN EKONOMI OLEH MAFIA BERKELEY

2008-05-07 Terurut Topik Setio Pramono
secara teori probability antara 0 dan 1 ada yang pasti terjadi.. (1) dan yg g mungkin terjadi...(0) nah kalo yg sulis bilang sepertinya peluangnya ada meski mungkin kecil he2 - Original Message From: Furqon Azis [EMAIL PROTECTED] To: PPIBelgia@yahoogroups.com Sent: Tuesday,

[PPIBelgia] PhD student Inorganic Physical Chemistry

2008-05-07 Terurut Topik Setio Pramono
Within the Institute for Materials Research (IMO) of Hasselt University, the following position (m/f) is available: PhD student Inorganic Physical Chemistry (2 x 2 years) (mandate SBG/2008/004) Job description The PhD student will conduct research within the frame of a recently acquired

[PPIBelgia] [info] PhD student Inorganic Physical Chemistry (Methusalem)

2008-05-07 Terurut Topik Setio Pramono
Within the Institute for Materials Research (IMO) of Hasselt University, the following position (m/f) is available: PhD student Inorganic Physical Chemistry (2 x 2 years) (mandate SBG/2008/003) Job description The PhD student will conduct research within the frame of a recently acquired

[PPIBelgia] [info] PhD Sensor technology

2008-05-07 Terurut Topik Setio Pramono
PhD Sensor technology (2 x 2 years) (mandate WNI/2008/016) Job description The PhD student will conduct scientific research within the framework of development of sensor platforms for electronic characterisation of DNA mutations and related problems. More specifically, sensor arrays will be

[PPIBelgia] PhD student Wide Band Gap Materials

2008-05-07 Terurut Topik Setio Pramono
PhD student Wide Band Gap Materials (2 x 2 years) (mandate WNI/2008/015) Job description The PhD student will conduct scientific research within the group Wide Band Gap Materials on the investigation of polycrystalline doped CVD diamond films. In a first stage, the candidate will have to get

[PPIBelgia] 2 PhD students students in biomedical sciences

2008-05-07 Terurut Topik Setio Pramono
Within the Biomedical Research Institute (BIOMED) of Hasselt University, the following positions (m/f) are available: 2 PhD students students in biomedical sciences ‘Autoimmunity’: Biomarker research in Multiple Sclerosis and Rheumatoid Arthritis (2x2 years) (mandate MBW/2008/020-021)

[PPIBelgia] [info] PhD student Experimental Physics (2 x 2 years)

2008-05-07 Terurut Topik Setio Pramono
Within the Institute for Materials Research (IMO) of Hasselt University, the following position (m/f) is available: PhD student Experimental Physics (2 x 2 years) (mandate WNI/2008/014) Job description The PhD student will conduct research within the BOF-project “Fabrication of

[PPIBelgia] PhD Studentship Inorganic and Physical Chemistry

2008-05-07 Terurut Topik Setio Pramono
Within the Research Group ‘Inorganic and Physical Chemistry’ of Hasselt University, the following position (m/f) available: PhD Studentship Inorganic and Physical Chemistry (2 x 2 years) (mandate SBG/2008/001) Job description This PhD research is situated in the frame of a collaboration

[PPIBelgia] Two PhD-researchers on heritage formation in colonial and postcolonial Indonesia and the Netherlands

2008-05-08 Terurut Topik Setio Pramono
Two PhD-researchers on heritage formation in colonial and postcolonial Indonesia and the Netherlands Amsterdam, 1081, (Noord-Holland), VU University Amsterdam Job description Two PhD-researchers Faculty of Arts, Department of History Political

[PPIBelgia] [info] 3 years PhD fellowship at the ISI Foundation (Turin, Italy)

2008-05-09 Terurut Topik Setio Pramono
The Complex Systems Lagrange Laboratory, Complex Networks Research Unit, at the ISI Foundation (Turin, Italy) invites applications for a 3 years PhD fellowship and for a 1+1 years Post Doctoral fellowship. The successful candidates will be part of the research program in computational

[PPIBelgia] Fw: phd postdoc positions

2008-05-10 Terurut Topik Setio Pramono
Collective Decision Making in Combinatorial Domains This is a preliminary website for the NWO Vidi project Collective Decision Making in Combinatorial Domains, which is led by Ulle Endriss and will run from January 2008 until December 2012 at the Institute for Logic, Language and Computation

[PPIBelgia] PhD student Experimental Physics (2 x 2 years)

2008-05-11 Terurut Topik Setio Pramono
Within the Institute for Materials Research (IMO) of Hasselt University, the following position (m/f) is available: PhD student Experimental Physics (2 x 2 years) (mandate WNI/2008/014) Job description The PhD student will conduct research within the BOF-project “Fabrication of

[PPIBelgia] [info] PhD Studentship Inorganic and Physical Chemistry

2008-05-11 Terurut Topik Setio Pramono
Within the Research Group ‘Inorganic and Physical Chemistry’ of Hasselt University, the following position (m/f) available: PhD Studentship Inorganic and Physical Chemistry (2 x 2 years) (mandate SBG/2008/001) Job description This PhD research is situated in the frame of a collaboration

[PPIBelgia] International Storytelling Festival ALDEN BIESEN

2008-05-12 Terurut Topik Setio Pramono
Info taken from : http://www.alden-biesen.be Storytelling festival For storytelling it is hard to imagine a more beautiful environment than a castle where you, inside and outside, during the day and at dusk, can enjoy a romantic story, a creepy story, a thrilling story, a funny story …. Since

[PPIBelgia] Brussels' Flowercarpet

2008-05-12 Terurut Topik Setio Pramono
Dear friends, Mo kasih info ttg Brussels' Flowercarpet, tgl 15-17 august 2008. Jangan sampe ketinggalan moment terutama yang mau pulang, soalnya cuma 2 th sekali..more info: http://www.flowercarpet.be Tio

[PPIBelgia] Fw: [beasiswa] [discussion] brain drain vs brain gain, westernisation vs asianisation: Belajarlah dari Cina dan India

2008-05-13 Terurut Topik Setio Pramono
berikut saya forward sebuah tulisan dari milis beasiswa ttg Brain Drain and Brain Gain. Maaf kalau repost - Forwarded Message From: anggiet ariefianto [EMAIL PROTECTED] To: [EMAIL PROTECTED] Sent: Tuesday, May 13, 2008 9:22:58 AM Subject: [beasiswa] [discussion] brain drain vs brain

[PPIBelgia] Fw: Thalys Red Day en vente les 15 et 16 mai sur thalys.com

2008-05-15 Terurut Topik Setio Pramono
bagi yg ingin ke paris: - Forwarded Message From: Thalys [EMAIL PROTECTED] To: [EMAIL PROTECTED] Sent: Thursday, May 15, 2008 1:30:46 PM Subject: Thalys Red Day en vente les 15 et 16 mai sur thalys.com newsletter-be-fr Nous

[PPIBelgia] Fw: UNDANGAN PENGAJIAN BULANAN - SABTU, 31 MEI 2008

2008-05-18 Terurut Topik Setio Pramono
Setia Pramana Bioinformatics Research Group Center for Statistics Hasselt University Agoralaan - building D 3590 Diepenbeek Belgium Office: D56 Phone: +32-11-268288 Fax: +32-11-268299 http://hafidztio.multiply.com/ http://setiopramono.wordpress.com/ - Forwarded Message From:

[PPIBelgia] Fw: himamasta ) BEASISWA

2008-05-23 Terurut Topik Setio Pramono
- Forwarded Message From: Krisna Rahmantya [EMAIL PROTECTED] To: [EMAIL PROTECTED] Sent: Friday, May 23, 2008 5:55:32 AM Subject: himamasta ) BEASISWA From:sari [mailto:sari@ kjbk.co.id] Sent: Friday, May 23, 2008 10:38 AM To: Krisna Rahmantya

[PPIBelgia] Siswi Sekolah di Belgia Buat Petisi Tolak Larangan Berjilbab

2008-05-28 Terurut Topik Setio Pramono
Siswi Sekolah di Belgia Buat Petisi Tolak Larangan Berjilbab Rabu, 28 Mei 08 17:47 WIB Kirim teman Para pelajar Muslim di Institut des Ursulines di kota Molenbeek, sebuah kota kecil di Brussels menggelar aksi protes larangan berjilbab bagi siswi Muslimah di sekolah itu. Dalam aksi protes itu

[PPIBelgia] Sudah beredar di Toko Buku, Mengapa Bertahan di Negeri Orang?

2008-05-29 Terurut Topik Setio Pramono
Berikut Info dari rekan2 ACI publishing di copy paste dari link Semoga buku2nya dpt berguna Sudah beredar di Toko Buku, Mengapa Bertahan di Negeri Orang? May 29, '08 9:10 AM for everyone Judul : Mengapa Bertahan di Negeri Orang? Penulis : Jumiarti Agus (Jepang)

[PPIBelgia] Malaysia Menculik Doktor-Doktor Indonesia

2008-06-04 Terurut Topik Setio Pramono
Berita lama dari link: http://dianrachma.multiply.com/journal/item/163/ but patut diperhatikan karena memang byk temen2 yg dengan senang hati terculik ke malaysia... Malaysia Menculik Doktor-Doktor Indonesia - 27th June 2005 TEMPO Interaktif,

[PPIBelgia] [info] PhD Scholarship in computer science (2 x 2 jaar)

2008-06-05 Terurut Topik Setio Pramono
The Expertise centre for Digital Media (EDM, www.edm.uhasselt.be) is a research institute of Hasselt University in Belgium. The research team of about 80 people performs scientific research in 3 areas: computer graphics, human-computer interaction and multimedia communication technology.

[PPIBelgia] Razia Software di Soekarno-Hatta, Benarkah?

2008-06-05 Terurut Topik Setio Pramono
Buat temen2 yg mau pulangcuma mo ingetin berita2 dibawah ini..dan mohon di cek juga... sorry kl repost... http://www.kompas.com/read/xml/2008/06/05/12310587/awas.denda.laptop.rp.95.juta Awas, Denda Laptop Rp 9,5 Juta Kamis, 5 Juni 2008 | 12:31 WIB JAKARTA, SELASA - Peringatan bagi para

[PPIBelgia] [info] PhD Scholarship human-computer interaction (2x2 years)

2008-06-05 Terurut Topik Setio Pramono
The Expertise centre for Digital Media (EDM, www.edm.uhasselt.be) is a research institute of Hasselt University in Belgium. The research team of about 80 people performs scientific research in 3 areas: computer graphics, human-computer interaction and multimedia communication technology.

[PPIBelgia] [info] PhD student organic and molecular electronics (2x2 years)

2008-06-05 Terurut Topik Setio Pramono
Within the Institute for Materials Research (IMO) of Hasselt University, the following position (m/f) is available: PhD student organic and molecular electronics (2x2 years) (mandate WNI/2008/021) Job description The research will be performed within the research group ‘Organic and

[PPIBelgia] [info] Ph.D. students in Finance/Financial Economics

2008-06-07 Terurut Topik Setio Pramono
Ph.D. students in Finance/Financial Economics Universiteit Maastricht Ph.D. students in Finance/Financial Economics at the Maastricht University and LIFE Maastricht, 6200 MD (Limburg), 38 hours per week Job description Function title: AT2008.130.Ph.D. students in Finance/Financial Economics

[PPIBelgia] Fw: UNDANGAN PENGAJIAN KHUSUS - SENIN, 16 JUNI 2008

2008-06-14 Terurut Topik Setio Pramono
Setia Pramana Bioinformatics Research Group Center for Statistics Hasselt University Agoralaan - building D 3590 Diepenbeek Belgium Office: D56 Phone: +32-11-268288 Fax: +32-11-268299 http://hafidztio.multiply.com/ http://setiopramono.wordpress.com/ - Forwarded Message From:

Re: [PPIBelgia] surat ijin/keterangan libur

2008-06-20 Terurut Topik Setio Pramono
berikut info ttg Surat berlibur yg saya dpt di site KBRI jepang: http://indonesianembassy.jp/index.php?option=com_contenttask=viewid=63 Bagi para Mahasiswa/Karyasiswa (yang memiliki paspor dinas/biru) yang akan berlibur/kembali sementara ke Indonesia diharapkan membawa surat pengantar dari

[PPIBelgia] [info]PhD student organic and molecular electronics

2008-06-22 Terurut Topik Setio Pramono
Within the Institute for Materials Research (IMO) of Hasselt University, the following position (m/f) is available: PhD student organic and molecular electronics (2x2 years) (mandate WNI/2008/021) Job description The research will be performed within the research group ‘Organic and

[PPIBelgia] Fw: [beasiswa] [Info-OOT] Internship Position at BSH Indonesia for Indonesian Students in Europe

2008-07-25 Terurut Topik Setio Pramono
Rekan2, berikut saya forward info bagi rekan2 yg ingin intership di Bosch Siemens Hausgeraete semoga berguna, Maaf jika ada crosspost. Tio - Forwarded Message From: nicolev hidayat [EMAIL PROTECTED] To: milis beasiswa [EMAIL PROTECTED] Sent: Thursday, July 24, 2008 4:54:47 PM

[PPIBelgia] Political Crisis in Belgium Deepens

2008-07-25 Terurut Topik Setio Pramono
taken from: http://www.brusselsjournal.com/node/3362 Political Crisis in Belgium Deepens From the desk of Paul Belien on Thu, 2008-06-26 14:44 Belgium is slowly unravelling, like a Yugoslavia in slow motion. The supranational country is in a situation of political limbo since the elections of

[PPIBelgia] [info] Quantitative PhD position (2 x 2 years) Opening at the Department of Educational Sciences of KU Leuven

2008-07-27 Terurut Topik Setio Pramono
1 quantitative PhD position (2 x 2 years) Opening at the Department of Educational Sciences of KU Leuven: within the framework of a GOA project on Formal Models for the Structure and Variability of Emotions.The candidate will contribute to formal modeling of sequential processes underlying

[PPIBelgia] Theater op de Markt

2008-08-04 Terurut Topik Setio Pramono
Salam rekan2 terutama yg senang art dan tidak pulang kampung... berikut info ttg Theater op de Markt yg akan diadakan di Hasselt: Dan yang jelas GRatis!!! In 2008 viert Theater op de Markt uitbundig feest in Hasselt van 7 t.e.m. 10 augustus. Gedurende vier dagen brengen meer dan 40

Re: Re: [PPIBelgia] melapor ke city hall...

2008-08-07 Terurut Topik Setio Pramono
Hallo Rudy, selamat datang, Cityhall = Gementee . Untuk kasus ku di limburg, aku dulu pernah buat ID dan perpanjang ID di 3 kota: diepenbeek, tongeren dan Hasselt. yang perlu dibawa pasport, foto dan surat keterangan bahwa kita student di universitas. Untuk di limburg para petugas bisa

Re: [PPIBelgia] [Tanya] Invitation Letter

2008-08-15 Terurut Topik Setio Pramono
Hi Dendi, Alhamdulillah bulan lalu ortuku dr jkt kesini dan berikut contoh surat invitation yg aku gumanakan, ini surat hasil copy dari temen juga bukan dari site atau gementee,, Semoga lancar Tio - Original Message From: dendi ramdani [EMAIL PROTECTED] To: PPI Belgia

Re: [PPIBelgia] [Tanya] Invitation Letter

2008-08-15 Terurut Topik Setio Pramono
? misalnya paspor kita, verbiljf kita? atau..? salam, dendi --- On Fri, 8/15/08, Setio Pramono [EMAIL PROTECTED] com wrote: From: Setio Pramono [EMAIL PROTECTED] com Subject: Re: [PPIBelgia] [Tanya] Invitation Letter To: [EMAIL PROTECTED] ps.com Date: Friday, August 15, 2008, 8:13 PM Hi Dendi

[PPIBelgia] Science Tunnel

2008-08-25 Terurut Topik Setio Pramono
taken from http://www.sciencetunnel.be/english/Default.asp De UHasselt and the Max Planck Society Present Science Tunnel A fascinating journey through science The Science Tunnel is a unique multimedia exhibition of the Max Planck Society. On a surface of 1000 square metres, you can come in

[PPIBelgia] [info] 2 PhD students logistics in Belgium.

2008-08-25 Terurut Topik Setio Pramono
The following vacancy (m/f) has opened up within the Transportation Research Institute (IMOB) of Hasselt University: 2 PhD students logistics (2 x 2 years) (mandate BEDR/2008/014-015) The Transportation Research Institute (IMOB) is one of the 9 research institutes of Hasselt University.

[PPIBelgia] marhaban ya ramadhan

2008-09-01 Terurut Topik Setio Pramono
Rekan2 semua, Assalamualaikum wrwb. Doa malaikat Jibril menjelang Ramadhan: Ya Allah tolong abaikan puasa ummat Muhammad, apabila sebelum memasuki bulan Ramadhan dia tidak melakukan hal-hal yang berikut: * Tidak memohon maaf terlebih dahulu kepada kedua orang tuanya (jika masih

[PPIBelgia] pemilu 2009

2008-09-01 Terurut Topik Setio Pramono
Salam, Rekan2 semua, mohon di cek apakah nama rekan2 sudah tercantum di daftar pemilih utk pemilu 2009. Daftarnya bisa dilihat di: http://embassyofindonesia.eu/images/model%20a1lnpplnbelgiafinal-website.pdf Bagi yang belum terdaftar bisa mengirimkan biodatanya (spt yg tercantum di dalam

[PPIBelgia] divorce rate

2008-09-02 Terurut Topik Setio Pramono
Sekedar info, ternyata Belgia punya juga ranking di dunia: Rank Countries Amount (top to bottom) #1 Belgium: 59.8 divorces per 100 marriag #2 Sweden: 53.9 divorces per 100 marriag #3 Czech Republic: 53.7 divorces per 100 marriag #4 Finland: 53.2

[PPIBelgia] Fw: daftar pemilu sementara

2008-09-02 Terurut Topik Setio Pramono
. Tio - Forwarded Message From: Baktiar Hasan [EMAIL PROTECTED] To: Setio Pramono [EMAIL PROTECTED] Sent: Tuesday, September 2, 2008 3:00:57 PM Subject: daftar pemilu sementara Assalamu 'alaikum, Mas Tio, tolong cek di KBRI brussels website, http://embassyofindonesia.eu/images//model

[PPIBelgia] Ph.D.Fellowship, in Economics

2008-09-05 Terurut Topik Setio Pramono
Ph.D.Fellowship, in Economics Leiden, 2300RA, (The Netherlands), 38 hours per week Leiden University Job description The research will preferably be part of the Research Program “Reform of Social Regulation”, which deals with the design and effects

[PPIBelgia] Fw: Pemilu 2009 - Pengumuman Daftar Pemilih Hasil Perbaikan Luar Negeri (A2LN)

2008-09-05 Terurut Topik Setio Pramono
Yth. Bapak/Ibu/Sdr/i sekalian, Dengan hormat disampaikan bahwa dalam rangka mensukseskan Pemilu 2009, maka Panitia Pemilihan Luar Negeri (PPLN) Belgia telah melakukan pendataan ulang terhadap WNI yang bermukim di Belgia dan Luksemburg. Pengumuman pertama pendataan WNI telah dilakukan tanggal

[PPIBelgia] [info] PhD student Neuroimmunology

2008-09-09 Terurut Topik Setio Pramono
The Biomedical Research Institute of Hasselt University has a vacancy for a (m/f): PhD student Neuroimmunology (2x2 years)(mandate MBW/2008/025) Job description Research at the Biomedical Research Institute (BIOMED, Hasselt University) focuses on disease mechanisms of multiple sclerosis (MS)

[PPIBelgia] PhD-grant (2x2 years) Organic and Polymer Chemistry

2008-09-09 Terurut Topik Setio Pramono
In the group Organic and Polymer Chemistry of Hasselt University, the following position (m/f) is available: PhD-grant (2x2 years) Organic and Polymer Chemistry (mandate SBG/2008/011) Job description The research group “Organic and Polymer Chemistry”, a division of IMO (Institute of Material

  1   2   3   >