Re: Proton-c connect to topic on Apache Apollo server

2015-06-03 Thread logty
I ran with PN_TRACE_FRM=1, and it returned the following log results. The connection has been working with Python but not with C. It seems to be some SASL issue, any thoughts? Python Log: [0x12d53c0]: - SASL [0x12d53c0]:0 - @sasl-init(65) [mechanism=:ANONYMOUS, initial-response=b] [0x12d53c0]:

Re: Proton-c connect to topic on Apache Apollo server

2015-06-03 Thread Gordon Sim
On 06/03/2015 04:14 PM, logty wrote: I ran with PN_TRACE_FRM=1, and it returned the following log results. The connection has been working with Python but not with C. It seems to be some SASL issue, any thoughts? The c client is not setting the mechanism chosen which is mandatory. What

Re: Proton-c connect to topic on Apache Apollo server

2015-06-03 Thread logty
I am using proton 1.5.2 on redhat 6.6. -- View this message in context: http://qpid.2158936.n2.nabble.com/Proton-c-connect-to-topic-on-Apache-Apollo-server-tp7625612p7625691.html Sent from the Apache Qpid Proton mailing list archive at Nabble.com.

Re: Proton-c connect to topic on Apache Apollo server

2015-06-03 Thread Gordon Sim
On 06/03/2015 06:17 PM, logty wrote: I am using proton 1.5.2 on redhat 6.6. That can't be right, I don't think, as the latest release was 0.9.1.

Re: Proton-c connect to topic on Apache Apollo server

2015-06-02 Thread Gordon Sim
On 06/02/2015 07:00 PM, logty wrote: Thanks for the quick response! I saw the documentation but they don't give any specific examples of formatting. Would it be topic://user:password@ipaddress:port? Also, how do I specify what topic I want to subscribe to? Am I right in assuming you are using

Re: Proton-c connect to topic on Apache Apollo server

2015-06-02 Thread logty
Yep, I am using the pn_messenger part of the api. I tried that format and pn_messenger_send returns a timeout. Could it be something I need to configure server side or is it something client side? I know that the ipaddress is correct and the server works as the STOMP examples work fine. -- View

Re: Proton-c connect to topic on Apache Apollo server

2015-06-02 Thread Gordon Sim
On 06/02/2015 08:55 PM, logty wrote: Yep, I am using the pn_messenger part of the api. I tried that format and pn_messenger_send returns a timeout. Could it be something I need to configure server side or is it something client side? I know that the ipaddress is correct and the server works as

Re: Proton-c connect to topic on Apache Apollo server

2015-06-02 Thread Chuck Rolke
https://activemq.apache.org/apollo/documentation/amqp-manual.html I believe that the address trick for connecting to a topic is the prefix topic:// - Original Message - From: logty loganba...@gmail.com To: proton@qpid.apache.org Sent: Tuesday, June 2, 2015 10:42:57 AM Subject: