[qubes-users] qvm-block issues

2016-10-30 Thread Drew White
Hi folks, Well, I mounted an image to the guest. Then I finished, so I unmounted it in the vm and went to remove it to attach it to another guest... I tried several different methods... [{username}@dom0 {foldername}]$ qvm-block -d

[qubes-users] Win 7 Template (QWT)

2016-10-30 Thread Drew White
Windows 7 Template Boots. Loads video driver shows initial splash loading screen then front end dissappears. --- Before starting VM --- debug : on default_user : user qrexec_installed : False qrexec_timeout : 60 guiagent_installed : False seamless_gui_mode : False drive

Re: [qubes-users] Qubes 3 MacOSX

2016-10-30 Thread Manuel Amador (Rudd-O)
On 06/17/2016 04:11 AM, Drew White wrote: > > > On Sunday, 15 May 2016 14:05:50 UTC+10, Jeremy Rand wrote: > > FWIW, I think a legal argument could be made that such license > agreements are anti-competitive and therefore unenforceable. > However, > I am unaware of any specific

Re: [qubes-users] HCL - Lenovo ThinkPad Edge E531

2016-10-30 Thread Mirosław Wojciechowski
Thanks for the info. niedz., 30.10.2016 o 19:47 użytkownik napisał: > On Saturday, March 5, 2016 at 3:56:18 PM UTC-8, Mirosław Wojciechowski > wrote: > > Ok, i Checking this, and in my bios not Vt-d fuctions. But i only inform > is that Qubes works well. > > > > Regards. >

Re: [qubes-users] HCL - Lenovo ThinkPad Edge E531

2016-10-30 Thread pete . y . gao
On Saturday, March 5, 2016 at 3:56:18 PM UTC-8, Mirosław Wojciechowski wrote: > Ok, i Checking this, and in my bios not Vt-d fuctions. But i only inform is > that Qubes works well. > > Regards. > > > > sob., 5.03.2016 o 22:58 użytkownik Chris Laprise > napisał: > >

[qubes-users] HCL - Intel NUC NUC5i5RYK, Samsung 850 EVO - 250GB - M.2 SATA III SSD, Crucial 16GB RAM

2016-10-30 Thread Max
Overall, works very well. Tried very briefly (a day or two) with 3.1 but since the release of 3.2 have used this only. With Qubes 3.1, I couldn't use my Logitech TK820 USB wireless keyboard or Elecom mouse during installation or to enter the decryption password. Once the user login prompt

[qubes-users] HCL - HP ENVY TS 17 Notebook PC

2016-10-30 Thread 4uxcui+80l0k0izjc24o via qubes-users
send email to qubes-users@googlegroups.com. To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/qubes-users/32fdc7d2e138dc8cdb635ed2eaf6c169e444%40guerrillamail.com. For more options, visit https://groups.google.com/d/optout. Qubes-HCL-Hewlett_Packard-HP_ENVY_TS_17_Notebook_P

[qubes-users] Trying to do an in-place upgrade from 3.1.17 to 3.2

2016-10-30 Thread Richard
I'm trying to upgrade my Qubes 3.1.17 to 3.2 I've followed the steps outlined here: https://www.qubes-os.org/doc/upgrade-to-r3.2/ However, when I run... sudo qubes-dom0-update --releasever=3.2 qubes-release I receive: Loaded plugins: yum-qubes-hooks Nothing to do

Re: [qubes-users] Xscreensaver not working when app-menu is open

2016-10-30 Thread Alex
On 10/30/2016 03:48 PM, yaqu wrote: > On Sun, 30 Oct 2016 03:28:39 -0700 (PDT), "Mike A." > wrote: > >> But if I open the application menu band then close the lid, the >> screensaver does not kick in. When I open the lid later, I can >> start using the machine just

Re: [qubes-users] Xscreensaver not working when app-menu is open

2016-10-30 Thread yaqu
On Sun, 30 Oct 2016 03:28:39 -0700 (PDT), "Mike A." wrote: > But if I open the application menu band then close the lid, the > screensaver does not kick in. When I open the lid later, I can start > using the machine just where I left it. > > I am running Qubes 3.2 with

[qubes-users] Xscreensaver not working when app-menu is open

2016-10-30 Thread Mike A.
Installed qubes-os on a Lenovo T430s, and almost everything seem to work pretty well. Normally when I put the laptop away, I just close the lid and it goes to sleep. when I open the lid, Xscreensaver have kicked in, and I have to put in my password to start using it. So far, so good. But if