Re: [qubes-users] How to creat a new vm with Tor configurating trough whonix

2019-06-25 Thread 'awokd' via qubes-users
ehag...@gmail.com: I would like it to have all the securaty fetures that the wm that comes by defult and that includes Tor has. Could some one tell me step by step how this is done. I managed to do something on my own but I dont know how this works so Im not confident enougf to use it. Not

[qubes-users] How to creat a new vm with Tor configurating trough whonix

2019-06-25 Thread ehage39
I would like it to have all the securaty fetures that the wm that comes by defult and that includes Tor has. Could some one tell me step by step how this is done. I managed to do something on my own but I dont know how this works so Im not confident enougf to use it. Thanks for you time and

Re: [qubes-users] debian-dvm

2019-06-25 Thread unman
On Tue, Jun 25, 2019 at 12:34:50PM +1000, haaber wrote: > > On Mon, Jun 24, 2019 at 09:51:27AM +1000, haaber wrote: > > > Hello, I have a funny (and slightly annoying) behaviour when running a > > > debian-dvm (based on buster): trying to start it via > > > debian-dvm->terminal will make the dvm

Re: [qubes-users] Problem with Wireless connection after reinstalling Qubes 4.0.1

2019-06-25 Thread Anhangá
Em domingo, 23 de junho de 2019 13:45:39 UTC-3, Mike Keehan escreveu: > On Sun, 23 Jun 2019 08:31:45 -0700 (PDT) > Anhangá wrote: > > > Hi, > > > > I'm quite new using Qubes and I've never been so fond with Linux but > > this changed last year so sorry for newbie questions in advance. > > > >

Re: [qubes-users] sys-net fails to load ath10k_pci after fedora-29 update

2019-06-25 Thread Anhangá
Em segunda-feira, 24 de junho de 2019 22:51:39 UTC-3, awokd escreveu: > Brendan Hoar: > > I think it was the kernel-latest-qubes-vm package from the -testing repo. > > > If upgrading the kernel doesn't help, try changing your sys-net to use > the Debian template. Following the Kernel Upgrade

[qubes-users] Re: Xen fails to boot on i7-9750H

2019-06-25 Thread pa33aa8lrg8qnsfw
> Looks OK. Did you also comment out the > # noexitboot=1 > # mapbs=1 > lines? Make sure Secureboot is disabled too. Sounds like you have tried most of the basics already. Legacy boot install? I've tried with all variations of those two there, one or both removed. Secure boot is currently set to

Re: [qubes-users] Problem with installing qubes os on lenovo yoga 730

2019-06-25 Thread 'awokd' via qubes-users
Samo Spiler: > Hello > > I would like to ask if it is possible to install qubes on laptop lenovo > yoga 730. > > It has UEFI. > > I have followed instructions on the following website: > > https://www.qubes-os.org/doc/installation-guide/ > > but i get stuck after booting from usb that has

Re: [qubes-users] Re: Xen fails to boot on i7-9750H

2019-06-25 Thread 'awokd' via qubes-users
pa33aa8lrg8qnsfw: > I don't usually see the last line on my other systems. Though it may > just be disappearing too fast. The main difference is that the system > hangs here and eventually reboots. Missed that last line. > Eventually, I got to the following command line (lots of extras from

[qubes-users] Re: Xen fails to boot on i7-9750H

2019-06-25 Thread pa33aa8lrg8qnsfw
> This is the normal boot display so far. I don't usually see the last line on my other systems. Though it may just be disappearing too fast. The main difference is that the system hangs here and eventually reboots. > Try enabling your Intel GPU, but > also disabling the Nvidia driver by adding