[qubes-users] Trying to connect phone to Qubes os(4.0)

2019-12-16 Thread Tae Hwan Kim
Hi. I am trying to connect my android phone to my work vm in qubes os. So I tried this. 1. Changed AppVM(work) to HVM because PVH mode no PCI passthrough which I am trying to do. 2. lsusb Bus 001 Device 002: ID 1004:61f9 LG Electronics 3. And then I did readlink /sys/bus/usb/devices/usb1

Re: [qubes-users] Re: has google- chrome slowed down for anyone else?

2019-12-16 Thread pixel fairy
On Mon, Dec 16, 2019 at 10:44 AM pixel fairy wrote: > > > On Saturday, December 14, 2019 at 4:05:12 AM UTC-8, Daniil Travnikov wrote: >> >> Actually the same problem I have in Brave Browser which use chromium. >> >> Try this: >> 1. Open chrome://flags >> 2. Change 'Override software rendering

[qubes-users] Qubes freezes during installation process

2019-12-16 Thread Slightly Different
Hi Qubes users, A few days ago I came across Qubes and after I did my research, I decided that I want to use Qubes. Therefore I have had a look at the installation guide. The pre-installation part was peanuts, I finished that. However during doing the installation part itself, I faced a

Re: [qubes-users] Soundquality

2019-12-16 Thread Claudia
Myros: Hello, I'm a relatively new user and not very fit at this. Windows and Ubuntu i had before could handle the sound very good, but since i installed Qubes it sounds like a metal bin. Any suggestions what i can do? Greez Myros What soundcard do you have? And what driver is it using?

Re: [qubes-users] wipe released diskspace of a disposable VM's

2019-12-16 Thread Claudia
brendan.h...@gmail.com: Disposable VMs were not developed with anti-forensics in mind (e.g. no protection in jurisdictions where you can be forced to hand over your drive password Never thought about it, but that makes sense. I can see how it would be easy to confuse "non-persistence of

[qubes-users] Soundquality

2019-12-16 Thread Myros
Hello, I'm a relatively new user and not very fit at this. Windows and Ubuntu i had before could handle the sound very good, but since i installed Qubes it sounds like a metal bin. Any suggestions what i can do? Greez Myros -- You received this message because you are subscribed to the

[qubes-users] Has anyone a intel Wi-Fi 6 AX200 working in sys-net (fedora/debian)?

2019-12-16 Thread Axel Schöner
Hi,     i'm trying to get my Wifi working AX200 in a Gigabyte Aero15 (Clevo barebone). I didn't get it running also with newer kernels 5.3.11 and 5.4.   In dmesg i see the following: 4.106832] iwlwifi :00:06.0: Failed to configure RX queues: -5 [    4.108379] iwlwifi :00:06.0:

[qubes-users] Re: has google- chrome slowed down for anyone else?

2019-12-16 Thread pixel fairy
On Saturday, December 14, 2019 at 4:05:12 AM UTC-8, Daniil Travnikov wrote: > > Actually the same problem I have in Brave Browser which use chromium. > > Try this: > 1. Open chrome://flags > 2. Change 'Override software rendering list' on 'Enabled'. > Thanks. seemed slightly better, but the