[qubes-users] Qubes 3.2 install problem: Encryption requested for LUKS device sda2 but no encryption key specified

2017-07-07 Thread Christian Merrill
This is similar to the issue I have as well.

Cheers,
Christian

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"qubes-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to qubes-users+unsubscr...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to qubes-users@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit 
https://groups.google.com/d/msgid/qubes-users/3d5d89be-004b-4322-8fe9-f664de113a0d%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


[qubes-users] X Server Failure on Z84-Pro

2017-07-03 Thread Christian Merrill
Hello everyone,

I'm running into a problem when installing Qubes and potentially there has 
already been a work around I have not seen while querying this group.  
Currently when trying to install qubes the system drops from a GUI to a text 
install and won't allow me to move any further as the hard drive looks for an 
encryption key that doesn't exist.  While a problem, I was able to get around 
it by using a different computer in my possession (the system I tested qubes on 
before wanting to move it to my "production" environment) to install the system 
on a hard drive.  Though once I try to boot the system I run into an issue an 
the X server fails to start and the system hangs.  I'm hoping that I've 
overlooked something and that this is a semi-common problem with an easy 
solution.  The system that I am using has a Z84-Pro motherboard with an Nvidia 
980-TI attached to it.  If there is more information I can provide to help 
resolve this issue please let me know, or an already existing thread I have 
overlooked I would appreciate being pointed to that direction.  Normally I 
would assume this is an Nvidia issue, though my development environment has 
dual nvidia 780M's which I would (possibly incorrectly) assume to have similar 
issues. 

Thanks for any support anyone may be able to provide.

-Christian

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"qubes-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to qubes-users+unsubscr...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to qubes-users@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit 
https://groups.google.com/d/msgid/qubes-users/4047c209-c54d-400d-b7d4-543a6a0b35f6%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.