Re: [qubes-users] Error when trying to add a lot of firewall rules

2019-01-01 Thread qubes-users-list -
hopefully once I figure that out I'll be all set. Thanks for your help! - Ralph On Wed, Jan 2, 2019 at 1:28 AM David Hobach wrote: > On 1/2/19 4:34 AM, qubes-users-list - wrote: > > Ah! I reread the docs, and it mentions a size limit 3k/~35-39 rules. > So I > > suspect that I'm hitt

Re: [qubes-users] Error when trying to add a lot of firewall rules

2019-01-01 Thread qubes-users-list -
at 09:09:48PM -0500, qubes-users-list - wrote: > > I'm trying to add a fair number (around 50?) firewall rules to a vm. I'm > > reading a directory of wireguard configs and trying to create a specific > > rule for each ip*port. > > > > After adding many rules, at a very cons

[qubes-users] Error when trying to add a lot of firewall rules

2019-01-01 Thread qubes-users-list -
I'm trying to add a fair number (around 50?) firewall rules to a vm. I'm reading a directory of wireguard configs and trying to create a specific rule for each ip*port. After adding many rules, at a very consistent point, I get the following error: $ qvm-firewall add --before 0 accept proto=udp

[qubes-users] Re: Screen dimension issue with qubes started before plugging in additional monitors

2018-09-10 Thread qubes-users-list -
when I get a moment tomorrow. - Ralph On Mon, Sep 10, 2018 at 2:01 PM, qubes-users-list - < qubes-users-l...@ralphdouglass.com> wrote: > I've been running into an issue where mouse events inside of a qube (i.e. > clicking around inside of a window) aren't being recognized if I s

[qubes-users] Screen dimension issue with qubes started before plugging in additional monitors

2018-09-10 Thread qubes-users-list -
I've been running into an issue where mouse events inside of a qube (i.e. clicking around inside of a window) aren't being recognized if I started a qube before plugging in additional monitors and the area I'm trying to click in is off-screen from the standpoint of the monitor layout I had when

Re: [qubes-users] Re: [Q4-rc5] Blank screen on boot after installation on Lenovo

2018-04-02 Thread qubes-users-list
On Sunday, April 1, 2018 at 2:02:15 PM UTC-4, Marek Marczykowski-Górecki wrote: > -BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- > Hash: SHA256 > > On Wed, Mar 28, 2018 at 11:25:18AM -, 'awokd' via qubes-users wrote: > > On Wed, March 28, 2018 2:09 am, berto0001 wrote: > > >> It's in a bit of an

Re: [qubes-users] Re: Duplicate MAC address error

2017-12-31 Thread qubes-users-list
On Tuesday, December 26, 2017 at 10:30:45 AM UTC-5, Kushal Das wrote: > On Tue, Dec 26, 2017 at 8:18 PM, cooloutac wrote: > > > > wonder if your system runs low on ram? Could also try using system without > > iommu and see if it still happens. > > > I have 32GB here on a T470. I hope that is