Re: [qubes-users] DNS issues after Debian template update

2017-04-25 Thread Unman
On Tue, Apr 25, 2017 at 08:30:17AM -0700, adonis28...@gmail.com wrote: > On Monday, April 24, 2017 at 4:06:11 PM UTC-4, Unman wrote: > > On Mon, Apr 24, 2017 at 11:33:58AM -0700 wrote: > > > On Sunday, April 23, 2017 at 6:20:33 PM UTC-4, Chris Laprise wrote: > > > > On 04/23/2017 05:50 PM, wrote:

Re: [qubes-users] DNS issues after Debian template update

2017-04-25 Thread adonis28850
On Monday, April 24, 2017 at 4:06:11 PM UTC-4, Unman wrote: > On Mon, Apr 24, 2017 at 11:33:58AM -0700 wrote: > > On Sunday, April 23, 2017 at 6:20:33 PM UTC-4, Chris Laprise wrote: > > > On 04/23/2017 05:50 PM, wrote: > > > > Would you mind to share these files with me from your Debian 8

Re: [qubes-users] DNS issues after Debian template update

2017-04-23 Thread Chris Laprise
On 04/23/2017 05:50 PM, adonis28...@gmail.com wrote: Would you mind to share these files with me from your Debian 8 template to see if I can fin what the problem is?! Unman, no I haven't enabled anything. I got a Debian 8 template, almost clean, and then a bunch of AppVMs using it as a

Re: [qubes-users] DNS issues after Debian template update

2017-04-23 Thread Unman
On Sun, Apr 23, 2017 at 02:40:12PM -0400, Chris Laprise wrote: > On 04/23/2017 01:33 PM, adonis28...@gmail.com wrote: > >Hi guys, > > > >I've updated my Debian 8 template, and for some reason it's messed up the > >DNS-related iptables rules. > > This still works on my Debian 8 proxyVM. Haven't

Re: [qubes-users] DNS issues after Debian template update

2017-04-23 Thread Chris Laprise
On 04/23/2017 01:33 PM, adonis28...@gmail.com wrote: Hi guys, I've updated my Debian 8 template, and for some reason it's messed up the DNS-related iptables rules. This still works on my Debian 8 proxyVM. Haven't tried appVM yet as I normally use Debian 9. I've narrowed the problem down

[qubes-users] DNS issues after Debian template update

2017-04-23 Thread adonis28850
Hi guys, I've updated my Debian 8 template, and for some reason it's messed up the DNS-related iptables rules. I've narrowed the problem down to this script: /usr/lib/qubes/qubes-setup-dnat-to-ns --- #!/bin/sh addrule() { if [ $FIRSTONE = yes ] ; then