[qubes-users] Re: Qubes 3.2 install problem: Encryption requested for LUKS device sda2 but no encryption key specified

2017-07-09 Thread Pawel Debski
W dniu piątek, 7 lipca 2017 19:27:09 UTC+2 użytkownik Pawel Debski napisał: > Folks, > > I'm trying to install Qubes 3.2. It falls-back to the text mode and when > choosing LVM I get: > > autopart failed > Encryption requested for LUKS device sda2 but no encryption key specified for > this

[qubes-users] Re: Qubes 3.2 install problem: Encryption requested for LUKS device sda2 but no encryption key specified

2017-07-08 Thread cooloutac
On Saturday, July 8, 2017 at 11:39:05 PM UTC-4, cooloutac wrote: > On Friday, July 7, 2017 at 8:20:12 PM UTC-4, Christian Merrill wrote: > > This is similar to the issue I have as well. > > > > Cheers, > > Christian > > try suggestion at end of this thread >

[qubes-users] Re: Qubes 3.2 install problem: Encryption requested for LUKS device sda2 but no encryption key specified

2017-07-08 Thread cooloutac
On Friday, July 7, 2017 at 8:20:12 PM UTC-4, Christian Merrill wrote: > This is similar to the issue I have as well. > > Cheers, > Christian try suggestion at end of this thread https://groups.google.com/forum/#!msg/qubes-users/Eq2zZU5yXEs/qs94AX1uAAAJ -- You received this message because you

[qubes-users] Re: Qubes 3.2 install problem: Encryption requested for LUKS device sda2 but no encryption key specified

2017-07-07 Thread Richard Brown
Confirmed. I'm having the same issue. -- You received this message because you are subscribed to the Google Groups "qubes-users" group. To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to qubes-users+unsubscr...@googlegroups.com. To post to this group, send email