Re: [qubes-users] dvm starting extremly slow -> guid

2017-07-30 Thread 'PhR' via qubes-users
Hello Patrik, On 07/26/2017 04:24 PM, Patrik Hagara wrote: On 07/26/2017 11:07 AM, 'P R' via qubes-users wrote: Any idea where to look further and was is happening exactly between "qrexec done" and "guid done"? Try running systemd-analyze blame in the DispVM for both old and new

Re: [qubes-users] dvm starting extremly slow -> guid

2017-07-27 Thread cooloutac
same thing has been happening to me and I was going to make a post about it, but then it just fixed itself. I'm also using fedora-25 for the dvm. -- You received this message because you are subscribed to the Google Groups "qubes-users" group. To unsubscribe from this group and stop

Re: [qubes-users] dvm starting extremly slow -> guid

2017-07-26 Thread Patrik Hagara
-BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- Hash: SHA256 On 07/26/2017 11:07 AM, 'P R' via qubes-users wrote: > Any idea where to look further and was is happening exactly > between "qrexec done" and "guid done"? Try running systemd-analyze blame in the DispVM for both old and new template, maybe

Re: [qubes-users] dvm starting extremly slow -> guid

2017-07-26 Thread 'P R' via qubes-users
Hello, Am 26.07.2017 4:08 nachm. schrieb "Unman" : I see the same thing with a Debian 9 template - but not with an 8 that's been upgraded. It looks to me, like we have either a package missing or we need to tweak the configuration in the AppVM template or in dom0,

Re: [qubes-users] dvm starting extremly slow -> guid

2017-07-26 Thread Unman
On Wed, Jul 26, 2017 at 05:07:56AM -0400, 'P R' via qubes-users wrote: > Hello, > > Am 26.07.2017 2:18 vorm. schrieb "Qru" : > > > Then I noticed that starting a dvm takes really long (around 45 Seconds). > Before it was about 3 seconds, which is somehow acceptable. But 40

Re: [qubes-users] dvm starting extremly slow -> guid

2017-07-26 Thread 'P R' via qubes-users
Hello, Am 26.07.2017 2:18 vorm. schrieb "Qru" : Then I noticed that starting a dvm takes really long (around 45 Seconds). Before it was about 3 seconds, which is somehow acceptable. But 40 seconds? I have also migrated all AppVMs to Fedora 25 and discovered the same

[qubes-users] dvm starting extremly slow -> guid

2017-07-25 Thread Qru
Hi, some days ago I installed the fedora-25 template, but didn't use it because first I wanted to test it. I also updated my templates (around 20) and dom0. Then I noticed that starting a dvm takes really long (around 45 Seconds). Before it was about 3 seconds, which is somehow acceptable.