Re: [qubes-users] windows7 hangs on installation

2017-02-13 Thread Ted Brenner
Thanks! That did it. I wonder if this should be added to the guide? Or is this uncommon enough that we should just let folks find it on github if they happen to run into it? On Sat, Feb 11, 2017 at 9:38 PM, '01v3g4n10' via qubes-users < qubes-users@googlegroups.com> wrote: > On Sunday, February

Re: [qubes-users] windows7 hangs on installation

2017-02-11 Thread '01v3g4n10' via qubes-users
On Sunday, February 12, 2017 at 2:33:53 AM UTC, griz...@gmail.com wrote: > On Friday, October 28, 2016 at 1:36:56 PM UTC-5, scheu...@googlemail.com > wrote: > > Thanks for your answer. > > I wait about 6 hours but nothing happens. > > Of course you´re right. I just installed the QWT to dom0. >

Re: [qubes-users] windows7 hangs on installation

2017-02-11 Thread griztown
On Friday, October 28, 2016 at 1:36:56 PM UTC-5, scheu...@googlemail.com wrote: > Thanks for your answer. > I wait about 6 hours but nothing happens. > Of course you´re right. I just installed the QWT to dom0. Did you figure this out? I'm seeing this same problem now. -- You received this

Re: [qubes-users] windows7 hangs on installation

2016-10-28 Thread scheurer13 via qubes-users
Thanks for your answer. I wait about 6 hours but nothing happens. Of course you´re right. I just installed the QWT to dom0. -- You received this message because you are subscribed to the Google Groups "qubes-users" group. To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send

Re: [qubes-users] windows7 hangs on installation

2016-10-28 Thread Robert Mittendorf
How long did you wait? btw: "installed windows tools" is missleading. I guess you downloaded the QWT to dom0, as you did not even install windows before step 1. -- You received this message because you are subscribed to the Google Groups "qubes-users" group. To unsubscribe from this group

[qubes-users] windows7 hangs on installation

2016-10-27 Thread scheurer13 via qubes-users
Hello together, i try to install a win7hvm but after the first boot screen it hangs on "Starting Windows" screen. I tried to increase the memory, enabled the debug mode but no success. Here my steps: 1. First installed the windows tools 2. qvm-create win7hvm --hvm --label green 3. qvm-start