[qubes-users] Firefox profile seems to leak between DispVMs

2016-06-18 Thread IX4 Svs
Qubes R3.1, Fedora 23 template, fully updated. I launch a new disposable Firefox, which creates a new DispVM and displays [disp42] in the Firefox window title. All normal so far. I hit CTRL+t to open a new Firefox tab and - I can't believe my eyes - the "new tab" page is full of thumbnails of

Re: [qubes-users] Firefox profile seems to leak between DispVMs

2016-06-19 Thread IX4 Svs
On Sun, Jun 19, 2016 at 3:05 PM, Andrew David Wong <a...@qubes-os.org> wrote: > -BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- > Hash: SHA512 > > On 2016-06-18 14:54, IX4 Svs wrote: > > Qubes R3.1, Fedora 23 template, fully updated. > > > > I launch a new disposable

Re: [qubes-users] Re: Opening links in your preferred AppVM

2016-06-23 Thread IX4 Svs
On Thu, Jun 23, 2016 at 2:51 AM, wrote: > On Wednesday, June 22, 2016 at 2:38:22 PM UTC-4, Micah Lee wrote: > > I published a quick blog post explaining how I do this: > > > > > https://micahflee.com/2016/06/qubes-tip-opening-links-in-your-preferred-appvm/ > > cool! thanks! >

[qubes-users] installing Signal on Qubes mini-HOWTO

2016-08-14 Thread IX4 Svs
Just spent a few minutes to figure this out so I thought I'd share. If you're a Signal user on Android, you can now have Signal inside Qubes. Here's how I did it: 1. Install the Chromium browser in your appvm template - skip if you were already using it. Shut down the template VM. 2. Create a

Re: [qubes-users] Re: installing Signal on Qubes mini-HOWTO

2016-08-15 Thread IX4 Svs
On Mon, Aug 15, 2016 at 11:43 AM, pixel fairy wrote: > On Sunday, August 14, 2016 at 3:22:30 PM UTC-7, Alex wrote: > ... > > 1. Install the Chromium browser in your appvm template - skip if you > were already using it. Shut down the template VM. > > I keep wondering how

Re: [qubes-users] installing Signal on Qubes mini-HOWTO

2016-08-15 Thread IX4 Svs
On Mon, Aug 15, 2016 at 10:19 AM, Andrew David Wong <a...@qubes-os.org> wrote: > -BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- > Hash: SHA512 > > On 2016-08-14 15:22, IX4 Svs wrote: > > Just spent a few minutes to figure this out so I thought I'd share. > > > > Than

[qubes-users] Current Windows instructions?

2016-08-15 Thread IX4 Svs
Hello The instructions over at https://www.qubes-os.org/doc/hvm/ still say: == Using Template-based HVM domains TODO (Coming in Qubes R2 beta 3). == What is the current authoritative source for instructions on building template-based Windows VMs? Thanks, Alex -- You received this message

Re: [qubes-users] installing Signal on Qubes mini-HOWTO

2016-08-31 Thread IX4 Svs
On Wed, Aug 24, 2016 at 11:10 PM, Andrew David Wong <a...@qubes-os.org> wrote: > -BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- > Hash: SHA512 > > On 2016-08-15 14:43, IX4 Svs wrote: > > On Mon, Aug 15, 2016 at 10:19 AM, Andrew David Wong <a...@qubes-os.org> > > wrote: &g

Re: [qubes-users] installing Signal on Qubes mini-HOWTO

2016-09-01 Thread IX4 Svs
On Thu, Sep 1, 2016 at 2:21 AM, Andrew David Wong <a...@qubes-os.org> wrote: > -BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- > Hash: SHA512 > > On 2016-08-31 15:50, IX4 Svs wrote: > > On Wed, Aug 24, 2016 at 11:10 PM, Andrew David Wong <a...@qubes-os.org> > > wrote: &g

Re: [qubes-users] installing Signal on Qubes mini-HOWTO

2016-09-07 Thread IX4 Svs
On Thu, Sep 1, 2016 at 8:41 AM, IX4 Svs <ix4...@gmail.com> wrote: > On Thu, Sep 1, 2016 at 2:21 AM, Andrew David Wong <a...@qubes-os.org> > wrote: > >> -BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- >> Hash: SHA512 >> >> On 2016-08-31 15:50, IX4 Svs wrote: >&g

Re: [qubes-users] installing Signal on Qubes mini-HOWTO

2016-09-13 Thread IX4 Svs
On Wed, Sep 7, 2016 at 11:38 PM, IX4 Svs <ix4...@gmail.com> wrote: > On Thu, Sep 1, 2016 at 8:41 AM, IX4 Svs <ix4...@gmail.com> wrote: > >> On Thu, Sep 1, 2016 at 2:21 AM, Andrew David Wong <a...@qubes-os.org> >> wrote: >> >>> -BEGIN PGP SIGN

Re: [qubes-users] installing Signal on Qubes mini-HOWTO

2016-09-18 Thread IX4 Svs
On Sat, Sep 17, 2016 at 11:41 PM, Marek Marczykowski-Górecki < marma...@invisiblethingslab.com> wrote: > -BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- > Hash: SHA256 > > On Sat, Sep 17, 2016 at 03:52:17PM +0100, IX4 Svs wrote: > > On Wed, Sep 14, 2016 at 9:26 AM, Marek Marczyko

Re: [qubes-users] installing Signal on Qubes mini-HOWTO

2016-09-18 Thread IX4 Svs
On Sun, Sep 18, 2016 at 9:13 PM, Marek Marczykowski-Górecki < marma...@invisiblethingslab.com> wrote: > -BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- > Hash: SHA256 > > On Sun, Sep 18, 2016 at 09:09:58PM +0100, IX4 Svs wrote: > > On Sat, Sep 17, 2016 at 11:41 PM, Marek Marczyko

Re: [qubes-users] installing Signal on Qubes mini-HOWTO

2016-09-17 Thread IX4 Svs
On Wed, Sep 14, 2016 at 9:26 AM, Marek Marczykowski-Górecki < marma...@invisiblethingslab.com> wrote: > -BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- > Hash: SHA256 > > On Wed, Sep 07, 2016 at 11:38:55PM +0100, IX4 Svs wrote: > > On Thu, Sep 1, 2016 at 8:41 AM, IX4 Svs

[qubes-users] Android file transfer

2016-11-16 Thread IX4 Svs
Hi list I've been through the archives and found a number of partially helpful suggestions, none of which give me a workable solution. Google also gives me http://nknu.net/mount-nexus5-on-fedora23-using-simple-mtpfs/ which unfortunately doesn't fully work on my Qubes system - I can map the phone

Re: [qubes-users] Disposable VMs are not disposed of

2016-11-15 Thread IX4 Svs
On Tue, Nov 15, 2016 at 1:14 AM, Marek Marczykowski-Górecki < marma...@invisiblethingslab.com> wrote: > -BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- > Hash: SHA256 > > On Tue, Nov 15, 2016 at 12:34:19AM +, Alex wrote: > > This is the second time I encounter this freaky issue on R3.1: > > > > Start a

[qubes-users] Re: Corrupted GUI after XFCE logon

2020-03-02 Thread IX4 Svs
Image attached, sorry for the noise. -- You received this message because you are subscribed to the Google Groups "qubes-users" group. To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to qubes-users+unsubscr...@googlegroups.com. To view this discussion on the web

[qubes-users] Corrupted GUI after XFCE logon

2020-03-02 Thread IX4 Svs
Today I booted my Qubes laptop (Dell Precision M4800) which has been working fine for a while and noticed that after entering my password in the GUI session manager to enter XFCE I’m being logged on, but there is something wrong with the resolution of the display and the result is a corrupted

Re: [qubes-users] Corrupted GUI after XFCE logon

2020-03-02 Thread IX4 Svs
wrote: > > Hi, > > I would do something like: > >- systemctl stop lighdtm >- mv ~/.config/xfce4{,.bak} >- systemctl restart lightdm > > Your XFCE settings are backuped for further investigation. > > Best, > Frédéric > >> On 2020-03-02 1