[Radiant] Re: Styles 'n Scripts Extension Erros

2008-06-03 Thread Arik Jones
A... geez. Had to clean out the cache. Now it works like a charm! Thanks Chris! You're awesome. Arik Jones wrote: I didn't get it to work... I installed the newest version from latest. No go. Chris Parrish wrote: Thanks for the heads up, Jay! I've fixed the issue and just released

[Radiant] Re: Styles 'n Scripts Extension Erros

2008-06-03 Thread Arik Jones
I didn't get it to work... I installed the newest version from latest. No go. Chris Parrish wrote: Thanks for the heads up, Jay! I've fixed the issue and just released SnS v0.4.1 As it turns out, I actually needed to make the date conform to HTTP header standards via:

[Radiant] Re: Styles 'n Scripts Extension

2008-05-29 Thread Arik Jones
OMG! Yes! It's s annoying. I was just about to post that. Steven Southard wrote: Has anyone else noticed their styles being kicked over to the right every time they save. This is crappin' my style of stylin'. A few saves and man it's off the page. - Steven -- Posted via

[Radiant] Re: Styles 'n Scripts Extension

2008-05-29 Thread Arik Jones
3.1 fixed this! Just installed it. Arik Jones wrote: OMG! Yes! It's s annoying. I was just about to post that. Steven Southard wrote: Has anyone else noticed their styles being kicked over to the right every time they save. This is crappin' my style of stylin'. A few saves and man

Re: [Radiant] Re: Styles 'n Scripts Extension

2008-05-29 Thread Chris Parrish
Technically, its a Radiant issue but it shows up in Extensions that still use ERB (or at least if your ERB templates have a pre or textarea tag). That's one of the reasons I went to Haml so quickly. If you want to know more, read my ticket here: http://dev.radiantcms.org/ticket/642