[EMAIL PROTECTED] Bls: [EMAIL PROTECTED] Re: Pengalaman iduik di Baliakpapan.

2008-11-04 Terurut Topik Alfrizon DJ
Assalaamu'alaikum wa rahmatullahi wa barakaatuhu, Satalah mambaco tulisan dibawah ko, tagarik pulo hati nak manulih dipalanta ko untuak baraja-raja (ambo rubah stek judulnyo yo). Ingek 5 tahun nan lalu katiko bos ambo manyuruah ambo mangantian urang cuti di baliakpapan. Dimano, waktu masuak ka

[EMAIL PROTECTED] Re: Pulang Basamo lagi, lagi dan lagi

2008-11-04 Terurut Topik ajo duta
alaikumsalam nakan Jun, Salamaik pulang basamo dari kandang singo. semoga singonyo lai talayani dengan baik. Hinggo indak mangigik beko. wassalam MakUncu Duta/61/usa On 11/4/08, Erwin Moechtar [EMAIL PROTECTED] wrote: Wa'alaikum salam W. W. Salamaik mambaok rombongan Add Junaidi, Semoga

[EMAIL PROTECTED] Anngota Parlemen nagari Singo dibanding jo anggota dpr(d)

2008-11-04 Terurut Topik Tanjuang Heri
Kacian deh loe sanak Jun...nan punyo wakil di dpr(d) nan karajo nyo hanyo studi bandiang, jo main proyek tanpa mamikia an rakyaik badarai!   Tp walaupun baitu, ambo pun acok mauruik dado mancaliak kalakuan urang nan disabuik wakia rakyaik tadi. Klo wakia tadi ka kandang singo , pastilah karajo

[EMAIL PROTECTED] Re: Wisata Budaya Sumatera Barat Mati Suri

2008-11-04 Terurut Topik israr iskandar
Ass WW.. Sanak kasado YTH, pada dasarnyo seluruh jenis wisata di Sumbar mati suri, : wisata alam, budaya, dan sejarah, dst. Pemerintah daerah rancak di labuah. Pariwisata Maninjau merosot, Bukittinggi amburadul, dan Padang indak tantu arah, tetapi sia nan bertanggungjawab? Indak ado!!. Wisata

[EMAIL PROTECTED] Re: Pulang Basamo lagi, lagi dan lagi

2008-11-04 Terurut Topik Darul M
Malin Dek nankadatang kakampuang awak indak urang awak sajo doh, dan kalau rang awak mungkin juo alun pernah pulang kampuang. Ambo manyarankan, supayo dibari penjelasan nan sajaleh-jalehno sapanjang nan Malin katahui, sahinggo mereka tu bias pasang kudo tahadap kemungkinan diparalukan kudo2

[EMAIL PROTECTED] Re: [EMAIL PROTECTED] - Perempuan Minang saat PRRI - respon bundokandung

2008-11-04 Terurut Topik arman bahar
Assalamualaikum ww Yaa namanya juga perang bermacam peristiwa boleh terjadi, kan negeri ini telah sering dilanda konflik bahkan sejak zaman saisuak entah Chola dari India menyerang Melayu Jambi, Kartanegara vs Damarsraya, Jayakatwang vs Kertanegara, pasukan Khubilai Khan vs Jayakatwang, Mojopahit

[EMAIL PROTECTED] Re: Pengalaman Naik Bis di Lintas Tengah Pulau Sumatera- Lahat jo Baliakpapan.

2008-11-04 Terurut Topik Eka Maizuhardi
Assalamu'alaikum Wr. Wb. Sato lo ambo surang, mamak sekalian. Ambo kini bakarajo di Baliakpapan. Supplier ka industri tambang. Sapanjang pangamatan ambo, Baliakpapan ko aman. Jauah labiah aman dibandiangkan tingga di Duri, Riau. Kok panjahek sakali-sakali tantu ado. Namun nan sabananya nangko oto

[EMAIL PROTECTED] Re: Bls: [EMAIL PROTECTED] Re: Pengalaman iduik di Baliakpapan.

2008-11-04 Terurut Topik HIFNI HFD
Assalamualaikum.wr.wb. Ondeh sanang hati mambaco carito sanak. Saraso tabayang baa bana bantuak kota balikpapan.. Taruihkanlah carito pengalaman hiduik sanak. Beko lamo lamo akan tumbuah inspirasi kito dalam mengkisahkan pengalaman hidup kita. Pengalaman uni dalam menulis - menganggap

[EMAIL PROTECTED] Pulang Basamo lagi, lagi dan lagi

2008-11-04 Terurut Topik jun aidi
Assalamu'alaikum wr. wb. Dunsanak kasadono Alhamdulillah barakaik do'a kito basamo, kami insya Allah akan pulang tanggal 29 Nov - 4 Dec 2008 dan sampai hari ko alah 25 urang dewasa dan 5 anak2 nan terdaftar, sebagian besar mereka bukan urang Minang/keturunaan Minang dan bahkan ado urang

[EMAIL PROTECTED] Re: Pulang Basamo lagi, lagi dan lagi

2008-11-04 Terurut Topik Erwin Moechtar
Wa'alaikum salam W. W. Salamaik mambaok rombongan Add Junaidi, Semoga sukses dan tacapai handak nyo apo nan di mukasuik dan nan di inginkan, dari Bogor kami dapek ma iriangi jo do'a se nyo. Kok takurang atau ta labiah sambutan nan di kampuang, iyo bakarilahan sajo lah handak nyo, sarancak-rancak

[EMAIL PROTECTED] Re: (Cerbung) SANG AMANAH(46)

2008-11-04 Terurut Topik Muhammad Dafiq Saib
Assalaamu'alaikum wa rahmatullaahi wa barakaatuhu Nomor 46. Wassalamu'alaikum Lembang Alam .. 1. Ibu Ningsih Anto sedang berzikir sesudah shalat zuhur di mesjid sekolah dengan zikir yang panjang. Dengan tasbih,

[EMAIL PROTECTED] Re: Pulang Basamo lagi, lagi dan lagi

2008-11-04 Terurut Topik jun aidi
Mak Patiah, Mak Duta, Kanda Erwin dan dunsanak kasadono Tarimokasih banyak ateh dukungan dan perhatianno. Kapatang ambo ditalipon salah surang dari Depbudpar nan mananyo-an tantang pulang basamoko dan malam2 baliau talipon baliak mangato-an bhw program ko baliau masuk-an ka calender budpar

[EMAIL PROTECTED] Jejak-jejak Ibrahim

2008-11-04 Terurut Topik suheimi ksuheimi
      Lihatlah  Rasulullah  Muahammad SAW, bukankah beliau telah merobah Umar bin Khatab, menjadi kha-lifah yang ulung,  demikian juga  Abu Bakar, Ali dan Utsman ? Bukankah bilal  dulunya  hanya seorang bu-dak yang tersiksa dan hampir mati dalam siksaan-nya ? Yang pertama dan utama

[EMAIL PROTECTED] Re: Sidang Adat Nagari Taram, Anak Nagari Diwajibkan Berpakaian Muslim

2008-11-04 Terurut Topik Nina Silvia
Ndeh lah sarupo pulo jo Aceh, Ranah Minang ambo .. (miris sagetek) Tapi seperti nan awak caliak di Bali pulo, khusus keacara adat dan ke balai Banjar, urang cuma boleh datang menggunakan pakaian adat, untuk wanita harus mamakai Kodek jo dan kebaya, salendang taikek di pinggang, dan laki-laki

[EMAIL PROTECTED] Re: Sidang Adat Nagari Taram, Anak Nagari Diwajibkan Berpakaian Muslim

2008-11-04 Terurut Topik Nofend Marola
Beda sangek Nin... Beda manuruik ambo, jangan di caliak dari pemahaman lua sajo, seperti Pakaian, prilaku dll. Kalau tradisi minang, kalau ndak salah adolah baju kuruang. Mungkin dek zaman lah berubah, mako baju kuruang (mungkin manuruik) disempurnakan seperti jilbab tu. Kalau toh mau, Minang

[EMAIL PROTECTED] Re: Sidang Adat Nagari Taram, Anak Nagari Diwajibkan Berpakaian Muslim

2008-11-04 Terurut Topik Nofiardi
A aratie tu Tan Mudo?? Adat bak po teu Meurehom, Hukom bak syiah Kuala, qanun bak putro Phang Reusam bak Laksamana. Salam, Nofiardi From: RantauNet@googlegroups.com [mailto:[EMAIL PROTECTED] On Behalf Of Nofend Marola Sent: Wednesday, November 05,

[EMAIL PROTECTED] Bls: [EMAIL PROTECTED] Re: Sidang Adat Nagari Taram, Anak Nagari Diwajibkan Berpakaian Muslim

2008-11-04 Terurut Topik rit rina
Salam Nina, Nina baa kok bisa sampai  miris? Bukankah iko langkah nyata ke arah nan labiah baiak Lai ado tindakan nyata dari mamak2 di ranah awak, kok dapek diikuti dek mamak2 ranah nan lain Manjago maruah anak nagari tarutamo anak2 gadihnyo Untuak bisa tau baa nan manih jo santun dalam

[EMAIL PROTECTED] Sidang Adat Nagari Taram, Anak Nagari Diwajibkan Berpakaian Muslim

2008-11-04 Terurut Topik muhammad syahreza
Assalamu'alaikum wr.wb. Tandonyo yang gemes ko suko mancaliak an pusako nyo ka urang rami..jadi beliau ko indak tarimo dibuek tatanan luhur untuak malinduangi kaum nyo.. Hormat saya Muhammad Syahreza HP : 0811 193 646 / 0817 169 015 E-mail : [EMAIL PROTECTED] Blog bisnis :

[EMAIL PROTECTED] Assalamualaikum .W.W

2008-11-04 Terurut Topik Noor Indones
Kmd. moderator, dunsanak sarato anak-kamanakan nan ketek indak disabuikkan namo dan gadang indak ka dipanggiakan gala. Tarimo kasih ambo alah ditarimo jadi anggota palanta kito iko. Namo ambo Noor Indones glr. St. Sati, suku Tanjuang, asa nagari Sitalang, Agam, pansiun guru labiah kurang sapuluah

[EMAIL PROTECTED] Janji IJP : Akan Mendorong Lahirnya UU Otsus Propinsi Minangkabau .

2008-11-04 Terurut Topik zul amri
Rabu, 5 Nopember 2008 ( Suara Karya ) Mengetahui daerah pemilihannya di Sumatera Barat (Sumbar II) tidak memiliki sumber daya alam (SDA), pengamat politik, Indra J Piliang, yang memilih terjun ke dunia politik dengan menjadi calon anggota legislatif (caleg) Partai Golkar ini bertekad

[EMAIL PROTECTED] Re: Sidang Adat Nagari Taram, Anak Nagari Diwajibkan Berpakaian Muslim

2008-11-04 Terurut Topik Nofend Marola
Heheh... mohon maaf sabalunyo, dek ndak jo pengertian. Kiro2 sarupo iko da, Adat, bakaiatan jo urusan pelaksanaan pemerintahan, atau ditangan Rajo/Sultan nan disabuik Poetemereuhom (eksekutif). Hukum bakaitan jo penegakan hukum syariat keagamaan nan barado di tangan Ulama (judikatif). Sadangkan

[EMAIL PROTECTED] salam super...Sufi itu bernama Bpk.Mario Teguh

2008-11-04 Terurut Topik Datuak Arifz
assallamualaikum, ambo taruih an dari palanta sabalah, semoga ba faedah jik 'awak dipalanta RN wassallam, AZ DtRA - Saya salut dengan pak Mario begini ucapannya : “Saudara-saudara kita sesama muslim masih terlalu asyik dengan dunianya sendiri dan bergaul hanya pada

[EMAIL PROTECTED] Re: Bls: [EMAIL PROTECTED] Re: Sidang Adat Nagari Taram, Anak Nagari Diwajibkan Berpakaian Muslim

2008-11-04 Terurut Topik yulia yuliasari
Semua memang akan lebih baik kalau dilakukan dengan hati nurani dan juga dilakukan penuh kesadaran akan kebaikan. Namun semuanya hanya menjadi sia-sia belaka jikalau kita sudah tau dan bahkan menyadari bahwa untuk hal-hal pribadi seperti berpakaian memang manusia tidak bisa perintahkan. Ini

[EMAIL PROTECTED] Re: Assalamualaikum .W.W

2008-11-04 Terurut Topik Datuak Arifz
Mamak Nur Indones St Sati, Alhamdulillah, lah sato lo mamak duduak maota dipalanta. banyak kaji nan dapek kito amakan dari 'gurauan palanta' mamak, mohon diansua duduak katangah kito nantian lo carito lain dari mamak. wassallam dan maaf, AZ Dt RajoAlam dibaliakpapan

[EMAIL PROTECTED] Re: Bls: [EMAIL PROTECTED] Re: Sidang Adat Nagari Taram, Anak Nagari Diwajibkan Berpakaian Muslim

2008-11-04 Terurut Topik Nofend Marola
Bener sekali Yulia, itu nan sebetulnyo diharapkan. Iko juo Nasehat BH nan di sampaikan Uwan Benny kapatang, berpedomanlah kpd ilmu garam, terasa tapi tak kelihatan jgn berpedoman kpd ilmu gincu kelihatan tapi tak terasa... Cuman masalahnyo, alah disarankan ataupun diharuskan pakai nan sarupo

[EMAIL PROTECTED] 2008 Election: A clear-cut referundum against Bush Cheney's policy.

2008-11-04 Terurut Topik jamaludin mohyiddin
The majority of American voters have elected Sen. Barack Obama to be the 44th president of the United States of America. Coupling with brief understanding of the results of the House and Senate indicated quite clearly that majority of the American electorate voted in order to reject the

[EMAIL PROTECTED] Ninik Mamak Harus Memegang Kebenaran

2008-11-04 Terurut Topik Nofend Marola
http://www.posmetropadang.com/index2.php?option=com_contentdo_pdf=1id=8452 Rabu, 05 November 2008 LIMOPULUAH KOTO, METRO-- Ninik mamak dan penghulu wajib memiliki filosofi berpegang dengan kebenaran (mam-bona-kan). Pasalnya, anak kamanakan dan anak nagari akan datang sewaktu-waktu meminta

[EMAIL PROTECTED] BAGADANG SUP TULANG

2008-11-04 Terurut Topik hanifah daman
Bagadang Sup Tulang   Alah tibo musim haji Takana parangai katiko ABG Sasudah sumbayang rayo haji Sasudah makan di hari rayo Di bulakang surau gadang Dilakukan pamotongan kurban   Dibawah koordinasi uni Ratna Para ABG bakumpua di surau batu Remaja SurBat namo kalompokno   Tugas

[EMAIL PROTECTED] Pedagang Asal Sumbar Terancam Bangkrut

2008-11-04 Terurut Topik Harman
Sudirman Munir: Dia juga mengkritisi institusi Saudagar Minang yang ternyata lebih dominan diisi oleh pengusaha kontraktor yang sangat tergantung dengan proyek-proyek pemerintah. ”Padahal dalam pengertian praktis, saudagar itu sesungguhnya adalah para saudara kita yang ada di JaCC, Tanah Abang,

[EMAIL PROTECTED] Trs: [ikasmantri-padang] FW: [odg_friends] No HP Polisi yang Penting !!!

2008-11-04 Terurut Topik ardian hamdani
Semoga bermanfaat - Pesan Diteruskan Dari: Sari Riska Aidi [EMAIL PROTECTED] Kepada: [EMAIL PROTECTED] Terkirim: Rabu, 5 November, 2008 09:37:35 Topik: [ikasmantri-padang] FW: [odg_friends] No HP Polisi yang Penting !!! semoga bermanfaat..

[EMAIL PROTECTED] Re: Bls: [EMAIL PROTECTED] Re: Sidang Adat Nagari Taram, Anak Nagari Diwajibkan Berpakaian Muslim

2008-11-04 Terurut Topik Zulidamel
Talapeh dari unsur tapaso atau hati nurani atau akan sio-sio, ilimu garam atau ilimu gincu atau aposajo pandapek masiang-masiang, tapek dek ambo yo mandukuang dari hati nurani. Kalau di paturuikan rancak dimato yo ambo suko juo mancaliak nan pakai bikini tu atau nan indak babaju. Namun dari