Issue 3770 in reviewboard: rbt post with 0.7.1 release get the error: UnicodeDecodeError

2015-02-13 Thread reviewboard
Status: New Owner: Labels: Type-Defect Priority-Medium New issue 3770 by shirph...@126.com: rbt post with 0.7.1 release get the error: UnicodeDecodeError https://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=3770 *** READ THIS BEFORE POSTING! *** *** You must complete this form in its

Issue 3771 in reviewboard: EnhReq: Allow Reviewers to Drop a comment

2015-02-13 Thread reviewboard
Status: New Owner: Labels: Type-Enhancement Priority-Medium New issue 3771 by trey.wat...@gmail.com: EnhReq: Allow Reviewers to Drop a comment https://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=3771 *** For customer support, please post to reviewbo...@googlegroups.com *** If you

Re: Issue 3772 in reviewboard: Allow reviewers to 'pass' on a review

2015-02-13 Thread reviewboard
Updates: Status: WontFix Comment #2 on issue 3772 by trowb...@gmail.com: Allow reviewers to 'pass' on a review https://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=3772 Yeah, that's one option. This isn't something that we're going to add to the core product, because we've always

Re: Issue 3771 in reviewboard: EnhReq: Allow Reviewers to Drop a comment

2015-02-13 Thread reviewboard
Updates: Status: Fixed Comment #1 on issue 3771 by trowb...@gmail.com: EnhReq: Allow Reviewers to Drop a comment https://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=3771 This is already there in 2.0.x -- You received this message because this project is configured to send all

Issue 3772 in reviewboard: Allow reviewers to 'pass' on a review

2015-02-13 Thread reviewboard
Status: New Owner: Labels: Type-Enhancement Priority-Medium New issue 3772 by schmi...@gmail.com: Allow reviewers to 'pass' on a review https://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=3772 *** For customer support, please post to reviewbo...@googlegroups.com *** If you have a patch,

Re: Issue 3772 in reviewboard: Allow reviewers to 'pass' on a review

2015-02-13 Thread reviewboard
Comment #1 on issue 3772 by chip...@gmail.com: Allow reviewers to 'pass' on a review https://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=3772 Given that this workflow is pretty specific to certain companies, this seems like a great opportunity for an extension. You could write a custom

Issue 3773 in reviewboard: UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0xc2 in position 314: ordinal not in range(128) for english characters

2015-02-13 Thread reviewboard
Status: New Owner: Labels: Type-Defect Priority-Medium New issue 3773 by labor...@gmail.com: UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0xc2 in position 314: ordinal not in range(128) for english characters https://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=3773 I'm

Re: Issue 3773 in reviewboard: UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0xc2 in position 314: ordinal not in range(128) for english characters

2015-02-13 Thread reviewboard
Updates: Status: ThirdParty Comment #2 on issue 3773 by trowb...@gmail.com: UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0xc2 in position 314: ordinal not in range(128) for english characters https://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=3773 (No comment was entered

Re: Issue 3753 in reviewboard: CRITICAL: lambda() keywords must be strings in RBTools 0.7.0

2015-02-13 Thread reviewboard
Comment #2 on issue 3753 by katongou...@googlemail.com: CRITICAL: lambda() keywords must be strings in RBTools 0.7.0 https://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=3753 I'm using RBTools 0.7.1 on FreeBSD and I see the following error: # rbt post Generating diff for pending changeset

Re: Issue 3773 in reviewboard: UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0xc2 in position 314: ordinal not in range(128) for english characters

2015-02-13 Thread reviewboard
Comment #1 on issue 3773 by labor...@gmail.com: UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0xc2 in position 314: ordinal not in range(128) for english characters https://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=3773 This was a problem when using appcode. Switching to xcode