Issue 3271 in reviewboard: rbt post ignoring PUBLISH=1 in .reviewboardrc with perforce depot

2014-02-28 Thread reviewboard

Status: New
Owner: 
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 3271 by labor...@gmail.com: rbt post ignoring PUBLISH=1  
in .reviewboardrc with perforce depot

http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=3271

*** READ THIS BEFORE POSTING!
***
*** You must complete this form in its entirety, or your bug report will be
rejected.
***
*** For customer support, please post to reviewbo...@googlegroups.com
***
*** If you have a patch, please submit it to
http://reviews.reviewboard.org/
***
*** Do not post confidential information in this bug report!


What version are you running?
1.7.21

What's the URL of the page containing the problem?
The problem is with the rbt tool

What steps will reproduce the problem?
1. create a perforce change
2. have a .reviewboardrc file with PUBLISH=1 specified
3.Run rbt post changenum
4. Observe that draft review is created but not published
5. Publish only occurs if you specify the -p parameter to rbt post

What is the expected output? What do you see instead?
Expectation is that the PUBLISH=1 directive in the .reviewboardrc file is  
respected.


What operating system are you using? What browser?
Client - mac os x 10.9.2
Server - review board hosted on ubuntu

Please provide any additional information below.

--
You received this message because this project is configured to send all  
issue notifications to this address.

You may adjust your notification preferences at:
https://code.google.com/hosting/settings

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
reviewboard-issues group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com.
Visit this group at http://groups.google.com/group/reviewboard-issues.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.


Re: Issue 3271 in reviewboard: rbt post ignoring PUBLISH=1 in .reviewboardrc with perforce depot

2014-02-28 Thread reviewboard

Updates:
Status: Fixed

Comment #1 on issue 3271 by trowb...@gmail.com: rbt post ignoring PUBLISH=1  
in .reviewboardrc with perforce depot

http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=3271

Fixed in release-0.5.x (566e8b8). This will ship in rbtools 0.5.8

--
You received this message because this project is configured to send all  
issue notifications to this address.

You may adjust your notification preferences at:
https://code.google.com/hosting/settings

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
reviewboard-issues group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com.
Visit this group at http://groups.google.com/group/reviewboard-issues.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.