Re: [Rosegarden-user] Rosegarden not add audio segments in UbuntuStudio 16.04

2016-05-09 Thread D. Michael McIntyre
On 05/02/2016 09:20 AM, D. Michael McIntyre wrote: > The easy way to go forward is for me to upgrade my old Ubuntu LTS to the > new one, and break things for myself. I will do that soon, but not > before next weekend at the earliest. I spent pretty much that entire weekend chasing a steam

Re: [Rosegarden-user] Rosegarden not add audio segments in UbuntuStudio 16.04

2016-05-02 Thread D. Michael McIntyre
On 04/29/2016 11:50 AM, WMID wrote: > Hi to all, In UbuntuStudio 15.10 when insert an audio segment all > working fine. The format that I use is wav 16 bits and 44100, but in > UbuntuStudio 16.04 not working, I don't understand why This happens when audio conversion fails. Why is audio

Re: [Rosegarden-user] Rosegarden not add audio segments in UbuntuStudio 16.04

2016-04-29 Thread D. Michael McIntyre
On 04/29/2016 11:50 AM, WMID wrote: > Hi to all, In UbuntuStudio 15.10 when insert an audio segment all > working fine. The format that I use is wav 16 bits and 44100, but in > UbuntuStudio 16.04 not working, I don't understand why > > Here an snapshot: > > http://i.imgur.com/izrXGAW.png I have

[Rosegarden-user] Rosegarden not add audio segments in UbuntuStudio 16.04

2016-04-29 Thread WMID
Hi to all, In UbuntuStudio 15.10 when insert an audio segment all working fine. The format that I use is wav 16 bits and 44100, but in UbuntuStudio 16.04 not working, I don't understand why Here an snapshot: http://i.imgur.com/izrXGAW.png Allways I follow this doc:audiomanager-en | Rosegarden