Re: [rt-users] Assets RT 4.4.0

2017-01-26 Thread Dippery, Kyle

Maybe use a custom field for Company?  Or create Company-specific catalogs?



From: rt-users  on behalf of Dunbar, 
Brian 
Sent: Thursday, January 26, 2017 2:59 PM
To: rt-users
Subject: [rt-users] Assets RT 4.4.0

Hello List,

I was asked to start using RT for Assets. I created a new catalog.

I put in my computer for test with serial number and details

When I set the owner. I could not set the Company it would only let me pick a 
domain account

So as an example my account is smithjohn and my email is 
john.sm...@company.com
When I add the record it picks by account name smithjohn
When I want to search by owner after I pick smithjohn and it reformats it to 
the email address and does not find my asset.
I can search on other fields but I would like to search by owner.



Any ideas?

Thanks




[rt-users] Assets RT 4.4.0

2017-01-26 Thread Dunbar, Brian

Hello List,

I was asked to start using RT for Assets. I created a new catalog.

I put in my computer for test with serial number and details

When I set the owner. I could not set the Company it would only let me pick a 
domain account

So as an example my account is smithjohn and my email is 
john.sm...@company.com
When I add the record it picks by account name smithjohn
When I want to search by owner after I pick smithjohn and it reformats it to 
the email address and does not find my asset.
I can search on other fields but I would like to search by owner.



Any ideas?

Thanks




Re: [rt-users] MySQL backups of RT 4.4.1 truncated (Cena, Stephen (ext. 300))

2017-01-26 Thread Cena, Stephen (ext. 300)
Small update: I was able to fix the system errors for logging. While the 
err.log doesn't contain much, there were two telling entries:

2017-01-26T01:12:29.975366Z 1622 [Note] Aborted connection 1622 to db: 
'rt_service' user: 'backupdb' host: 'localhost' (Got an error writing 
communication packets)
2017-01-26T01:24:16.284038Z 1628 [Note] Aborted connection 1628 to db: 
'rt_service' user: 'backupdb' host: 'localhost' (Got an error writing 
communication packets)

That's my MySQL backup account which only is used to dump the files and that's 
my affected database.

I've got an active MySQL 'support request' out there: 
https://forums.mysql.com/read.php?28,654543 , I'll be adding this shortly.

Something is definitely disrupting the connection. 

Message: 2
Date: Wed, 25 Jan 2017 12:28:10 +
From: "Cena, Stephen (ext. 300)" 
To: "rt-users@lists.bestpractical.com"

Subject: Re: [rt-users] MySQL backups of RT 4.4.1 truncated
Message-ID:
<87f81e27495dc8489147e34a4152e268a4966...@mailstore2010.ogp.qvii.com>
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"

Update on my MySQL backup issue: no change. I've now moved the Windows TEMP 
folders to the larger drive to see if the issue was running out of temp space 
and it has not helped. I will keep the group updated to any developments, but 
will refrain if its not anything noteworthy.  I'm going to try contacting the 
MySQL forums as this looks to be more suited to them. I'm also going to see if 
I can spin up a Linux MySQL DB server and "move" the tables into it via 
SFTP/copy, then attempt a backup there. I'm good with MySQL but it's not my 
bread & butter. Any additional help from the group will be welcomed.

To date, I've tried:
-Splitting the attachments table into its own backup job: failed.
-Moved MySQL temp folder/location to larger drive: failed.
-Moved Windows 2012 system TEMP folders to larger drive: failed.
-Ran MySQL diagnostics on the RT database affected: all tests pass

Stephen Cena
Senior Systems Administrator 
Quality Vision International, Inc.
Phone: (585) 544-0450 x300
To notify helpdesk: http://helpdesk.ogp.qvii.com or email: hd-gene...@qvii.com
To report email issues: postmas...@qvii.com