Re: [rt-users] Installed extension not working

2016-04-22 Thread pelotek
Any ideas how I can get this working correctly? -- View this message in context: http://requesttracker.8502.n7.nabble.com/Installed-extension-not-working-tp61711p61770.html Sent from the Request Tracker - User mailing list archive at Nabble.com. - RT 4.4 and RTIR Training Sessions

Re: [rt-users] Installed extension not working

2016-04-18 Thread pelotek
Unfortunately, now it's only partially working. I have the portlet on the dashboard but the link is not showing up under "search". Tickets show up on the portlet and the information is displayed correctly, but there is no way for me to create searches for the calendar or display a larger

Re: [rt-users] Installed extension not working

2016-04-14 Thread pelotek
Your reply made me realize that I hadn't put that portlet on a dashboard or on RT at a Glance. I knew the issue was probably something easy that I didn't think of. I was able to put the portlet on the dashboard and it's working now. Thanks for your help! -- View this message in context:

Re: [rt-users] Installed extension not working

2016-04-14 Thread pelotek
I've replaced it with Set( $HomepageComponents, [ qw(QuickCreate Quicksearch MyAdminQueues MyCalendar MySupportQueues MyReminders RefreshHomepage Dashboards SavedSearches FindUser) ] ); but MyCalendar still doesn't show up -- View this message in context:

Re: [rt-users] Installed extension not working

2016-04-14 Thread pelotek
# Any configuration directives you include here will override # RT's default configuration file, RT_Config.pm # # To include a directive here, just copy the equivalent statement # from RT_Config.pm and change the value. We've included a single # sample value below. # # This file is actually a

Re: [rt-users] Installed extension not working

2016-04-14 Thread pelotek
Hi Emmanuel, when I add that line to the RT_SiteConfig.pm, I get the message "Invalid portlet Dashboards" after restarting the webserver. -- View this message in context: http://requesttracker.8502.n7.nabble.com/Installed-extension-not-working-tp61711p61715.html Sent from the Request Tracker -

[rt-users] Installed extension not working

2016-04-14 Thread pelotek
For the life of me, I can't figure out why RTx::Calendar is not showing up. I have installed it with cpan, cleared the mason cache, added the Plugin(); line, and restarted the web server. However, the extension is not showing up in my GUI. Any ideas? -- View this message in context: