Re: [rt-users] FastCGI: comm with server "/opt/rt4/sbin/rt-server.fcgi" aborted: idle timeout (300 sec)

2016-09-08 Thread Nilesh
It seems the configuration you've done is being ignored? This shouldn't happen. Are you sure Apache has access to the directory of rt installation completely since you seem to run it from /home? -- Nilesh On 09-Sep-2016 1:15 AM, "Pavneet Arora" wrote: > Actually

Re: [rt-users] FastCGI: comm with server "/opt/rt4/sbin/rt-server.fcgi" aborted: idle timeout (300 sec)

2016-09-08 Thread Nilesh
Log to syslog option will generate messages in system log which is /var/log/messages or it's equivalent based on distribution. Or you can add Set(@LogToSyslogConf, (facility => 'local2')); To get the messages in local2 facility so that it can be filtered out via syslog daemon to a separate

Re: [rt-users] FastCGI: comm with server "/opt/rt4/sbin/rt-server.fcgi" aborted: idle timeout (300 sec)

2016-09-08 Thread Pavneet Arora
Sorry, I misunderstood. Here is the output from the shell command. I am just reconfiguring RT_SiteConfig and will get that to you shortly. # /opt/rt4/sbin/rt-server.fcgi -processes 5 -idle-timeout 300 Possible attempt to separate words with commas at /opt/rt4/etc/RT_SiteConfig.pm line 24.

Re: [rt-users] FastCGI: comm with server "/opt/rt4/sbin/rt-server.fcgi" aborted: idle timeout (300 sec)

2016-09-08 Thread Nilesh
I was asking about the Perl errors. What do you see on the console or in RT's logs (enable debug logging in RT_SiteConfig) when you run rt-server.fcgi directly? -- Nilesh On Thu, 2016-09-08 at 13:57 -0400, Pavneet Arora wrote: > Observed behaviour is that the browser request times out. > >

Re: [rt-users] FastCGI: comm with server "/opt/rt4/sbin/rt-server.fcgi" aborted: idle timeout (300 sec)

2016-09-08 Thread Pavneet Arora
Observed behaviour is that the browser request times out. /var/log/apache2/error.log shows as quoted originally (same error as immediately after upgrade to 16.04.1): 'FastCGI: server "/opt/rt4/sbin/rt-server.fcgi" has failed to remain running for 30 seconds given 3 attempts, its restart

Re: [rt-users] FastCGI: comm with server "/opt/rt4/sbin/rt-server.fcgi" aborted: idle timeout (300 sec)

2016-09-08 Thread Nilesh
On Thu, 2016-09-08 at 11:24 -0400, Pavneet Arora wrote: > Okay, I have tried scouring the archives, but haven't found a solution > to my problem, although rt-server.fcgi errors is mentioned with other > issues. > > Here is a summary of the configuration: > > 1.  Originally, a working rt-4.2.10

[rt-users] FastCGI: comm with server "/opt/rt4/sbin/rt-server.fcgi" aborted: idle timeout (300 sec)

2016-09-08 Thread Pavneet Arora
Okay, I have tried scouring the archives, but haven't found a solution to my problem, although rt-server.fcgi errors is mentioned with other issues. Here is a summary of the configuration: 1. Originally, a working rt-4.2.10 installation under Ubuntu 14.04. Perl was installed locally and