Re: [rt-users] RT_SiteConfig.pm error formatting question

2016-06-22 Thread Dustin Graves
Hi Brian, The RT_SiteConfig.pm file is not a script that you run manually. It is read automatically by RT. Please see the documentation https://docs.bestpractical.com/rt/4.4.1/web_deployment.html for information about setting up

Re: [rt-users] RT 4.4.0 ShowHistory -> Scroll problem with French GUI

2016-06-16 Thread Dustin Graves
Hi Guys,Thanks for the fix, Emmanuel. We ended up doing it a little differently though with the JS I18N engine. You can see the branch 4.4/fix-history-scroll-js for the details. We are planning on merging the fix into 4.4.1.Bernhard, attached is a patch for 4.4.0 that should fix the problem. Let

Re: [rt-users] Ticket detail is not shown when create new ticket

2016-06-24 Thread Dustin Graves
Hi Sharizan, This looks like you have the RT 4.2.x version cached in your web browser. If you do a hard reset to clear your cache and refresh it should work. Thank you, Dustin > On Jun 24, 2016, at 8:09 AM, Sharizan Sumuui wrote: > > Hi, > > I have newly installed

Re: [rt-users] Anyone know how to create a clickable link like this?

2016-06-17 Thread Dustin Graves
Hi Mike, This is a pretty neat idea. I looked into it a bit and it seems to be what Gmail calls a ‘Go-To Action’ https://developers.google.com/gmail/markup/reference/go-to-action I couldn’t get it to work in my first pass,

Re: [rt-users] Attachments don't reach database for one user

2016-03-14 Thread Dustin Graves
> On Mar 10, 2016, at 5:09 PM, Chanel Wheeler wrote: > > Hi all, Hi Chanel, > I have one user that has used RT for a while with no problems. Recently, her > attachments to web tickets ceased coming through. I’ve watched her add > attachments and they appear to

Re: [rt-users] Attachments only work for privileged users

2016-03-30 Thread Dustin Graves
Hi Geoff, If you’re talking about 4.4.0, this is a known issue that will be fixed in 4.4.1. In the meantime, attached you’ll find a patch that should fix the problem for you. Thank you, Dustin > On Mar 30, 2016, at 5:18 PM, Geoff Fountain wrote: > > As the title

Re: [rt-users] Attachments don't reach database for one user

2016-03-24 Thread Dustin Graves
Hi Chanel, > On Mar 24, 2016, at 5:58 PM, Chanel Wheeler wrote: > > Further experimentation has revealed that if the user sends an attachment by > email it works (doesn’t via the web interface). Also, if I promote the user > to the privileged level then she can add

Re: [rt-users] Attachments don't reach database for one user

2016-03-24 Thread Dustin Graves
Hi Chanel,I have tested this locally and it appears to me that all attachments should be broken for unprivileged users using the SelfService UI. This is a result of the changes made in 4.4.0 to attachments.I have created a patch for this that appears to fix this problem. You will find that patch

Re: [rt-users] RT CLI login

2016-04-29 Thread Dustin Graves
Hi Dave, There are two ways to authenticate for the RT CLI. The first is environment variables RTUSER and RTPASSWD The second is an RT Config file .rtrc in your user’s home directory: server http://your.rt4.installation user your.rtusername passwd your rt