Re: [Server-devel] mkusbinstall fails

2009-02-15 Thread Martin Langhoff
On Mon, Feb 16, 2009 at 2:42 PM, David Leeming leem...@pipolfastaem.gov.sb wrote: Tried with another USB stick - exactly the same result. Thanks for writing up carefully the steps you followed... I think I spotted the problem... SET UP BOOTABLE USB STICK - insert 2GB USB drive previously

Re: [Server-devel] mkusbinstall fails

2009-02-15 Thread Martin Langhoff
On Mon, Feb 16, 2009 at 3:53 PM, David Leeming leem...@pipolfastaem.gov.sb wrote: - insert in XS machine and boot - get same error as before ugh. There is something going on there... but I am no longer sure if it is a problem in the procedure you are following or just a hardware

Re: [Server-devel] mkusbinstall fails

2009-02-15 Thread Martin Langhoff
On Mon, Feb 16, 2009 at 5:22 PM, David Leeming leem...@pipolfastaem.gov.sb wrote: Pia (very kindly) sent me the hardware with the very same USB stick pre-configured with 0.5.0. It booted and started the installation fine, but failed right at the end with an exception error that we decided was

Re: [Server-devel] mkusbinstall fails

2009-02-15 Thread quozl
You got Input/Output error during cp read of /media/cdtmp.Rf6276, which I guess is the loopback mounted ISO 9660 file system image. The most common cause of this is truncation of the image, especially if the files on which it occurs are near the end of the image. checkisomd5 is missing. Install

Re: [Server-devel] mkusbinstall fails -SUCCESS

2009-02-15 Thread David Leeming
- From: qu...@us.netrek.org [mailto:qu...@us.netrek.org] On Behalf Of qu...@laptop.org Sent: Monday, 16 February 2009 3:35 p.m. To: David Leeming Cc: 'Martin Langhoff'; server-devel@lists.laptop.org Subject: Re: [Server-devel] mkusbinstall fails You got Input/Output error during cp read of /media

Re: [Server-devel] mkusbinstall fails -SUCCESS

2009-02-15 Thread Martin Langhoff
On Mon, Feb 16, 2009 at 8:40 PM, David Leeming leem...@pipolfastaem.gov.sb wrote: OK it worked thanks to all of you. You were all right. A combination of weird small errors with hardware and sum packages that weren't installed on Ubuntu... Good to hear you found the way to get it started...