Re: Replication broken.. no helpful errors?

2007-09-07 Thread Bill Au
As I had pointed out in my first reply to this thread, you had a directory named temp-snapshot.20070816120113 in your data directory on the slave. Snapinstaller was mistakenly treating that as the lastest snapshot and was installing that every time it was called. Snapinstaller didn't trigger a

Re: Replication broken.. no helpful errors?

2007-09-06 Thread Bill Au
The snapinstaller script opens a new searcher by calling commit. From the attached debug output it looks like that actually worked: + /opt/solr/bin/commit + [[ 0 != 0 ]] + logExit ended 0 Try running the /opt/solr/bin/commit directly with the -V option. Bill On 9/5/07, Matthew Runo [EMAIL

Re: Replication broken.. no helpful errors?

2007-09-06 Thread Matthew Runo
The thing is that a new searcher is not opened if I look in the stats.jsp page. The index version never changes. When I run.. sudo /opt/solr/bin/commit -V -u tomcat5 ..I get a new searcher opened, but even though it (in theory) installed the new index, I see no docs in there. During the

Re: Replication broken.. no helpful errors?

2007-09-06 Thread Yonik Seeley
On 9/6/07, Matthew Runo [EMAIL PROTECTED] wrote: The thing is that a new searcher is not opened if I look in the stats.jsp page. The index version never changes. The index version is read from the index... hence if the lucene index doesn't change (even if a ew snapshot was taken), the version

Re: Replication broken.. no helpful errors?

2007-09-05 Thread Matthew Runo
It seems that the scripts cannot open new searchers at the end of the process, for some reason. Here's a message from cron, but I'm not sure what to make of it... It looks like the files properly copied over, but failed the install. I removed the temp* directory, but still SOLR could not

Re: Replication broken.. no helpful errors?

2007-09-05 Thread Matthew Runo
If it helps anyone, this index is around a gig in size. ++ | Matthew Runo | Zappos Development | [EMAIL PROTECTED] | 702-943-7833 ++ On Sep 5, 2007, at 3:14 PM, Matthew Runo

Replication broken.. no helpful errors?

2007-08-31 Thread Matthew Runo
Hello! On a somewhat related note, our replication seems very much broken. I've added -v to all my cron jobs, and I think I've seen the error (below). As you can see, it's rsyncing an updated index, but then doesn't seem to know to install it. I'm not sure why though.. no errors are

Re: Replication broken.. no helpful errors?

2007-08-31 Thread Bill Au
latest snapshot /opt/solr/data/temp-snapshot.20070816120113 already installed It looks like you have a directory named temp-snapshot.20070816120113 in your data directory. You should remove it. One of the other script might have left that behind somehow. I will update the snapinstaller