Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-10-16 Thread Michael Herger
I can confirm there's a problem if the Fulltext Search plugin has been enabled. In this case the search would find stuff which the simplified link would not. Please file a but on https://github.com/Logitech/slimserver/issues - thanks! -- Michael

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-10-16 Thread dolodobendan
Found it in: 'Annouce-Squeeze-Control-is-now-available-as-a-UWP-app-for-Windows-10' (https://forums.slimdevices.com/showthread.php?106060-Annouce-Squeeze-Control-is-now-available-as-a-UWP-app-for-Windows-10=937532=1#post937532) And the next page. QLMS 7.9.2@2.04 x64 (digimaster) with perl

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-10-16 Thread dolodobendan
slartibartfast wrote: > The only strange thing I found was that the tracks are played in a > different order to the results list. > I mentioned this behavior before somewhere, maybe I'll find it again. I think it was: In the WebUI, type in the Search Field. Do not hit enter or the search

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-10-16 Thread kidstypike
Google Chrome on Windows 10 and it works using the default skin. *Server - LMS 7.9.2 *Pi4B 4GB/pCP 6.0.0-b1 18K library, playlists & LMS cache on SSD (ntfs) *Study -* Pi3B+/pCP 5.0.0/pi screen/HiFiBerry DAC+/jivelite, *Lounge* - Pi2/pCP 5.0.0 > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-10-16 Thread slartibartfast
mruano wrote: > I am using Google Chrome from a Windows 10 laptopI use Firefox on Windows 10 > and it works using the default skin. Sent from my SM-G900F using Tapatalk slartibartfast's Profile:

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-10-16 Thread Michael Herger
I am using Google Chrome from a Windows 10 laptop What skin? It might be worth looking into the server.log file (Settings/Information). -- Michael ___ Squeezecenter mailing list Squeezecenter@lists.slimdevices.com

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-10-16 Thread mruano
slartibartfast wrote: > Which interface are you using? WebUI works for me. It might be slow with > a large number of results. The only strange thing I found was that the > tracks are played in a different order to the results list.[image: >

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-10-16 Thread slartibartfast
mruano wrote: > Hi, Michael > > I have come across an interesting problem: when I use the Search > function to find, for instance, all the versions of Ravel's 'Bolero' > that are stored in my NAS, LMS responds correctly by listing all of > them, which I can then pick and play individually.

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-10-15 Thread mruano
Hi, Michael I have come across an interesting problem: when I use the Search function to find, for instance, all the versions of Ravel's 'Bolero' that are stored in my NAS, LMS responds correctly by listing all of them, which I can then pick and play individually. However, if I try to play the

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-16 Thread mruano
mherger wrote: > > Settings/Advanced/Performance only has two options, resize via > > mysquueezebox or via LMS - but not to turn off resizing all together? > > No, you can't turn off resizing. It's been this way for 10 years. > > But there's an option to pre-cache resized images during the

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-15 Thread Michael Herger
Settings/Advanced/Performance only has two options, resize via mysquueezebox or via LMS - but not to turn off resizing all together? No, you can't turn off resizing. It's been this way for 10 years. But there's an option to pre-cache resized images during the scan. As I said you can turn that

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-15 Thread mruano
mherger wrote: > > i wasn't aware, thanks for letting me know. And the resizing cannot > be > > turned off? > > You can, but I'm pretty sure you don't want to do that. Because it means > > they will be re-sized when you start browsing albums. Which will be > super slow. > >

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-15 Thread slartibartfast
This is weird. Viewing this thread using Tapatalk there are six or seven posts missing and the final post is number 21 of 28. [image: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190815/13f148e8220d0a0508a235aea484c1c7.jpg] Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-14 Thread Michael Herger
i wasn't aware, thanks for letting me know. And the resizing cannot be turned off? You can, but I'm pretty sure you don't want to do that. Because it means they will be re-sized when you start browsing albums. Which will be super slow. Settings/Advanced/Performance -- Michael

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-14 Thread mruano
mherger wrote: > >>> However, removing the templates > >>> must have triggered some default option, because now, when my > library > >> is > >>> re-scanned, LMS has decided to lookup for album art and seems to be > >>> resizing it. How can I stop that? (luckily, I do have a backup of > the >

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-14 Thread Michael Herger
However, removing the templates must have triggered some default option, because now, when my library is re-scanned, LMS has decided to lookup for album art and seems to be resizing it. How can I stop that? (luckily, I do have a backup of the music with the original larger album work) The

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-13 Thread mruano
mherger wrote: > > YES!!! That worked, thanks very much. > > Great! I've committed a change to LMS which should take care of this. > > > However, removing the templates > > must have triggered some default option, because now, when my library > is > > re-scanned, LMS has decided to lookup for

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-13 Thread Michael Herger
YES!!! That worked, thanks very much. Great! I've committed a change to LMS which should take care of this. However, removing the templates must have triggered some default option, because now, when my library is re-scanned, LMS has decided to lookup for album art and seems to be resizing it.

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-12 Thread mruano
mherger wrote: > > This is a copy/paste of what I see when I > ( > This might actually be a caching issue: please shut down LMS and remove > > the "templates" folder from LMS' cache folder. Then try again. > > -- > > Michael YES!!! That worked, thanks very much. However, removing the

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-11 Thread Michael Herger
This is a copy/paste of what I see when I This might actually be a caching issue: please shut down LMS and remove the "templates" folder from LMS' cache folder. Then try again. -- Michael ___ Squeezecenter mailing list

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-11 Thread mruano
mherger wrote: > > Thanks again, Michael. I located the file and edited it as per your > > instructions. Unfortunately, it did not fix the problem - I am still > > getting the error message > > [19-08-10 17:43:46.4622] > Slim::Web::Template::SkinManager::_fillTemplate > > (337) Error: undef

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-11 Thread Michael Herger
Thanks again, Michael. I located the file and edited it as per your instructions. Unfortunately, it did not fix the problem - I am still getting the error message [19-08-10 17:43:46.4622] Slim::Web::Template::SkinManager::_fillTemplate (337) Error: undef error - WHILE loop terminated (> 1000

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-10 Thread mruano
mherger wrote: > > Yes, I did - the number is indeed changed to 1 > > And you did restart LMS? > > -- > > Michael I did indeed - I used Code: service logitechmediaserver restart in the CLI

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-10 Thread Michael Herger
Yes, I did - the number is indeed changed to 1 And you did restart LMS? -- Michael ___ Squeezecenter mailing list Squeezecenter@lists.slimdevices.com http://lists.slimdevices.com/mailman/listinfo/squeezecenter

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-10 Thread mruano
slartibartfast wrote: > Have you checked the file to make sure it was changed? > > Sent from my SM-G900F using Tapatalk Yes, I did - the number is indeed changed to 1 mruano's Profile:

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-10 Thread slartibartfast
mruano wrote: > Thanks again, Michael. I located the file and edited it as per your > instructions. Unfortunately, it did not fix the problem - I am still > getting the error message > [19-08-10 17:43:46.4622] Slim::Web::Template::SkinManager::_fillTemplate > (337) Error: undef error - WHILE

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-10 Thread mruano
mherger wrote: > > CPAN/Template/Directive.pm > > You'd find this sub-folder to one of LMS' installation folders. Where > exactly depends on your system. You'd probably find it using > > find /usr -name Directive.pm > > > -- > > Michael Thanks again, Michael. I located the file and

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-10 Thread Michael Herger
CPAN/Template/Directive.pm You'd find this sub-folder to one of LMS' installation folders. Where exactly depends on your system. You'd probably find it using find /usr -name Directive.pm -- Michael ___ Squeezecenter mailing list

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-10 Thread mruano
mherger wrote: > Well, that certainly would kill it. I've only found one place which > would trigger the message you're seeing. And that's rendering the Genres > list in the Advanced Search. (doesn't mean there couldn't be any other > code breaking the same way, but that's what I've found) > >

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-09 Thread Guy Stalnaker
Gezuz Micheal - the things you have to deal with. 5127 GENRES?!?!?!? How the hell does that happen? LOL On 8/9/19, mherger wrote: > > mruano wrote: >> Yes, I am afraid I do: I have 5,127 genres - I have not bothered to edit >> them, as I don't use genres very much - so they are the ones that

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-09 Thread mherger
mruano wrote: > Yes, I am afraid I do: I have 5,127 genres - I have not bothered to edit > them, as I don't use genres very much - so they are the ones that came > with the original recordings. Would that be the cause? Well, that certainly would kill it. I've only found one place which would

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-09 Thread mruano
mherger wrote: > >> Number of tracks:Â Â Â Â 426,873 > > You wouldn't have more than 1000 genres, would you? > > -- > > Michael Yes, I am afraid I do: I have 5,127 genres - I have not bothered to edit them, as I don't use genres very much - so they are the ones that came with the original

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-09 Thread mruano
mherger wrote: > > Number of tracks: 426,873 > > This admittedly is a large collection. > > > I do get an error message in the server log: [19-08-09 11:28:03.1513] > > Slim::Web::Template::SkinManager::_fillTemplate (337) Error: undef > error > > - WHILE loop terminated (> 1000 iterations)

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-09 Thread Michael Herger
Number of tracks: 426,873 You wouldn't have more than 1000 genres, would you? -- Michael ___ Squeezecenter mailing list Squeezecenter@lists.slimdevices.com http://lists.slimdevices.com/mailman/listinfo/squeezecenter

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-09 Thread Michael Herger
Number of tracks: 426,873 This admittedly is a large collection. I do get an error message in the server log: [19-08-09 11:28:03.1513] Slim::Web::Template::SkinManager::_fillTemplate (337) Error: undef error - WHILE loop terminated (> 1000 iterations) When would this happen? When you

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-09 Thread mruano
mherger wrote: > > I have observed that Advanced Search does not work when the number of > > tracks in the database gets very large. Is this 'normal'? > > Any errors in server.log or scanner.log? How large is "very large"? What > > is your OS, hardware, LMS version etc.? > > > -- > >

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-08 Thread Michael Herger
I have observed that Advanced Search does not work when the number of tracks in the database gets very large. Is this 'normal'? Any errors in server.log or scanner.log? How large is "very large"? What is your OS, hardware, LMS version etc.? -- Michael

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-08-08 Thread mruano
Hi I have observed that Advanced Search does not work when the number of tracks in the database gets very large. Is this 'normal'? Thanks mruano's Profile: http://forums.slimdevices.com/member.php?userid=66925 View this

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-03-03 Thread DJanGo
snoogly wrote: > > Quick update! > Advanced Search does work but vanilla search doesn't. > > >>> It don't make no sense! :confused: For no reason search suddenly > started working again :confused: It could makes sense ;-) please use a private browsertab and check again. If thats working -

Re: [SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-03-03 Thread Michael Herger
Any ideas how I can resolve this? First of all: check server.log for any hints about about an error happening when you do a search. And scanner.log for any issue during the scan (in particular at the bottom). If that doesn't give any hint, please provide more information: (unfortunately)

[SlimDevices: SqueezeCenter] Search not working

2019-03-03 Thread snoogly
After more years than I count of 100% trouble free usage, suddenly LMS search has stopped working. I recently updated the Mac from Mavericks to Sierra, which is the only possible cause I can think of. I have tried updating LMS from 7.9.1 to 7.9.2, and doing a clean rescan of the music library,