[squid-users] Regarding long pauses with Squid3 as a reverse proxy to Exchange 2010 OWA

2010-08-25 Thread Paul Freeman
traces. Thanks in advance. Regards Paul Freeman EML AIR Pty Ltd Australia __ Information from ESET Smart Security, version of virus signature database 5394 (20100824) __ The message was checked by ESET Smart Security. http://www.eset.com

RE: [squid-users] Regarding long pauses with Squid3 as a reverse proxy to Exchange 2010 OWA

2010-08-25 Thread Paul Freeman
Paul -Original Message- From: Amos Jeffries [mailto:squ...@treenet.co.nz] Sent: Wednesday, 25 August 2010 8:46 PM To: squid-users@squid-cache.org Subject: Re: [squid-users] Regarding long pauses with Squid3 as a reverse proxy to Exchange 2010 OWA Paul Freeman wrote: Apologies in advance

RE: [squid-users] Regarding long pauses with Squid3 as a reverse proxy to Exchange 2010 OWA

2010-08-25 Thread Paul Freeman
[mailto:squ...@treenet.co.nz] Sent: Thursday, 26 August 2010 10:20 AM To: squid-users@squid-cache.org Subject: RE: [squid-users] Regarding long pauses with Squid3 as a reverse proxy to Exchange 2010 OWA On Thu, 26 Aug 2010 08:17:23 +1000, Paul Freeman paul.free...@eml.com.au wrote: Amos, Thank

RE: [squid-users] Regarding long pauses with Squid3 as a reverse proxy to Exchange 2010 OWA

2010-08-29 Thread Paul Freeman
- From: Amos Jeffries [mailto:squ...@treenet.co.nz] Sent: Wednesday, 25 August 2010 8:46 PM To: squid-users@squid-cache.org Subject: Re: [squid-users] Regarding long pauses with Squid3 as a reverse proxy to Exchange 2010 OWA Paul Freeman wrote: Apologies in advance for the long posting. I

RE: [squid-users] Regarding long pauses with Squid3 as a reverse proxy to Exchange 2010 OWA

2010-08-29 Thread Paul Freeman
: [squid-users] Regarding long pauses with Squid3 as a reverse proxy to Exchange 2010 OWA On Mon, 30 Aug 2010 12:51:27 +1000, Paul Freeman paul.free...@eml.com.au wrote: Amos I suspect I may have come across another situation related to chunked Transfer-Encoding although I am not sure yet. I have

RE: [squid-users] Regarding long pauses with Squid3 as a reverse proxy to Exchange 2010 OWA

2010-08-30 Thread Paul Freeman
- From: Amos Jeffries [mailto:squ...@treenet.co.nz] Sent: Monday, 30 August 2010 1:57 PM To: squid-users@squid-cache.org Subject: RE: [squid-users] Regarding long pauses with Squid3 as a reverse proxy to Exchange 2010 OWA On Mon, 30 Aug 2010 12:51:27 +1000, Paul Freeman paul.free...@eml.com.au

[squid-users] Squid 3.0 STABLE 19 and SPNEGO with Windows Firefox 3.6.3

2010-09-07 Thread Paul Freeman
but without success. Reading some Mozilla Dev postings over the last 12 months or so indicate there have been some issues with NTLM and Kerberos in various versions of Firefox but I think these have been addressed. Thanks in advance Paul Freeman __ Information from ESET Smart Security

RE: [squid-users] Re: Squid 3.0 STABLE 19 and SPNEGO with Windows Firefox 3.6.3

2010-09-07 Thread Paul Freeman
September 2010 4:54 AM To: squid-users@squid-cache.org Subject: [squid-users] Re: Squid 3.0 STABLE 19 and SPNEGO with Windows Firefox 3.6.3 Hi Paul, Paul Freeman paul.free...@eml.com.au wrote in message news:19672eecfb9ae340833c84f3e90b595604014...@mel-ex-01.eml.local... Hi I am running

RE: [squid-users] A single website is loading slow

2010-09-07 Thread Paul Freeman
I have had a quick look at the url you mentioned using Squid 3.0STABLE19 and IE7 (Windows XP SP2). There are 2 requests in the Squid access log which seem to take a while to retrieve: www.realestate.com/css/global/site.css followed by www.realestate.com/JS/common/re-all/re-all.js. These requests

RE: [squid-users] A single website is loading slow

2010-09-08 Thread Paul Freeman
compression and means something else is causing the slower response. Apologies. Paul -Original Message- From: Paul Freeman [mailto:paul.free...@eml.com.au] Sent: Wednesday, 8 September 2010 3:55 PM To: RM; Amos Jeffries Cc: squid-users@squid-cache.org Subject: RE: [squid-users] A single

RE: [squid-users] Re: Re: Squid 3.0 STABLE 19 and SPNEGO with Windows Firefox 3.6.3

2010-09-08 Thread Paul Freeman
kdc locally using NetBIOS or with WINS 5) Desktop will send AS-REQ to kdc 6) Desktop will send TGS-REQ to kdc 7) Browser will send token to squid. This would mean that Firefox does have a problem at step 4) and creates an NTLM token for DESKTOP\User Markus Paul Freeman

RE: [squid-users] 304 response preventing site from loading

2010-09-29 Thread Paul Freeman
) :-) Regards Paul Freeman The discussion below refers to my investigation using squid 3.1.8. It is running on Ubuntu 10.04LTS and was compiled from a source package created by Amos Jeffries (thanks Amos). The client workstation is running Windows XP SP3. Doing some wireshark packet traces of the traffic

[squid-users] Authentication using squid_kerb_auth with Internet Explorer 8 on Windows Server 2008 R2

2010-10-25 Thread Paul Freeman
Hi. I have successfully installed Squid 3.1.8 on Ubuntu 10.04LTS and have enabled Kerberos/NTLM authentication using the squid_kerb_auth helper. This setup is working well and successfully authenticates Windows domain users when they are logged in using their domain credentials on Windows XP

RE: [squid-users] Re: Authentication using squid_kerb_auth with Internet Explorer 8 on Windows Server 2008 R2

2010-10-26 Thread Paul Freeman
Paul Freeman paul.free...@eml.com.au wrote in message news:19672eecfb9ae340833c84f3e90b5956042a4...@mel-ex-01.eml.local... Hi. I have successfully installed Squid 3.1.8 on Ubuntu 10.04LTS and have enabled Kerberos/NTLM authentication using the squid_kerb_auth helper. This setup is working

RE: [squid-users] Authentication using squid_kerb_auth with Internet Explorer 8 on Windows Server 2008 R2

2010-10-26 Thread Paul Freeman
Hi Nick Thanks for looking at this. I appreciate your help. My answers to your questions are in line below -Original Message- From: Nick Cairncross [mailto:nick.cairncr...@condenast.co.uk] Sent: Tuesday, 26 October 2010 8:36 PM To: Paul Freeman; Squid Users Subject: Re: [squid

RE: [squid-users] Re: Re: Authentication using squid_kerb_auth with Internet Explorer 8 on Windows Server 2008 R2

2010-10-26 Thread Paul Freeman
tries to use AES encryption (check the exchange between your 2008 server and AD on port 88) ? Do you have any Windows 7 clients too ? Do they work ? Sorry for that many questions. Regards Markus Paul Freeman paul.free...@eml.com.au wrote in message news

RE: [squid-users] Authentication using squid_kerb_auth with Internet Explorer 8 on Windows Server 2008 R2

2010-10-26 Thread Paul Freeman
CA issuing the web server certificate with the sha256RSA signature algorithm. Apparently OpenSSL on ubuntu cannot manage this. Sorry for any confusion. Regards Paul -Original Message- From: Paul Freeman [mailto:paul.free...@eml.com.au] Sent: Wednesday, 27 October 2010 8:13 AM

RE: [squid-users] Re: Authentication using squid_kerb_auth with Internet Explorer 8 on Windows Server 2008 R2

2010-10-27 Thread Paul Freeman
squid.keytab HTTP/my-proxy-server.my.dom...@my.domain Regards Markus Paul Freeman paul.free...@eml.com.au wrote in message news:19672eecfb9ae340833c84f3e90b595604378...@mel-ex-01.eml.local... Hi Nick Thanks for looking at this. I appreciate your help. My answers to your questions are in line

RE: [squid-users] Re: Authentication using squid_kerb_auth with Internet Explorer 8 on Windows Server 2008 R2

2010-11-03 Thread Paul Freeman
Markus After further investigation using gdb I have been able to determine the problem is caused by a particular combination of encryption and checksum types which seems to only occur (at this stage) in Windows 2008 R2 and possibly Windows 7 although I have not confirmed this. In my Windows 2008

[squid-users] RE: squid owa Exchange 2010 / slow load

2011-05-30 Thread Paul Freeman
Jan-Peter I came across the same behaviour late last year when implementing Squid v3.0stable19 (the version which was available as part of Ubuntu 10.04LTS) as a reverse proxy for Exchange 2010 OWA and ActiveSync. I found the browser would pause early on in the connection to OWA for approx 2

[squid-users] Problem compiling Squid 3.1.18 on Ubuntu 10.04 LTS - store.cc

2011-12-05 Thread Paul Freeman
Hi, I have come across a problem compiling Squid 3.1.18 on Ubuntu 10.04 LTS (gcc 4.4.3, latest updates from Ubuntu). The problem occurs in store.cc and has been reported in an earlier post (3 Dec 2011) related to compiling 3.1.17. Another user has also reported this issue on the squid-dev

RE: [squid-users] Problem compiling Squid 3.1.18 on Ubuntu 10.04 LTS - store.cc

2011-12-05 Thread Paul Freeman
Paul -Original Message- From: Amos Jeffries [mailto:squ...@treenet.co.nz] Sent: Tuesday, 6 December 2011 2:10 PM To: squid-users@squid-cache.org Subject: Re: [squid-users] Problem compiling Squid 3.1.18 on Ubuntu 10.04 LTS - store.cc On Tue, 6 Dec 2011 03:01:40 +, Paul Freeman

RE: [squid-users] Video streaming in some cases not working

2011-12-14 Thread Paul Freeman
I am using SquidGuard with Squid 3.1.14 on Ubuntu and this type of message regarding two slashes is logged by it in the SquidGuard log so it is possible SquidGuard was still running in the testing you performed where you thought you had removed SquidGuard from the configuration. The log entry

[squid-users] Problems using Microsoft Windows Software Update Services (WSUS) 3.0 with Squid

2007-05-07 Thread Paul Freeman
Hi, I am hoping someone can help me with a WSUS 3.0 problem (running on Windows 2003 Server SP1). I have been successfully running WSUS 2.0 for some time and downloading updates from Microsoft through a squid-2.6.stable9 proxy (using NTLM auth). I needed to update to WSUS 3.0 and so went through

RE: [squid-users] Problems using Microsoft Windows Software UpdateServices (WSUS) 3.0 with Squid

2007-05-07 Thread Paul Freeman
Freeman Cc: squid-users@squid-cache.org Subject: Re: [squid-users] Problems using Microsoft Windows Software UpdateServices (WSUS) 3.0 with Squid mån 2007-05-07 klockan 18:58 +1000 skrev Paul Freeman: I have a squid.conf http_access rule (using dstdomain) which allows access to various windows

[squid-users] Squid-2.6stable4 in reverse proxy mode - possible SSL memory leak

2006-10-30 Thread Paul Freeman
for similar errors but have not found an adequate explanation yet. I look forward to suggestions from the group. Please let me know if there is more information required to debug the problem. Regards Paul Freeman +++---+++---+++---+++---+++---+++---+++---+++---+++---+++---+++---+++ EML Consulting

RE: [squid-users] Squid-2.6stable4 in reverse proxy mode - possible SSL memory leak

2006-10-30 Thread Paul Freeman
: [EMAIL PROTECTED] +++---+++---+++---+++---+++---+++---+++---+++---+++---+++---+++---+++ -Original Message- From: Adrian Chadd [mailto:[EMAIL PROTECTED] Sent: Tuesday, October 31, 2006 12:59 PM To: Paul Freeman Cc: squid-users@squid-cache.org Subject: Re: [squid-users] Squid-2.6stable4

RE: [squid-users] Squid-2.6stable4 in reverse proxy mode -possible SSL memory leak

2006-10-30 Thread Paul Freeman
Canterbury Road Facsimile: +61 3 9836 0517 SURREY HILLS, VICTORIA 3127 Email: [EMAIL PROTECTED] +++---+++---+++---+++---+++---+++---+++---+++---+++---+++---+++---+++ -Original Message- From: Henrik Nordstrom [mailto:[EMAIL PROTECTED] Sent: Tuesday, October 31, 2006 12:01 PM To: Paul Freeman

Re: [squid-users] Kerberos Authentication Failing for Windows 7+ with BH gss_accept_sec_context() failed

2014-11-30 Thread Paul Freeman
Pedro, This sounds similar to a problem I had a couple of years ago when using Kerberos authentication with Squid (3.1.x) on Ubuntu (10.04 at that stage). (see RE: [squid-users] Re: Authentication using squid_kerb_auth with Internet Explorer 8 on Windows Server 2008 R2, squid-users group Nov 3