[freenet-support] Build 554: Server sends no data on requests to port 8888

2003-02-06 Thread Allan Beaufour Larsen
I've just upgraded to build 554, and now I get no data when trying to browse localhost:. It worked fine in 552. Any explanation? -- Allan Beaufour Larsen [EMAIL PROTECTED] ___ support mailing list [EMAIL PROTECTED]

RE: [freenet-support] Build 659 (unstable)

2003-02-06 Thread Niklas Bergh
659 would seem to have some problems with announcing. One of the nodes I upgraded yesterday hasn't done a single usefult thing since... Feb 4, 2003 5:39:20 PM (freenet.node.states.maintenance.Checkpoint, QThread-4): Executing Checkpoint: Native Filesystem Directory checkpoint Feb 4, 2003 5:39:21

Re: [freenet-support] Build 554: Server sends no data on requeststo port 8888

2003-02-06 Thread Tld
Allan Beaufour Larsen wrote: I've just upgraded to build 554, and now I get no data when trying to browse localhost:. It worked fine in 552. Any explanation? Stupid Q: Have you restarted the node (shut down and re-launched)? I get the very same error when I haven't restarted the node. --

Re: [freenet-support] Build 554: Server sends no data on requeststo port 8888

2003-02-06 Thread Tld
Tld wrote: Allan Beaufour Larsen wrote: I've just upgraded to build 554, and now I get no data when trying to browse localhost:. It worked fine in 552. Any explanation? Stupid Q: Have you restarted the node (shut down and re-launched)? I get the very same error when I haven't restarted the

Re: Freenet: Kaffe (free software) compatibility: Was: Re: [freenet-support] freesite

2003-02-06 Thread marcoc1
At 19.34 05/02/03 -0500, you wrote: [EMAIL PROTECTED] ([EMAIL PROTECTED]) wrote: Anyway, till Freenet remains in java, dropping the Kaffe compatibility IMHO is a fundamental mistake, both from the point of view of free software and from the security. What exactly do you mean by Kaffe

Re: [freenet-support] Build 554: Server sends no data on requeststo port 8888

2003-02-06 Thread Allan Beaufour Larsen
tor, 2003-02-06 kl. 11:28 skrev Tld: Tld wrote: Allan Beaufour Larsen wrote: I've just upgraded to build 554, and now I get no data when trying to browse localhost:. It worked fine in 552. Any explanation? Stupid Q: Have you restarted the node (shut down and re-launched)? I get the

Re: [freenet-support] Re: [Freenet-list] Freenet: Kaffe (free software) compatibility: Was: R freesite

2003-02-06 Thread Matthew Toseland
On Wed, Feb 05, 2003 at 10:26:35PM -0800, AARG!Anonymous wrote: [EMAIL PROTECTED] scriveva: is happy to run on build 552; it is slow because run on a slow system; the memory profile and resource use of kaffe is far better respect sun jre. Take care of this compatibility; IMHO is

Re: [freenet-support] Build 659 (unstable)

2003-02-06 Thread Matthew Toseland
Are you sure you aren't using a nonstandard JVM? The IBM JVM has been known to have serious problems, as has Kaffe, and old versions of the Sun one sometimes have nasty bugs.. On Thu, Feb 06, 2003 at 10:26:25AM +0100, Niklas Bergh wrote: 659 would seem to have some problems with announcing. One

Re: [freenet-support] Build 554: Server sends no data on requests to port 8888

2003-02-06 Thread Matthew Toseland
On Thu, Feb 06, 2003 at 10:23:54AM +0100, Allan Beaufour Larsen wrote: I've just upgraded to build 554, and now I get no data when trying to browse localhost:. It worked fine in 552. Any explanation? Yes. The only reason it worked before was a bug. You have

Re: [freenet-support] Build 554: Server sends no data on requests to port 8888

2003-02-06 Thread Matthew Toseland
On Thu, Feb 06, 2003 at 11:28:14AM +0100, Tld wrote: Tld wrote: Allan Beaufour Larsen wrote: I've just upgraded to build 554, and now I get no data when trying to browse localhost:. It worked fine in 552. Any explanation? Stupid Q: Have you restarted the node (shut down and re-launched)?

Re: [freenet-support] Build 554: Server sends no data on requeststo port 8888

2003-02-06 Thread Allan Beaufour Larsen
tor, 2003-02-06 kl. 19:49 skrev Matthew Toseland: On Thu, Feb 06, 2003 at 10:23:54AM +0100, Allan Beaufour Larsen wrote: I've just upgraded to build 554, and now I get no data when trying to browse localhost:. It worked fine in 552. Any explanation? Yes. The only reason it worked before

Re: [freenet-support] Build 554: Server sends no data on requeststo port 8888

2003-02-06 Thread Allan Beaufour Larsen
tor, 2003-02-06 kl. 20:36 skrev Matthew Toseland: You need mainport.allowedHosts=127.0.0.0/8,192.168.1.0/24 Okie. I've never really gotten that format. What's the equivalent to '*'? * Buf that's exactly what I have in my config, and that doesn't work... -- Allan Beaufour Larsen

Re: [freenet-support] Re: [Freenet-list] Freenet: Kaffe (free software) compatibility: Was: R freesite

2003-02-06 Thread marcoc1
At 18.46 06/02/03 +, you wrote: Re [freenet-support] Re [Free4.emsfile://D:\Mail\Attach\Re [freenet-support] Re [Free4.ems 0880.0002 On Wed, Feb 05, 2003 at 10:26:35PM -0800, AARG!Anonymous wrote: [EMAIL PROTECTED] scriveva: =20 is happy to run on build 552; it is slow because run on a

Re: [freenet-support] ARK gone nuts

2003-02-06 Thread Jack D . Ripper
On Thursday 06 February 2003 12:35 pm, Matthew Toseland wrote: maximumThreads=60 defaultResetProbability=0.01 I already had maximumThreads set at 50 (sorry I didn't mention that, there's so many configuration variables that I have fiddled with trying to tune this thing that I forget what I've

Re: [freenet-support] Re: [Freenet-list] Freenet: Kaffe (free software) compatibility: Was: R freesite

2003-02-06 Thread Jack D. Ripper
On Thursday 06 February 2003 01:02 pm, [EMAIL PROTECTED] wrote: It is really impossible to find a trade off between new developement and the existing features of Kaffe ? Mostly a matter of Kaffe implementing such an ancient and limited version of Java that modern Java programmers can't deal

Re: [freenet-support] Build 554: Server sends no data on requeststo port 8888

2003-02-06 Thread Allan Beaufour Larsen
tor, 2003-02-06 kl. 22:28 bdonlan wrote: On Thursday 06 February 2003 02:11 pm, Allan Beaufour Larsen wrote: tor, 2003-02-06 kl. 19:49 skrev Matthew Toseland: You need mainport.allowedHosts=127.0.0.0/8,192.168.1.0/24 Okie. I've never really gotten that format. What's the equivalent to

[freenet-support] Throttling not working?

2003-02-06 Thread Jack D. Ripper
On Thursday 06 February 2003 01:32 pm, Jack D.Ripper wrote: On Thursday 06 February 2003 12:35 pm, Matthew Toseland wrote: maximumThreads=60 defaultResetProbability=0.01 I already had maximumThreads set at 50 (sorry I didn't mention that, there's so many configuration variables that I have

Re: [freenet-support] Build 554: Server sends no data on requests to port 8888

2003-02-06 Thread Matthew Toseland
On Thu, Feb 06, 2003 at 11:17:21PM +0100, Allan Beaufour Larsen wrote: tor, 2003-02-06 kl. 22:28 bdonlan wrote: On Thursday 06 February 2003 02:11 pm, Allan Beaufour Larsen wrote: tor, 2003-02-06 kl. 19:49 skrev Matthew Toseland: You need

Re: [freenet-support] Throttling not working?

2003-02-06 Thread Matthew Toseland
On Thu, Feb 06, 2003 at 04:00:38PM -0700, Jack D. Ripper wrote: On Thursday 06 February 2003 01:32 pm, Jack D.Ripper wrote: On Thursday 06 February 2003 12:35 pm, Matthew Toseland wrote: maximumThreads=60 defaultResetProbability=0.01 I already had maximumThreads set at 50 (sorry I

Re: [freenet-support] Build 554: Server sends no data on requeststo port 8888

2003-02-06 Thread Tld
Success, for me. Good job :) Matthew Toseland wrote: D*mn, is that's all there's too it. Why did have I ignored that for so long time... Oh well, tried that to, and it doesn't work either. Build 555 should fix all this... does it? -- --- TLD I have evil to make function freenet