[freenet-support] Re: Pictures aren´t displayed

2004-03-24 Thread Rudolf Krist
Michael Stather schrieb: [...] using the newest version, when letting the client run for about 5 minutes to connect and then opening an index page from the gateway page, the page loads immediately but the pictures aren´t displayed. One or two from the 300 ones are loaded but the rest not. This

Re: [freenet-support] Pictures aren?t displayed

2004-03-24 Thread Toad
On Tue, Mar 23, 2004 at 10:38:06PM +0100, Michael Stather wrote: Hi, using the newest version, when letting the client run for about 5 minutes to connect and then opening an index page from the gateway page, the page loads immediately but the pictures aren?t displayed. One or two from the

[freenet-support] Freenet problems

2004-03-24 Thread Steven
Hi, I am having trouble getting freenet working for me. I'm sure this is a simple problem, but I can't figure out how to fix it. I am running Freenet version 0.3.9.2 for windows and am getting a page cannot be displayed message when i try to load http://127.0.0.1:8081/. My log file is

Re: [freenet-support] Freenet problems

2004-03-24 Thread Klaus Brüssel
Am Sonntag, 21. März 2004 09:11 schrieb Steven: Hi, I am having trouble getting freenet working for me. I'm sure this is a simple problem, but I can't figure out how to fix it. I am running Freenet version 0.3.9.2 for windows and am getting a page cannot be displayed message when i try to load

[freenet-support] Router configuration problem

2004-03-24 Thread Brad Gilbert
I had to reinstall Freenet from scratch after an OS crash. It had been running fine. Now I can't, for the life of me, get it passed my router. The virtual server setting in the router still had the previous listenPort so I just changed it to the newly installed freenet.ini entry. I know I'm

Re: [freenet-support] Router configuration problem

2004-03-24 Thread Toad
On Wed, Mar 24, 2004 at 04:11:31PM -0500, Brad Gilbert wrote: I had to reinstall Freenet from scratch after an OS crash. It had been running fine. Now I can't, for the life of me, get it passed my router. The virtual server setting in the router still had the previous listenPort so I just

[freenet-support] Firewall with NAT and DynDNS

2004-03-24 Thread Christian Menz
Hi, Im running my node behind a NAT Firewall. I use a DynDNS account for updating my IP. My DynDNS alias is something like xxx.is-a-geek.org. Should I paste this into my freenet.ini as ipAddress? I tried first with just filling in my actual IP, but it didnt work after I got a new one. So I

Re: [freenet-support] Firewall with NAT and DynDNS

2004-03-24 Thread notmyrealemail
Hi, using ipAddress=xxx.is-a-geek.org works, at least for me. Remove the leading %, it is a comment sign. Also use DynDNS client to update your dynamic IP - DynDNS.org, like ddclient (if you're on linux), periodically. I am not sure, if you should also make your HOSTNAME