Re: [freenet-support] Return of the Out of memory, Part LCXIX

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Tuesday 09 March 2010 20:49:34 Evan Daniel wrote: On Tue, Mar 9, 2010 at 3:34 PM, Dennis Nezic denn...@dennisn.dyndns.org wrote: As I (and I'm sure others) mentioned before, my node is still going down (crashing?) regularly -- roughly weekly. I currently allocate it 150MB of (precious)

Re: [freenet-support] changing permanent temp folder

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Tuesday 09 March 2010 13:20:08 Daniel Stork wrote: Hi, I'm having problems with files stuck at 100% and having to wait hours and days for them to decode. It seems that despite having all the parts freenet just sits on it for some reason. Is there some reason for this? I have created

Re: [freenet-support] Fwd: NPE and log file size of 50 GiB

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Sunday 21 March 2010 10:12:50 bbac...@googlemail.com wrote: Now I get the following in the log, looks like a bug? Mrz 21, 2010 10:08:54:796 (freenet.client.async.SplitFileFetcher, RequestSender for UID 8681707776366569955 on 4535(236), ERROR): Multiple decompressors: 2 - this is almost

[freenet-support] Another way Freenet sucks for filesharing was Re: major problems - stuck at 100%, nonresponsive

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Tuesday 09 March 2010 04:27:24 Evan Daniel wrote: You should really send these to the support list; that's what it's for. You can change the physical security level setting independently of the network seclevels -- see configuration - security levels. I'm not sure what else to suggest

Re: [freenet-support] Installation Failed

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Friday 15 January 2010 03:25:22 Alan Smith wrote: I tried Installing Twice and got the same error. See attachment. Alan Smith Sorry, this is a known problem, but it is hard to fix as we are unable to reproduce it on demand. Could you please tell us: - What OS exactly you were running it

Re: [freenet-support] [freenet-dev] Another way Freenet sucks for filesharing was Re: major problems - stuck at 100%, nonresponsive

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Friday 02 April 2010 17:31:13 Matthew Toseland wrote: On Tuesday 09 March 2010 04:27:24 Evan Daniel wrote: You should really send these to the support list; that's what it's for. You can change the physical security level setting independently of the network seclevels -- see

Re: [freenet-support] Bug: 'Running * Freenet 0.7.5 Build #12...'

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Saturday 23 January 2010 06:29:22 UserVoice wrote: thorns...@yahoo.com wrote: Running * Freenet 0.7.5 Build #1239 build01239 * Freenet-ext Build #26 r23771 Win XP sp3 all patches installed Java - Sun version 6 update 16 build 1.6.0_16b01 In sun Virtual Box 3.08 OSE R53138

Re: [freenet-support] [freenet-dev] Another way Freenet sucks for filesharing was Re: major problems - stuck at 100%, nonresponsive

2010-04-02 Thread Evan Daniel
On Fri, Apr 2, 2010 at 12:39 PM, Matthew Toseland t...@amphibian.dyndns.org wrote: On Friday 02 April 2010 17:31:13 Matthew Toseland wrote: On Tuesday 09 March 2010 04:27:24 Evan Daniel wrote: You should really send these to the support list; that's what it's for. You can change the

Re: [freenet-support] trouble installing

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Thursday 14 January 2010 13:46:06 clos...@inbox5.com wrote: On Wed, 13 Jan 2010 15:26:02 -0600 (CST), clos...@inbox5.com wrote: After downloading Freenet I try to install and I get an error message Freenet starter was unable to control the freenet system service. Reason: Service did

Re: [freenet-support] Freenet fails to kick off

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Wednesday 06 January 2010 22:00:19 Pat Eve wrote: Freenet Starter was unable to control the Freenet system Reason: Service did not respond to signal Tried reinstalling, rebooted, and did a manual update but no joy. I am running XP professional with PC Tools Firewall Plus any help

Re: [freenet-support] bug

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Tuesday 29 December 2009 21:58:28 thibaud gaiguant wrote: Viewing Issue Simple Details [ Jump to Noteshttps://bugs.freenetproject.org/view.php?id=2692#bugnotes ] [ View Advancedhttps://bugs.freenetproject.org/bug_view_advanced_page.php?bug_id=2692 ] [ Issue

Re: [freenet-support] just subscribed - cannot open web address

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Sunday 27 December 2009 19:24:03 abramelina wrote: Hi there, Have just downloaded freenet. The install went fine but the webpage http://127.0.0.1:/ just will not load. I am on mac snow leopard, tried it on firefox and safari and just the same. Any ideas or suggestions as to how

Re: [freenet-support] login to freenet

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Saturday 19 December 2009 10:18:14 mike sanders wrote: Hi I recently discovered freenet, downloaded it and browsed. I closed my firefox browser which I have dedicated to freenet as instructed but when I open my browser it seems i have to go through the whole download performance all over

Re: [freenet-support] Download problem

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Wednesday 16 December 2009 21:33:04 Jeremy Cooper wrote: hi, I get a download error when I try to download Freenet 0,7,5 installer, Unable to load recourse:' http://googlecode.com/files/ new_installer_1234.jar Any ideas? Please try again. We had a bunch of these errors in December, I

Re: [freenet-support] unable to install

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Thursday 17 December 2009 10:29:40 Lorenzo Grande wrote: Hi, I'm a Mac user. After launching the freenet.jnlp file, I get the following messages: Si è verificato un errore durante l'avvio/l'esecuzione dell'applicazione. Titolo: Freenet 0.7.5 installer Fornitore: Freenet Project Inc.

Re: [freenet-support] connection

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Tuesday 02 February 2010 20:04:08 Nico Koole wrote: Hi, pls can you help me: I had to re-instal Freenet but now everytime it looses connection after 5 or 10 minutes. Never had this problem before. Could you give a bit more detail? Does this still happen with the current build

Re: [freenet-support] [freenet.uservoice.com] New message: 'This is a test of the uservoice bug eporting ...'

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Thursday 01 April 2010 23:43:34 Freenet Project Inc. wrote: Freenet Project Inc. freenet.uservoice.com [freenet.uservoice.com] New message 256 toad [http://freenet.uservoice.com/users/179311-toad] (t...@amphibian.dyndns.org) wrote This is a test of the uservoice bug reporting

Re: [freenet-support] NPE and log file size of 50 GiB

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Friday 26 February 2010 05:41:01 bbac...@googlemail.com wrote: This morning I found my node in a pitiful status. It was looping with 100% cpu (dual core). The hard disk was full, no space left. Guess who eat up the space? Now, look at this, and check the file sizes: 26.02.2010 05:40

Re: [freenet-support] annoying problem

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Sunday 28 March 2010 03:21:24 Peter S wrote: I have a weird and really annoying problem that goes as follows: I had .7 installed when the folder got deleted by accident. I then installed a new as darknet-- and all worked just fine, though two freenet entries now existed in the

Re: [freenet-support] Freenet isn't working (for me).

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Wednesday 17 February 2010 16:05:05 Tobias Sjöqvist wrote: Hey, I just installed freenet on my computer, and it worked fine up until I connected to the actual webpages, where flashy red messages told me about the urgency to download the latest java update, wich I did, and now everytime I

Re: [freenet-support] Wrong link?

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Wednesday 24 February 2010 13:11:38 hennr wrote: Hi there, under http://freenetproject.org/content.html there is a link to Frost: http://freenetproject.org/frost.html which holds the same content as http://freenetproject.org/index.html and not a specific site about frost. Do you want

Re: [freenet-support] Uninstall

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Wednesday 10 February 2010 20:00:11 Shawn Jordison wrote: I would like to request information on how to uninstall Freenet on my computer. I have Ubuntu 9.10 and Freenet 0.75. Use the uninstaller. It is on the system menu. If that doesn't work, use the uninstaller in the bin/ directory

Re: [freenet-support] Bug Tracker

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Sunday 07 March 2010 09:38:47 davide...@riseup.net wrote: Dear Davide, As you may know, we currently have a backlog of orders. I am told the most recent batch has already been filled. The next batch will be ready in March. However, please note that there is an average lead time

Re: [freenet-support] Fw: Re: Freenet reconnection issues

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Thursday 18 February 2010 01:59:26 xor wrote: - Original Message - From: john...@kiwyepfki1gwkbfu44x5zhnbhcrbfgdowx8lom22bq4 Newsgroups: freenet Sent: Tuesday, February 09, 2010 5:12 PM Subject: Re: [freenet-support] Freenet reconnection issues

Re: [freenet-support] Freenet doesn't work

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Saturday 13 March 2010 13:26:48 Cyrille Bonnard wrote: Hi there, It installed successfully but I can't connect to freenet. When I try to start the Freenet Service from the system tray, I have the following error message: Freenet starter was unable to control the freenet system service.

Re: [freenet-support] Error message: Free Start was unable to control the Freenet system service

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Sunday 14 March 2010 20:09:24 Brendan wrote: Reason: Service did not respond to signal. Any ideas what I'm doing wrong? Sorry, this is a known bug in the Windows installer. Hopefully our Windows expert will contact you and hopefully give you alternatives to test. In the meantime I

Re: [freenet-support] Bug Tracker

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Sunday 07 March 2010 09:31:39 davide...@riseup.net wrote: Failure to confirm receipt of packets by N. 1 peer, possibly caused by a 'bug' (defect) in the program, my freenet version is 0.7.5. I don't think Freenet reports this any more. Sorry for wasting your time (and for your email getting

Re: [freenet-support] broken link

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Saturday 09 January 2010 11:17:23 Philip Holberton wrote: Steve, I beg to differ. I too run an iMac with the latest operating system etc, Firefox that is the latest up-date. Your links are not a panacea that solves the problems I have had in installing FreeNet software - hey simply do

Re: [freenet-support] Freenet Aktualisieren Sie Ihr Konto

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
Argh, somehow this spam got through. Sorry folks. signature.asc Description: This is a digitally signed message part. ___ Support mailing list Support@freenetproject.org http://news.gmane.org/gmane.network.freenet.support Unsubscribe at

Re: [freenet-support] Unable to Download Freenet

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Thursday 10 December 2009 08:09:17 Rohit Bansal wrote: Dear Sir I am unable to download the Freenet Software for Windows from your website. On clicking the link a 404 error page opens saying link not in existence any more. Kindly correct the link. As far as I know this works at the

Re: [freenet-support] Download link broken.

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Wednesday 09 December 2009 10:48:09 rp joe wrote: http://freenet.googlecode.com/files/FreenetInstaller-FREENETVERSION.exe Is 404 Ooops, sorry. Please try again (from the button on the website). Sorry it took so long to get back to you! Thanks for trying Freenet, and I suspect you'll find

Re: [freenet-support] not acknowledging packets even after 10 minutes

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Saturday 05 December 2009 13:12:15 Carel wrote: 1 of your peers are having severe problems (not acknowledging packets even after 10 minutes). This is probably due to a bug in the code. If this happens a lot, please add your information to the report on the bug tracker at

Re: [freenet-support] Service did not respond to signal please help.

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Friday 04 December 2009 03:44:49 Tom Cipollone wrote: Hi, I am sure that you have heard of this problem before. I have tried loading freenet on Vista 32 and Win XP. I get the same response. I also tried installing with my firewall down and that had no effect. I do have

Re: [freenet-support] Unable to install

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Thursday 03 December 2009 13:15:51 Philip Wong wrote: Did not install successfully several times. Also a report form does not open on your site after uninstallation as the pop up message said. Attached is the screen capture for starter error. Thanks for trying Freenet. Sorry for taking so

Re: [freenet-support] Down/uploads excessive

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Tuesday 01 December 2009 21:15:34 nicpaul wrote: Hi there support, I installed Freenet the other day and tested a couple of links. Within an hour my entire monthly quota down/upload from my service provider had been used up. I have never approached, let alone reach my quota before!

Re: [freenet-support] osx downloads don't work

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Monday 30 November 2009 07:39:31 Frank Heasley wrote: v 10.5.8 Firefox latest update Noscript updated and fully disabled Did you get Freenet working? Your message is a bit vague about what it is that doesn't work - Downloading Freenet? Installing Freenet? Downloading freesites or files

Re: [freenet-support] freenet not working

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Sunday 29 November 2009 03:58:22 Herman Wicks wrote: ERROR msg. Freenet Starter unable to control the Freenet system service Reason: Service did not respond to signal I have tried reinstalling /NO GOYOUR ADVICE? Looking forward to having it

Re: [freenet-support] installation

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Saturday 28 November 2009 22:10:32 PAUL wrote: Hi I've downloaded freenet and its in my program folder but it didn't start or install icons on the desktop or into the system tray. Sorry it took so long to get back to you! I cannot get it to start and cannot find an uninstall command to

Re: [freenet-support] install problem

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Saturday 28 November 2009 18:23:49 sketch oni wrote: Hi Guys, can't install java...keep getting message: An error occurred while launching/running the application. Title: Freenet 0.7.5 installerVendor: Freenet Project Inc.Category: Download Error Unable to load resource:

Re: [freenet-support] installation

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Saturday 28 November 2009 00:20:32 T wrote: Read FAQs, can't find help. Clicked link to install freenet. Both times it ran Toshiba upgrade asst. Neither time did it appear to install freenet. I see nothing in browser, desktop or program menu. Clues? You have some really perverse

Re: [freenet-support] SNAFU

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Friday 27 November 2009 17:54:19 Tony Stewart wrote: Hello Ian I have just installed / re-installed / installed again, the download from the freenetproject.org website. Interestingly the first install went all German on me! Second one was in Engrish It seems to have installed

Re: [freenet-support] install/uninstall problems

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Friday 27 November 2009 12:36:51 mike+21pronto.com wrote: Hi there, I installed your programme which seemed all right but it is inaccessible - not on the desk top, not through Windows Start button and not through Start/run. When I try to uninstall it does not appear in the

Re: [freenet-support] freenet error message after install

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Friday 27 November 2009 10:33:48 Patrick Schmider wrote: Hi,The install was successful but when trying to launch from system tray i get the following error freenet starter was unable to control the freenet system service reason: service did not respond to signal if the problem

Re: [freenet-support] HeadlessGraphicsEnvironment ??

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Wednesday 06 January 2010 15:39:50 bbac...@googlemail.com wrote: Hello, every now and then I get the following exception on my freenet console. It seems as if the AWT thread is started for some reason, but I see no indication who started it. Beside this exception output I see no problem,

Re: [freenet-support] philosophical question

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Friday 18 December 2009 01:00:12 urza9...@gmail.com wrote: It could be done, and pretty easily too I believe. However, the problem is that it would need to be done through some kind of 'bridge' website, and whoever ran the server for such a site would have some serious legal problems. I

Re: [freenet-support] Can't run freenet

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Saturday 12 December 2009 22:08:57 dal...@email.com wrote: I need help. Frenet says Freenet service did not respond. I run windows XP service pack 2, IE 8 browser. I tried reinstalling no luck. Suggestions: Hi. Sorry it's taken so long to get back to you. I suggest you try again. The

Re: [freenet-support] Bug: 'A IOException occred'

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
Sorry it has taken so long to get back to you. Did you ever get Freenet working? There were some temporary problems with downloading around Christmas. They should be fixed now. Please let us know if you have any more problems. Thanks for trying Freenet! On Tuesday 08 December 2009 06:35:14

Re: [freenet-support] Help: Service did not respond to signal

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Sunday 06 December 2009 20:05:42 Tom wrote: Hi,   I am sure that you have heard of this problem before.   I have tried loading freenet on Vista 32 and Win XP. I get the same response. I also tried installing with my firewall down and that had no effect. I do have java version 6

Re: [freenet-support] Bug: 'Freenet Starter ErrorFreenet Starte...'

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
You tried to install Freenet in November. Sorry we haven't been able to get back to you. Anyway, the bug may be fixed by the current installer; please try again and let us know whether it works. Thanks for trying Freenet! On Thursday 26 November 2009 22:35:11 UserVoice wrote:

Re: [freenet-support] Bug: 'Freenet Starter ErrorFreenet Starte...'

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Friday 27 November 2009 07:18:36 a...@amitm.com wrote: i tried four times under different conditions and NADA the same result over and over again Please try again - uninstall and get the new exe from the website. There is a reasonable chance that recent versions of the installer have fixed

Re: [freenet-support] Freenet doesn't install

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Thursday 26 November 2009 10:08:15 William Wall wrote: I've tried installing Freenet, but when I click on the jnip file nothing happens. I've tried specifying Java etc. That doesn't work either. I have a Macbook running 10.5.8 and plenty of ram. You need to open it with Java Web Start,

Re: [freenet-support] The Freenet Service won't start

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Friday 20 November 2009 07:14:28 Leviticus Bible wrote: It fails when to start when installing Freenet, and after install I still can't start the service. (Windows XP SP3) I realize there is a similar thread about this, but I couldn't figure out how to reply to that thread. (How do

Re: [freenet-support] help

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Thursday 26 November 2009 18:28:54 a...@amitm.com wrote: wrapper log was empty and when i tried 127.0.0.1: the browser comes up with google page with oops !! Sounds like you have some wierd plugins or something installed on your browser... try a different browser? Oh and check whether

Re: [freenet-support] Out of memory kills node?

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Wednesday 21 October 2009 23:19:18 Dennis Nezic wrote: On Wed, 21 Oct 2009 15:50:01 -0500, CyberLeo wrote: About once every 1-2 weeks, my node will shut down completely. In the wrapper log, I see: INFO | jvm 2| 2009/10/20 16:30:59 | Out of memory: Emergency shutdown to protect

Re: [freenet-support] Please help

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Monday 28 September 2009 17:30:50 Jonathan Bannister wrote: I'm having diffuclty connecting. Can you advise? Unknown external address Freenet was unable to determine your external IP address (or the IP address of your NAT-device or firewall). You can still exchange references with other

Re: [freenet-support] logged errors

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Friday 02 October 2009 03:37:13 Paul Landers wrote: My node loses all opennet connections every few hours. A restart fixes it but it reoccurs. I'm not sure if this is related, but my freenet-latest.log contains very many of these 2 entries: Removing ack request twice? Null on 31201 from

Re: [freenet-support] can’t connect to the server “127.0.0.1”

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Tuesday 29 September 2009 19:01:08 David Lowe wrote: I can't communicate with FreeNet anymore. For a while i couldn't view the interface in a browser, but could launch Thaw.jar by hand. Now however, that doesn't even work. Firefox can't establish a connection to the server at

Re: [freenet-support] Support Digest, Vol 48, Issue 12

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Thursday 17 September 2009 06:37:52 freenet wrote: On Sep 16, 2009, at 10:25 AM, Evan Daniel eva...@gmail.com wrote: Message: 6 Date: Wed, 16 Sep 2009 12:46:22 -0400 From: Evan Daniel eva...@gmail.com Subject: Re: [freenet-support] My node keeps loosing all it's opennet

Re: [freenet-support] Support Digest, Vol 48, Issue 12

2010-04-02 Thread freenet
Matthew, The connectivity problem went away a while ago, just after you added the automatic update to the seednodes.fref file. Freenet has been running ok since. It runs fairly reliably now. It crashes about once every 3-4 weeks. Better than ever before when the best uptime was 7 days.