[freenet-support] Can't receive any data (5076)

2004-03-18 Thread no_dammagE
somehow. The system is also fresh reinstalled (3 hours) WinXP no SPs. Thanks in advance -- no_dammagE ___ Support mailing list [EMAIL PROTECTED] http://news.gmane.org/gmane.network.freenet.support Unsubscribe at http://dodo.freenetproject.org/cgi-bin

Re: [freenet-support] Can't receive any data (5076)

2004-03-18 Thread no_dammagE
something here could give a key to You... - Original Message - From: no_dammagE To: [EMAIL PROTECTED] Sent: Thursday, March 20, 2003 6:37 PM Subject: [freenet-support] Can't receive any data (5076) Hi, i went through my log and noticed that my fred creates

[freenet-support] Freenet problems

2004-03-16 Thread no_dammagE
Hi, i have still problems running freenet since several builds. When i mailed last time, i thought it was my connection, but i found out that that was wrong. My connection ADSL 768/128 Network type: TCP --- Router -- Moroz Internet---| The funny thing was that the computer tcp has no

Re: [freenet-support] Freenet problems

2004-03-16 Thread no_dammagE
sorry, had a problem here - the client sent the mail automatically :) - Original Message - From: no_dammagE To: [EMAIL PROTECTED] Sent: Tuesday, March 18, 2003 11:10 PM Subject: [freenet-support] Freenet problems Hi, i have still problems running

Re: [freenet-support] SBC DSL - pppoe NAT - freenet node

2004-03-16 Thread no_dammagE
Well, to change your IP, you would have to be disconnected, I think. When playing a game online, do you have problems ... well ... playing it ... Or with some other kind of streaming software? It might be that your ISP changes the IP on reconnect. Then check if your connection just

[freenet-support] Data transfer problem

2004-03-10 Thread no_dammagE
Hi, support team! First of all, I would like to thank the whole freenet team for developing Fred. I wish you good luck in the further development :) Now to the problem: I have two computers - one with WinXP (old, needs a reinstall) and an another with fresh win98. Both have the same JRE