[freenet-support] Problem running freenet after having just installed the software (v. 5.2.8)

2005-10-17 Thread Matthew Toseland
Could you try pinging localhost from a command line? Run the command ping 127.0.0.1 from cmd... On Sun, Oct 16, 2005 at 01:53:02PM -0500, Matthew Hoffman wrote: > Hello. I read through this list and the helpful guides on the > beginners site but I am not able to find the information I need. > >

[freenet-support] Problem running freenet after having just installed the software (v. 5.2.8)

2005-10-17 Thread Matthew Hoffman
Hello. I read through this list and the helpful guides on the beginners site but I am not able to find the information I need. I just installed freenet on a WinXp (sp 2) box. The installation process so far as I can tell went fine. However when I tried to run the software, the system tray incon

Re: [freenet-support] Problem running freenet after having just installed the software (v. 5.2.8)

2005-10-17 Thread Matthew Toseland
Could you try pinging localhost from a command line? Run the command ping 127.0.0.1 from cmd... On Sun, Oct 16, 2005 at 01:53:02PM -0500, Matthew Hoffman wrote: Hello. I read through this list and the helpful guides on the beginners site but I am not able to find the information I need. I

[freenet-support] Problem running freenet after having just installed the software (v. 5.2.8)

2005-10-16 Thread Matthew Hoffman
Hello. I read through this list and the helpful guides on the beginners site but I am not able to find the information I need. I just installed freenet on a WinXp (sp 2) box. The installation process so far as I can tell went fine. However when I tried to run the software, the system tray incon