[freenet-support] Wrapper does not start

2008-11-18 Thread Matthew Toseland
On Sunday 16 November 2008 18:12, freenet at chello.at wrote: > Since I updated to 1179, it works again. > No problems with up- and downloads or freesites. Good luck. AFAIK nothing changed in 1179 that could possibly have fixed that bug. Also some people are still getting it. -- next

[freenet-support] Wrapper does not start

2008-11-18 Thread Matthew Toseland
On Saturday 15 November 2008 01:12, freenet at chello.at wrote: > Matthew Toseland schrieb: > > On Friday 14 November 2008 01:09, freenet at chello.at wrote: > > > Since last update on 13.11. Freenet fails to start. > > > I get the following Message in wrapper.log: > > > > You let freenet

Re: [freenet-support] Wrapper does not start

2008-11-18 Thread Matthew Toseland
On Saturday 15 November 2008 01:12, [EMAIL PROTECTED] wrote: Matthew Toseland [EMAIL PROTECTED] schrieb: On Friday 14 November 2008 01:09, [EMAIL PROTECTED] wrote: Since last update on 13.11. Freenet fails to start. I get the following Message in wrapper.log: You let freenet

Re: [freenet-support] Wrapper does not start

2008-11-18 Thread Matthew Toseland
On Sunday 16 November 2008 18:12, [EMAIL PROTECTED] wrote: Since I updated to 1179, it works again. No problems with up- and downloads or freesites. Good luck. AFAIK nothing changed in 1179 that could possibly have fixed that bug. Also some people are still getting it. pgpkrXNbwIzFN.pgp

[freenet-support] Wrapper does not start

2008-11-16 Thread free...@chello.at
Since I updated to 1179, it works again. No problems with up- and downloads or freesites.

Re: [freenet-support] Wrapper does not start

2008-11-16 Thread freenet
Since I updated to 1179, it works again. No problems with up- and downloads or freesites. ___ Support mailing list Support@freenetproject.org http://news.gmane.org/gmane.network.freenet.support Unsubscribe at

[freenet-support] Wrapper does not start

2008-11-15 Thread free...@chello.at
Matthew Toseland schrieb: > On Friday 14 November 2008 01:09, freenet at chello.at wrote: > > Since last update on 13.11. Freenet fails to start. > > I get the following Message in wrapper.log: > > You let freenet auto-update itself, or you used update.sh/update.cmd? I used update.cmd >

[freenet-support] Wrapper does not start

2008-11-14 Thread Matthew Toseland
On Friday 14 November 2008 01:09, freenet at chello.at wrote: > Since last update on 13.11. Freenet fails to start. > I get the following Message in wrapper.log: You let freenet auto-update itself, or you used update.sh/update.cmd? If you let Freenet auto-update itself, then please send me your

[freenet-support] Wrapper does not start

2008-11-14 Thread free...@chello.at
Since last update on 13.11. Freenet fails to start. I get the following Message in wrapper.log: STATUS | wrapper | 2008/11/14 02:01:01 | Launching a JVM... INFO | jvm 5| 2008/11/14 02:01:01 | java.lang.NoClassDefFoundError: freenet/node/NodeStarter INFO | jvm 5| 2008/11/14 02:01:01

Re: [freenet-support] Wrapper does not start

2008-11-14 Thread Matthew Toseland
On Friday 14 November 2008 01:09, [EMAIL PROTECTED] wrote: Since last update on 13.11. Freenet fails to start. I get the following Message in wrapper.log: You let freenet auto-update itself, or you used update.sh/update.cmd? If you let Freenet auto-update itself, then please send me your

Re: [freenet-support] Wrapper does not start

2008-11-14 Thread freenet
Matthew Toseland [EMAIL PROTECTED] schrieb: On Friday 14 November 2008 01:09, [EMAIL PROTECTED] wrote: Since last update on 13.11. Freenet fails to start. I get the following Message in wrapper.log: You let freenet auto-update itself, or you used update.sh/update.cmd? I used

[freenet-support] Wrapper does not start

2008-11-13 Thread freenet
Since last update on 13.11. Freenet fails to start. I get the following Message in wrapper.log: STATUS | wrapper | 2008/11/14 02:01:01 | Launching a JVM... INFO | jvm 5| 2008/11/14 02:01:01 | java.lang.NoClassDefFoundError: freenet/node/NodeStarter INFO | jvm 5| 2008/11/14 02:01:01