Re: [freenet-support] freenet not working

2012-12-10 Thread Matthew Toseland
On Saturday 17 Nov 2012 18:53:31 jordi wrote: El ds 17 de 11 de 2012 a les 08:39 -0500, en/na Dennis Nezic va escriure: For a start, you can check your wrapper.log file -- perhaps output a thread dump when you think it's broken (via the web/fproxy interface, in the Statistics section,

Re: [freenet-support] freenet not working

2012-12-10 Thread Matthew Toseland
On Saturday 17 Nov 2012 13:50:29 Jan wrote: jordi: Hi, some time ago, my freenet node does not work fine. [...] You appear to have the Freetalk plugin loaded. Maybe that is the problem for you as it's severely broken, but alas still recommended. Also, since build 1422 there are problems

[freenet-support] freenet not working

2012-11-17 Thread jordi
Hi, some time ago, my freenet node does not work fine. I hoped the last update solved this but now it's worst. Some times I have more than 30 strangers connected but suddently the node disconnects from them. I see lots of erros in the logs. I send some information, but please tell me which files

Re: [freenet-support] freenet not working

2012-11-17 Thread Dennis Nezic
On Sat, 17 Nov 2012 14:14:21 +0100, jordi wrote: Hi, some time ago, my freenet node does not work fine. I hoped the last update solved this but now it's worst. Some times I have more than 30 strangers connected but suddently the node disconnects from them. I see lots of erros in the logs. I

Re: [freenet-support] freenet not working

2012-11-17 Thread Jan
jordi: Hi, some time ago, my freenet node does not work fine. [...] You appear to have the Freetalk plugin loaded. Maybe that is the problem for you as it's severely broken, but alas still recommended. Also, since build 1422 there are problems with nodedb4o getting corrupted. It's said

Re: [freenet-support] freenet not working

2012-11-17 Thread jordi
El ds 17 de 11 de 2012 a les 08:39 -0500, en/na Dennis Nezic va escriure: For a start, you can check your wrapper.log file -- perhaps output a thread dump when you think it's broken (via the web/fproxy interface, in the Statistics section, Generate a Thread Dump) -- the output will also get

Re: [freenet-support] Freenet isn't working (for me).

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Wednesday 17 February 2010 16:05:05 Tobias Sjöqvist wrote: Hey, I just installed freenet on my computer, and it worked fine up until I connected to the actual webpages, where flashy red messages told me about the urgency to download the latest java update, wich I did, and now everytime I

Re: [freenet-support] freenet not working

2010-04-02 Thread Matthew Toseland
On Sunday 29 November 2009 03:58:22 Herman Wicks wrote: ERROR msg. Freenet Starter unable to control the Freenet system service Reason: Service did not respond to signal I have tried reinstalling /NO GOYOUR ADVICE? Looking forward to having it

[freenet-support] Freenet isn't working (for me).

2010-04-01 Thread Tobias Sjöqvist
Hey, I just installed freenet on my computer, and it worked fine up until I connected to the actual webpages, where flashy red messages told me about the urgency to download the latest java update, wich I did, and now everytime I try to start freenet I get this error message: “Freenet Starter was

[freenet-support] freenet not working

2010-01-08 Thread Herman Wicks
ERROR msg. Freenet Starter unable to control the Freenet system service Reason: Service did not respond to signal I have tried reinstalling /NO GOYOUR ADVICE? Looking forward to having it functioning Many Thanks___

[freenet-support] freenet not working with openjdk/icedtea

2008-07-29 Thread Matthew Toseland
It's a problem with the installer. Certain versions of OpenJDK have bugs that cause it not to work. Unfortunately the version in Ubuntu 8.04 doesn't have the needed fix. On Wednesday 16 July 2008 08:40, Roberto wrote: > Hi > > If you browse this list you can see that many people had problems

Re: [freenet-support] freenet not working with openjdk/icedtea

2008-07-28 Thread Matthew Toseland
It's a problem with the installer. Certain versions of OpenJDK have bugs that cause it not to work. Unfortunately the version in Ubuntu 8.04 doesn't have the needed fix. On Wednesday 16 July 2008 08:40, Roberto wrote: Hi If you browse this list you can see that many people had problems with

[freenet-support] freenet not working with openjdk/icedtea

2008-07-16 Thread Roberto
Hi If you browse this list you can see that many people had problems with OpenJDK, myself included. Install sun-java5-jre or sun-java6-jre. Bye 2008/7/9 Marco R : > Hi, I'm running the latest openjdk/icedtea on ubuntu hardy and freenet > won't run. It complains about an exception in >

Re: [freenet-support] freenet not working with openjdk/icedtea

2008-07-16 Thread Roberto
Hi If you browse this list you can see that many people had problems with OpenJDK, myself included. Install sun-java5-jre or sun-java6-jre. Bye 2008/7/9 Marco R [EMAIL PROTECTED]: Hi, I'm running the latest openjdk/icedtea on ubuntu hardy and freenet won't run. It complains about an exception

[freenet-support] freenet not working with openjdk/icedtea

2008-07-15 Thread Marco R
Hi, I'm running the latest openjdk/icedtea on ubuntu hardy and freenet won't run. It complains about an exception in java.lang.ClassNotFoundException. is it an unsupported feature of icedtea. I attached the error log with this email. Thanks Marco Robado STATUS | wrapper | 2008/07/08 19:37:50 |

[freenet-support] freenet not working with openjdk/icedtea

2008-07-08 Thread Marco R
Hi, I'm running the latest openjdk/icedtea on ubuntu hardy and freenet won't run. It complains about an exception in java.lang.ClassNotFoundException. is it an unsupported feature of icedtea. I attached the error log with this email. Thanks Marco Robado -- next part -- A

[freenet-support] freenet not working - can't access first time wizard

2008-05-23 Thread Matthew Toseland
On Thursday 22 May 2008 11:17, kotekzot wrote: > after the installation has run i get the welcome screen telling me to > access the first time wizard at http://127.0.0.1:/wizard/, but when i > try to do it i get the following error: > > You tried to access the address

Re: [freenet-support] freenet not working - can't access first time wizard

2008-05-23 Thread Matthew Toseland
On Thursday 22 May 2008 11:17, kotekzot wrote: after the installation has run i get the welcome screen telling me to access the first time wizard at http://127.0.0.1:/wizard/, but when i try to do it i get the following error: You tried to access the address

[freenet-support] freenet not working - can't access first time wizard

2008-05-22 Thread kotekzot
after the installation has run i get the welcome screen telling me to access the first time wizard at http://127.0.0.1:/wizard/, but when i try to do it i get the following error: > You tried to access the address http://127.0.0.1:/wizard/, which is > currently unavailable. Please

[freenet-support] Freenet not working w/ openSuSE 10.0 on a 64 bit system.

2006-05-16 Thread Matthew Toseland
You're sure it doesn't work? You can't get http://127.0.0.1:/ in a browser? Can you send me your freenet.conf? On Tue, May 16, 2006 at 11:35:15AM -0500, Blue Raven wrote: > I downloaded and untarred the tarball for freenet. When I try to run it I > get the following: > > Detected

[freenet-support] Freenet not working w/ openSuSE 10.0 on a 64 bit system.

2006-05-16 Thread Blue Raven
I downloaded and untarred the tarball for freenet. When I try to run it I get the following: Detected freenet-ext.jar Detected freenet.jar Sun java detected. Sun Java 1.4.2 detected. Starting Freenet now: Command line: java -Xmx128m -XX:MaxDirectMemorySize=128m freenet.node.Main Done os.arch =

[freenet-support] Freenet not working w/ openSuSE 10.0 on a 64 bit system.

2006-05-16 Thread Blue Raven
I downloaded and untarred the tarball for freenet. When I try to run it I get the following:Detected freenet-ext.jarDetected freenet.jarSun java detected.Sun Java 1.4.2 detected.Starting Freenet now: Command line: java -Xmx128m -XX:MaxDirectMemorySize=128m freenet.node.MainDoneos.arch =

Re: [freenet-support] Freenet not working w/ openSuSE 10.0 on a 64 bit system.

2006-05-16 Thread Matthew Toseland
You're sure it doesn't work? You can't get http://127.0.0.1:/ in a browser? Can you send me your freenet.conf? On Tue, May 16, 2006 at 11:35:15AM -0500, Blue Raven wrote: I downloaded and untarred the tarball for freenet. When I try to run it I get the following: Detected

[freenet-support] Freenet not working w/ openSuSE 10.0

2006-01-21 Thread Matthew Toseland
It should load up anyway, it'll just be rather slower than it would otherwise... We don't have optimized math libraries for amd64 yet. Does it? Is the web interface running on http://127.0.0.1:/ ? On Fri, Jan 20, 2006 at 06:40:24PM +, Pierre Nicoli wrote: > Well, I downloaded the tarball

[freenet-support] Freenet not working w/ openSuSE 10.0

2006-01-20 Thread Pierre Nicoli
Well, I downloaded the tarball for freenet, untarred it, and fired ./start-freenet.sh Here is what I get: linux:/freenet # ./start-freenet.sh Detected freenet-ext.jar Detected freenet.jar Sun java detected. Sun Java 1.4.2 detected. Starting Freenet now: Command line: java -Xmx128m

[freenet-support] freenet not working.

2005-08-27 Thread Dylan
wanting to install freenet, but i can't seem to.. i can run the initial config script, and that works, but when it runs it produces the following errors. Please note I changed the script to run the command gij instead of java. the error is the same, but when I used the java command it also said it

Re: [freenet-support] freenet not working.

2005-08-27 Thread Matthew Toseland
Hi! It will not work because it is using gij. Even Kaffe will not run Freenet 0.5 at present. Hopefully Freenet 0.7 will work with GCJ 4.1. But not yet. What exactly does it say if you set it to run the java command? It is quite possible that you are invoking Kaffe or GIJ due to a symlink. On

Re: [freenet-support] freenet not working.

2005-08-27 Thread Juiceman
On 8/26/05, Dylan [EMAIL PROTECTED] wrote: wanting to install freenet, but i can't seem to.. i can run the initial config script, and that works, but when it runs it produces the following errors. Please note I changed the script to run the command gij instead of java. the error is the same,