Re: [freenet-support] Re: Problem with the install

2005-10-20 Thread m0rtal frei
OK, let's go through this step by step. The installation directory is created (C:\Temp\freenet-install\), and there's two files inside: freenet.exe (56kB) and NodeConfig.exe (66kB). No signs of readme, freenet-ext.jar (but I still have it in my install dir though), freenet-latest.jar

[freenet-support] Connection woes

2005-10-20 Thread Newsbyte
Popping in for a moment again. :-) So, toad, anything workable one can try out (about the public non-darknet one) yet? Opennet, is it? ;-) ___ Support mailing list Support@freenetproject.org http://news.gmane.org/gmane.network.freenet.support

Re: [freenet-support] Re: Problem with the install

2005-10-20 Thread m0rtal frei
It's possible to kludge around this error (copy all the temporary files manually to your desired install location, run NodeConfig.exe to generate a config, run freenet from the command line) but this is less than convenient and you would lose nice windows functionality like the system tray

[freenet-support] Re: Problem with the install

2005-10-20 Thread m0rtal frei
OK, let's go through this step by step. The installation directory is created (C:\Temp\freenet-install\), and there's two files inside: freenet.exe (56kB) and NodeConfig.exe (66kB). No signs of readme, freenet-ext.jar (but I still have it in my install dir though), freenet-latest.jar

[freenet-support] Connection woes

2005-10-20 Thread Newsbyte
Popping in for a moment again. :-) So, toad, anything workable one can try out (about the public non-darknet one) yet? Opennet, is it? ;-)

[freenet-support] Re: Problem with the install

2005-10-20 Thread m0rtal frei
> It's possible to kludge around this error (copy all the "temporary" files > manually to your desired install location, run NodeConfig.exe to generate a > config, run freenet from the command line) but this is less than convenient > and > you would lose nice windows functionality like the system

[freenet-support] starting-problems

2005-10-20 Thread franzfrei...@web.de
Hello! I run freenet on linux with newest Sun-JRE (PIII, 256 MB) and it often seems to have starting-problems: Sometimes it starts already after a few minutes to produce traffic and behaves as usual, but often it has for a long time only 9 to 11 threads, doesnt't react to the webinterface,