Re: [freenet-support] Node does not start again when reset (Windows)

2006-07-10 Thread Volodya
Ortwin Regel wrote: All my directories as well as my ini use the port number 13767. So why does the program expect the port number 61133?! I can't find it in the ini or anywhere else. On 7/9/06, * Volodya* [EMAIL PROTECTED] mailto:[EMAIL PROTECTED] wrote: Ortwin Regel wrote: Does

Re: [freenet-support] Multiple nodes on one IP

2006-07-10 Thread Matthew Toseland
No. Well, doubtful. Hopefully your old connections will pick up your new IP from your ARK soon. On Sat, Jul 08, 2006 at 07:35:55PM -0400, [EMAIL PROTECTED] wrote: Ok, I think my ISP changed my IP address recently or something, because my freenet speed suddenly went to hell...and it's not much

Re: [freenet-support] Node does not start again when reset (Windows)

2006-07-10 Thread Matthew Toseland
Did you try to reinstall the node? On Sun, Jul 09, 2006 at 10:38:19PM +0200, Ortwin Regel wrote: Does anyone have any idea about my problem? I'm on Windows. What I did: Install freenet, stopped freenet, updated it, started it, added a node, stopped it, started it. It doesn't want to start

Re: [freenet-support] (no subject)

2006-07-10 Thread Evan Daniel
Yes. On 7/8/06, jiao lei [EMAIL PROTECTED] wrote: Can I upload and download files from freenet? J ___ Support mailing list Support@freenetproject.org http://news.gmane.org/gmane.network.freenet.support Unsubscribe at

[freenet-support] Node does not start again when reset (Windows)

2006-07-10 Thread Ortwin Regel
gmane.org/gmane.network.freenet.support > Unsubscribe at > http://emu.freenetproject.org/cgi-bin/mailman/listinfo/support > Or mailto:support-request at freenetproject.org?subject=unsubscribe > -- next part -- An HTML attachment was scrubbed... URL: <https://emu.freenetproject.org/pipermail/support/attachments/20060710/d2b85135/attachment.html>

[freenet-support] Node does not start again when reset (Windows)

2006-07-10 Thread Volodya
Ortwin Regel wrote: > All my directories as well as my ini use the port number 13767. So why > does the program expect the port number 61133?! I can't find it in the > ini or anywhere else. > > On 7/9/06, * Volodya* > wrote: > > Ortwin Regel