[freenet-support] Build 554: Server sends no data on requests to port 8888

2003-02-06 Thread Allan Beaufour Larsen
I've just upgraded to build 554, and now I get no data when trying to browse localhost:. It worked fine in 552. Any explanation? -- Allan Beaufour Larsen [EMAIL PROTECTED] ___ support mailing list [EMAIL PROTECTED] http://hawk.freenetproject.org

Re: [freenet-support] Build 554: Server sends no data on requeststo port 8888

2003-02-06 Thread Allan Beaufour Larsen
tor, 2003-02-06 kl. 11:28 skrev Tld: Tld wrote: Allan Beaufour Larsen wrote: I've just upgraded to build 554, and now I get no data when trying to browse localhost:. It worked fine in 552. Any explanation? Stupid Q: Have you restarted the node (shut down and re-launched)? I get

Re: [freenet-support] Build 554: Server sends no data on requeststo port 8888

2003-02-06 Thread Allan Beaufour Larsen
tor, 2003-02-06 kl. 19:49 skrev Matthew Toseland: On Thu, Feb 06, 2003 at 10:23:54AM +0100, Allan Beaufour Larsen wrote: I've just upgraded to build 554, and now I get no data when trying to browse localhost:. It worked fine in 552. Any explanation? Yes. The only reason it worked before

Re: [freenet-support] Build 554: Server sends no data on requeststo port 8888

2003-02-06 Thread Allan Beaufour Larsen
tor, 2003-02-06 kl. 20:36 skrev Matthew Toseland: You need mainport.allowedHosts=127.0.0.0/8,192.168.1.0/24 Okie. I've never really gotten that format. What's the equivalent to '*'? * Buf that's exactly what I have in my config, and that doesn't work... -- Allan Beaufour Larsen

Re: [freenet-support] Build 554: Server sends no data on requeststo port 8888

2003-02-06 Thread Allan Beaufour Larsen
tor, 2003-02-06 kl. 22:28 bdonlan wrote: On Thursday 06 February 2003 02:11 pm, Allan Beaufour Larsen wrote: tor, 2003-02-06 kl. 19:49 skrev Matthew Toseland: You need mainport.allowedHosts=127.0.0.0/8,192.168.1.0/24 Okie. I've never really gotten that format. What's the equivalent