[freenet-support] Build 554: Server sends no data on requests to port 8888

2003-02-06 Thread Allan Beaufour Larsen
I've just upgraded to build 554, and now I get no data when trying to
browse localhost:. It worked fine in 552. Any explanation?

-- 
Allan Beaufour Larsen [EMAIL PROTECTED]


___
support mailing list
[EMAIL PROTECTED]
http://hawk.freenetproject.org/cgi-bin/mailman/listinfo/support



Re: [freenet-support] Build 554: Server sends no data on requests to port 8888

2003-02-06 Thread Matthew Toseland
On Thu, Feb 06, 2003 at 10:23:54AM +0100, Allan Beaufour Larsen wrote:
 I've just upgraded to build 554, and now I get no data when trying to
 browse localhost:. It worked fine in 552. Any explanation?
Yes. The only reason it worked before was a bug. You have
mainport.allowedHosts=192.168.1.0/24
or something like that in your config.
You need
mainport.allowedHosts=127.0.0.0/8,192.168.1.0/24

 
 -- 
 Allan Beaufour Larsen [EMAIL PROTECTED]
 
 
 ___
 support mailing list
 [EMAIL PROTECTED]
 http://hawk.freenetproject.org/cgi-bin/mailman/listinfo/support
 

-- 



msg02825/pgp0.pgp
Description: PGP signature


Re: [freenet-support] Build 554: Server sends no data on requests to port 8888

2003-02-06 Thread Matthew Toseland
On Thu, Feb 06, 2003 at 11:28:14AM +0100, Tld wrote:
 Tld wrote:
 Allan Beaufour Larsen wrote:
 I've just upgraded to build 554, and now I get no data when trying to
 browse localhost:. It worked fine in 552. Any explanation?
 Stupid Q: Have you restarted the node (shut down and re-launched)? I get 
 the very same error when I haven't restarted the node.
 Okay, I get the same error with the same build. I guess it's the build 
 that's broken :-|
No, it's your config file that is broken (probably :)). See previous
mail.
 
 -- 
 --- TLD
  I have evil to make function freenet
 
 
 
 ___
 support mailing list
 [EMAIL PROTECTED]
 http://hawk.freenetproject.org/cgi-bin/mailman/listinfo/support
 

-- 



msg02826/pgp0.pgp
Description: PGP signature


Re: [freenet-support] Build 554: Server sends no data on requests to port 8888

2003-02-06 Thread Matthew Toseland
On Thu, Feb 06, 2003 at 11:17:21PM +0100, Allan Beaufour Larsen wrote:
 tor, 2003-02-06 kl. 22:28 bdonlan wrote:
  On Thursday 06 February 2003 02:11 pm, Allan Beaufour Larsen wrote:
   tor, 2003-02-06 kl. 19:49 skrev Matthew Toseland:
You need
mainport.allowedHosts=127.0.0.0/8,192.168.1.0/24
  
   Okie. I've never really gotten that format. What's the equivalent to
   '*'?
  
  Probably 0.0.0.0/0. You see, it's a subnet mask. First part is the IP, second 
  the number of on bits at the beginning of the mask.
 
 D*mn, is that's all there's too it. Why did have I ignored that for so
 long time... Oh well, tried that to, and it doesn't work either.

Build 555 should fix all this... does it?
 
 -- 
 Allan Beaufour Larsen [EMAIL PROTECTED]
 
 
 ___
 support mailing list
 [EMAIL PROTECTED]
 http://hawk.freenetproject.org/cgi-bin/mailman/listinfo/support
 

-- 
Matthew Toseland
[EMAIL PROTECTED][EMAIL PROTECTED]
Full time freenet hacker.
http://freenetproject.org/
Freenet Distribution Node (temporary) at http://amphibian.dyndns.org:8889/3arPAuj7w-c/
ICTHUS.



msg02839/pgp0.pgp
Description: PGP signature