Re: [freenet-support] Connection woes

2005-10-17 Thread Matthew Toseland
On Sun, Oct 16, 2005 at 11:04:13PM +0100, Shane Hare wrote:
 Hi,
 
  
 
 After starting freenet, I find that within a short space of time, my
 internet connection no longer works. It appears that the modem is still
 connected and able to send information, but does not appear to receive any
 information. This results in my internet connection becoming unuseable. The
 only way to reconnect is to perform a reset on the modem and re-initialise
 it. I cannot just disconnect and re-connect.
 
  
 
 I have tried changing the max number of connections as low as 10, but this
 does not improve the situation. Also, I have noticed that if I surf the www
 internet, the modem does not have any problems (even though freenet is
 connected)

Uh, so if you don't browse the WWW, freenet breaks your connection? I'm
not sure what you mean...
 
  
 
 My system is a WinXP Pro OS, Athlon XP 2000 Processor, 768Mb RAM, I have
 over 20Gb free storage. My modem is a Sagem [EMAIL PROTECTED], connected to 
 1Mb
 broadband ADSL.
 
  
 
 Any ideas would be greatly appreciated
 
  
 
 Regards
 
  
 
 Rabbit
 

 ___
 Support mailing list
 Support@freenetproject.org
 http://news.gmane.org/gmane.network.freenet.support
 Unsubscribe at http://emu.freenetproject.org/cgi-bin/mailman/listinfo/support
 Or mailto:[EMAIL PROTECTED]

-- 
Matthew J Toseland - [EMAIL PROTECTED]
Freenet Project Official Codemonkey - http://freenetproject.org/
ICTHUS - Nothing is impossible. Our Boss says so.


signature.asc
Description: Digital signature
___
Support mailing list
Support@freenetproject.org
http://news.gmane.org/gmane.network.freenet.support
Unsubscribe at http://emu.freenetproject.org/cgi-bin/mailman/listinfo/support
Or mailto:[EMAIL PROTECTED]

Re: [freenet-support] Connection woes

2005-10-17 Thread Volodya Mozhenkov

Shane Hare wrote:

Hi,

 

After starting freenet, I find that within a short space of time, my 
internet connection no longer works. It appears that the modem is still 
connected and able to send information, but does not appear to receive 
any information. This results in my internet connection becoming 
unuseable. The only way to reconnect is to perform a reset on the modem 
and re-initialise it. I cannot just disconnect and re-connect.


 

I have tried changing the max number of connections as low as 10, but 
this does not improve the situation. Also, I have noticed that if I surf 
the www internet, the modem does not have any problems (even though 
freenet is connected)


 

My system is a WinXP Pro OS, Athlon XP 2000 Processor, 768Mb RAM, I have 
over 20Gb free storage. My modem is a Sagem [EMAIL PROTECTED], connected to 1Mb 
broadband ADSL.


I had something simmilar before switching ISP, for me it's DNS that was going down when 
Freenet was on (or other P2P apps). To test it try and see if when you have the problem 
again you can access http://216.239.59.103/ if you can then it's dns, if not then it's 
completely different problem. (Note: sometimes after running for a long time i couldn't 
even access ip addresses directly any longer, so do it as soon as the problem begins).


--




===
Contact details:
Alt e-mail: [EMAIL PROTECTED]
ICQ: 253627744
Frost: VolodyA! V [EMAIL PROTECTED]
pm4pigs: VolodyA! V [EMAIL PROTECTED],5T0rxHZ7rar4uOtnHlSY5A
Forum: ethical_anarhist on www.kingstonuniversity.org

Please visit http://www.whengendarmesleeps.org/
   When Gendarme Sleeps - Anarchy's Zine of Poetry


None of us are free until all of us are free.
 ~ Mihail Bakunin
___
Support mailing list
Support@freenetproject.org
http://news.gmane.org/gmane.network.freenet.support
Unsubscribe at http://emu.freenetproject.org/cgi-bin/mailman/listinfo/support
Or mailto:[EMAIL PROTECTED]