Re: [Synalist] SSL/TLS support is not compiled!

2018-04-13 Thread Roy Lambert via synalist-public
Michael >Did you copy the SSL libraries to a place where the bianry can load them ? Yup, libeay32.dll and libssl32.dll are in the same folder as the program. I think that's all I need but I'm happy to be wrong if it will get things working on all machines rather than just one. Roy

Re: [Synalist] Compiling Synapse for Android fails

2018-04-13 Thread Wayne Sherman via synalist-public
Did a little more checking. The file ./fpc/rtl/linux/termios.inc is still used when compiling for Android, but when compiling for ARM the list of rates is: {$ifdef cpuarm} .. {c_cflag bits} .. B0 = $000; B50 = $001; B75 = $002; B110= $003; B134

Re: [Synalist] Compiling Synapse for Android fails

2018-04-13 Thread Wayne Sherman via synalist-public
A patch was sent to this email list on 2012-JAN-16 which provided a fix for the rate constants on ARM: https://sourceforge.net/p/synalist/mailman/message/28681870/ I haven't tested this, but here is the relevant part: Index: synaser.pas

[Synalist] Compiling Synapse for Android fails

2018-04-13 Thread Wayne Sherman via synalist-public
Running Lazarus on Linux configured to target Android on ARM. synaser.pas [r207] failed to compile due to missing rate constants which are found in ./fpc/rtl/linux/termios.inc. Adjusting two IFDEF from UNIX to LINUX allows it to compile (and TTCPBlockSocket works btw on Android). According to

[Synalist] SSL/TLS support is not compiled!

2018-04-13 Thread Roy Lambert via synalist-public
I'm not sure if my post made it to the forums. If it did and this is a repeat - sorry. Its a weird one -I was trying to run my email server app on another PC to test ElevateDB 2.28. The comms is via Synapse. This application works perfectly on my main notebook, ran for literally years on my

Re: [Synalist] SSL/TLS support is not compiled!

2018-04-13 Thread Michael Van Canneyt
Did you copy the SSL libraries to a place where the bianry can load them ? Michael. On Fri, 13 Apr 2018, Roy Lambert via synalist-public wrote: I'm not sure if my post made it to the forums. If it did and this is a repeat - sorry. Its a weird one -I was trying to run my email server app on