Re: [systemd-devel] Auto-start of a Service in systemd

2016-10-06 Thread Kai Krakow
Am Wed, 5 Oct 2016 18:00:41 +0530 schrieb "Raghavendra. H. R" : > Andrei, > > Your doubt is absolutely correct. Default target of the system as > nothing to do with auto start of services. > > I checked both graphical.target & multi-user.target, surprisingly I > don't see

Re: [systemd-devel] Auto-start of a Service in systemd

2016-10-05 Thread Raghavendra. H. R
Andrei, Your doubt is absolutely correct. Default target of the system as nothing to do with auto start of services. I checked both graphical.target & multi-user.target, surprisingly I don't see any big difference in these. Both of the files are almost same except multi-user.target have

Re: [systemd-devel] Auto-start of a Service in systemd

2016-10-05 Thread Lennart Poettering
On Wed, 05.10.16 14:53, Raghavendra. H. R (raghuh...@gmail.com) wrote: > Hi All, > > I'm a newbie in Systemd init system and I'm trying to auto boot/start my > service in systemd. But my service gets only enabled and it never runs > automatically. > > I modifying my unit file to depend on

Re: [systemd-devel] Auto-start of a Service in systemd

2016-10-05 Thread Andrei Borzenkov
On Wed, Oct 5, 2016 at 1:19 PM, Raghavendra. H. R wrote: > It's working fine now. We should give the default target of the system for > WantedBy= of the Install section. > So I used graphical.target in the Install section and it fixed my issue. > I doubt it was the reason.

Re: [systemd-devel] Auto-start of a Service in systemd

2016-10-05 Thread Raghavendra. H. R
It's working fine now. We should give the default target of the system for *WantedBy= *of the Install section. So I used graphical.target in the Install section and it fixed my issue. Thanks for the information. -- Regards, Raghavendra. H. R (Raghu) On Wed, Oct 5, 2016 at 3:12 PM,

Re: [systemd-devel] Auto-start of a Service in systemd

2016-10-05 Thread Raghavendra. H. R
I ran *"systemctl enable test.service" *but when I restart it shows only that the service is only enabled but not active and running. Here is the status of test.service *? test.service - Hey Bings* * Loaded: loaded (/lib/systemd/system/test.service; enabled)* * Active: inactive (dead)* For

Re: [systemd-devel] Auto-start of a Service in systemd

2016-10-05 Thread Andrei Borzenkov
On Wed, Oct 5, 2016 at 12:23 PM, Raghavendra. H. R wrote: > Hi All, > > I'm a newbie in Systemd init system and I'm trying to auto boot/start my > service in systemd. But my service gets only enabled and it never runs > automatically. > > I modifying my unit file to depend on