Re: Message is being sent while being edited

2020-04-23 Thread Thomas Fernandez
Hello Paul,

On Thu, 23 Apr 2020 08:26:15 -0400 GMT (23-Apr-20, 19:26 +0700 GMT),
Paul Van Noord wrote:

TF> Kindly support https://bt.ritlabs.com/view.php?id=1998

 Did it.

>>> Thanks. I am putting this reply in the Outbox now, testing the new
>>> 18.MSI. Then, I will open it again and wait.

>>> This is the edited version.

TF>> So, what happened is that the message stayed in the Outbox, unparked,
TF>> while I had opened it in the editor again. I waited two sending
TF>> perdiods (my TB is set to send/receive every 10 minutes, so I waited
TF>> almost 30 minutes), and the message did not get sent.

TF>> So, while there is no "park" icon, it appears that the problem is
TF>> fixed in 9.1.18 (but I tested it only once). Can anybody confirm?

> I get a similar experience... Nice it seems fixed. Not nice there was no
> announcement. I vote for closing the incident report.

It used to be that the reporter can close a report. That does not seem
the case any more. But I added a note that I consider it fixed.

--

Cheers,
Thomas.




'Using TBBETA' information:
http://www.silverstones.com/thebat/TBUDLInfo.html


Re: The Bat! 9.1.18 MSI files & Voyager

2020-04-23 Thread Sergey Chubchenko
Hi Maxim,

Wednesday, April 22, 2020, 4:55:27 PM:

MM> The Bat! 9.1.18 MSI files and Voyager are available at:

x64 U

-- 
With best regards, 
Sergey ( mailto:ad...@dotfix.net )
DotFix Software: http://www.dotfixsoft.com
'Using TBBETA' information:
http://www.silverstones.com/thebat/TBUDLInfo.html


Re[2]: Message is being sent while being edited

2020-04-23 Thread Paul Van Noord
4/23/2020  8:21 AM

On 4/22/2020 The Bat Beta wrote:

TF Kindly support https://bt.ritlabs.com/view.php?id=1998

>>> Did it.

>> Thanks. I am putting this reply in the Outbox now, testing the new
>> 18.MSI. Then, I will open it again and wait.

>> This is the edited version.

TF> So, what happened is that the message stayed in the Outbox, unparked,
TF> while I had opened it in the editor again. I waited two sending
TF> perdiods (my TB is set to send/receive every 10 minutes, so I waited
TF> almost 30 minutes), and the message did not get sent.

TF> So, while there is no "park" icon, it appears that the problem is
TF> fixed in 9.1.18 (but I tested it only once). Can anybody confirm?

I get a similar experience... Nice it seems fixed. Not nice there was no
announcement. I vote for closing the incident report.

- --
Paul

32bit TB 9.1.18  Windows 7 Pro 7600 
No IMAP  No OTFE



'Using TBBETA' information:
http://www.silverstones.com/thebat/TBUDLInfo.html


Re[2]: Message is being sent while being edited

2020-04-23 Thread Andrew Savchenko
Hello Thomas,

Thursday, April 23, 2020, 12:22:33 PM, you wrote:

> So, while there is no "park" icon, it appears that the problem is
> fixed in 9.1.18 (but I tested it only once). Can anybody confirm?

This is initial version... Saving.

This sentence is added while the letter is in the Outbox. Let's see if 
it gets sent automatically... No.

Looks like it was "automagically" fixed in v9.1.18



'Using TBBETA' information:
http://www.silverstones.com/thebat/TBUDLInfo.html