Re: Unwanted sound

2020-06-22 Thread Jay Walker
Hi Gwen and Thomas, On Mon, Jun 22, 2020 at 3:35 PM Thomas Fernandez wrote: > Hello Gwen, > > On Mon, 22 Jun 2020 13:11:18 +0200 GMT (22-Jun-20, 18:11 +0700 GMT), > Gwen wrote: > > > Fixed in 9.2.0.5 > > Confirmed. > Also confirmed. Thnks, Stefan. -- jaywalker Windows 10 Pro The Bat! Pro

Re: Unwanted sound

2020-06-21 Thread Jay Walker
Hi Daniel On Mon, Jun 22, 2020 at 4:23 AM Daniel van Rooijen wrote: > See https://www.ritlabs.com/en/support/tips-and-tricks/3831/#msg_editor Thanks for the link. It is very helpful. Would have been easier to find if the page had somewhere mentioned "MicroEd". So one would naturally assume

Re: Unwanted sound

2020-06-21 Thread Jay Walker
Hello Gwen, On Sun, Jun 21, 2020 at 5:41 PM Gwen wrote: > Did you had reported the bug to https://bt.ritlabs.com/ > If yes, please give us the link so we can confirm. > No, Gwen, I have not reported a bug. Frankly, I was not even sure it is a bug until just now. For all I knew, it was just a

Unwanted sound

2020-06-21 Thread Jay Walker
Hi all, For some time I have noticed that every time I use Alt-L in MicroEd to reset the flow of a paragraph, the Windows system sound (Windows Background.wav) plays. This is quite annoying. The Alt-L command works as expected, but the sound suggests there is a problem of some sort... and it is

Switching to OAUTH

2019-12-16 Thread Jay Walker
Hi all, Sorry, but I have not been testing TB9. But I do have a problem with TB8 that seems to persist in TB9. Does anyone have a step-by-step process for switching from access to Gmail over POP3 regular authentication to Gmail with OAUTH authentication? When I make the switch under Transport

Re: 8.6.0.3

2018-10-08 Thread Jay Walker
Hi Luko On Mon, Oct 8, 2018 at 11:52 PM Lüko Willms wrote: >Such a global change should be possible to make by one stroke for the > more than one address at the time > That would be convenient. But I don't see any way to do it. I'm not even sure on what level that information is stored. It

Re: 8.6.0.3

2018-10-08 Thread Jay Walker
Hi Viktor On Mon, Oct 8, 2018 at 6:29 PM Viktor Kabelac wrote: > Just from reading your problem description and the original issue - it > seems to me that the secondary e-mail addresses are only being "dug up" if > the option "Automatically add secondary addresses to the following field" > of

Re: 8.6.0.3

2018-10-08 Thread Jay Walker
Hi Maxim On Tue, Oct 2, 2018 at 7:44 PM Maxim Masiutin via TBBETA < tbbeta@thebat.dutaint.com> wrote: > The Bat! 8.6.0.3 (BETA) is available at > https://www.ritlabs.com/download/files3/the_bat/beta/tb8603-32.rar > https://www.ritlabs.com/download/files3/the_bat/beta/tb8603-64.rar > > What's new

Sent Mail Remaining in Outbox

2011-07-17 Thread Jay Walker
One more issue - don't know if others have it - is that when I send a message with a CC, it often remains in the Outbox after being successfully sent. This takes place in 5.0.18.1. I cannot say for sure whether it happens in 5.0.18.2, because I had to revert after 18.2 created some problematic

Re: 5.0.18.2 - WARNING

2011-07-09 Thread Jay Walker
On Sat, Jul 9, 2011 at 1:49 PM, Tony Hoare t...@parkinch.co.uk wrote: Some of my filters have conditions which filter by sender ONLY have had the sender value blanked out and therefore the filter matches all senders. I can confirm that 5.0.18.2 broke my filters in a bizarre fashion,

Re: The Bat! 5.0.8.1 (BETA)

2011-04-19 Thread Jay Walker
On Sun, Apr 17, 2011 at 9:53 PM, Rick rick.grunwald.groupm...@gmail.com wrote: That error when trying to associate file types with the Bat when loading should really be fixed. That is not a good one for new users --- Configure file protocol handling

Re: 12(1)

2010-07-20 Thread Jay Walker
On Mon, Jul 19, 2010 at 6:44 PM, NetVicious t...@netvicious.com wrote: domingo, 18 jul 2010 at 06:45, it seems you wrote: Thanks, Mike. But I don't find any subfolder for my Inbox. 1. Press ESC key in the folder you have the problem for refresh it. 2. Do a maintenance check of that folder.

12(1)

2010-07-17 Thread Jay Walker
Okay, while we are waiting for a new version of TB to talk about, maybe someone can answer a small question for me. In my list of folders I see the total for my inbox is 12(1). My question is what does the (1) mean? If I delete all of the messages in my inbox, then the total appears as 0(1). 1

Re: 12(1)

2010-07-17 Thread Jay Walker
On Sat, Jul 17, 2010 at 8:54 PM, MikeD miked_...@verizon.net wrote: The  number in parens is the number of unread messages in sub folders. So  it sounds like you have a folder in your Inbox Folder and there is one unread message in that sub folder. Thanks, Mike. But I don't find any subfolder

Re: 12(1)

2010-07-17 Thread Jay Walker
On Sun, Jul 18, 2010 at 4:00 AM, Ian A. White r...@thebat.net wrote: The first number is the number of messages in the Inbox, and the second number is the number of messages in the sub-folders off the Inbox. If the numbers are bold, then that indicates there are unread messages. Ian, thank

Re: 12(1)

2010-07-17 Thread Jay Walker
Problem solved... mysteriously. I right-clicked the Inbox and clicked New and then Folder. I clicked Cancel in the Create A New Folder dialogue box. And lo and behold the (1) simply disappeared from the Total column for my Inbox. I guess that was part of Ian's etc. :) -- jaywalker Windows XP

Re: Mail ticker..

2010-06-26 Thread Jay Walker
On Fri, May 13, 2005 at 3:46 PM, Foster, Graham graham_fos...@merck.com wrote: Where has the option gone to change the vile green text colour in the mail ticker gone. You can change the background - but I was convinced you could also change the text colour. Not in RC9 though. Anyone confirm it

Re: New versions of The Bat!

2010-06-16 Thread Jay Walker
2010/6/14 Ian A. White r...@thebat.net: So I take it that The Bat! is going to move to a subscription model? Ian, it doesn't strike me as much of a move. For just about all practical purposes, TB licensing has been a subscription model since v2.0. :) -- jaywalker Windows XP Pro SP3 The Bat!

Re: Did I miss the funeral?

2010-06-14 Thread Jay Walker
On Sun, Jun 13, 2010 at 11:09 PM, Dwight Corrin dcor...@fastmail.fm wrote: I  have  interest  in  seeing  anyone else's email Dwight, if that is your fetish, then perhaps you should join the FBI or its equivalent is in your country. :) -- jaywalker Windows XP Pro SP3 The Bat! Pro 4.2.36.4 OTFE

Re: Did I miss the funeral?

2010-06-13 Thread Jay Walker
On Sun, Jun 13, 2010 at 11:58 AM, Feli Wilcke feli...@gmx.net wrote: I'm quite sure that TB is not the only mailclient that has a different method for displaying HTML than Outlook. Okay, but so what? All I said is that Outlook displays the HTML that I receive much better than TB. Since you

Re: Did I miss the funeral?

2010-06-12 Thread Jay Walker
On Sat, Jun 12, 2010 at 12:18 PM, Feli Wilcke feli...@gmx.net wrote: As for the comparison between HTMLrendering in outlook and TB: I have one account running in both MUA and cannot see there any major difference. For me, TB's HTML rendering is sufficient. I have no idea what is MUA (make-up

Re: Did I miss the funeral?

2010-06-12 Thread Jay Walker
It seems to me that there is no argument that the HTML handling of TB has great scope for improvement. On this thread alone, several persons have reported problems, and the most that anyone has said about TB HTML handling is that it is sufficient (for him). No one has said that the handling of

Re: Re[2]: Did I miss the funeral?

2010-06-11 Thread Jay Walker
On Thu, Jun 10, 2010 at 9:58 AM, Marek Mikus supp...@thebat.cz wrote: seriously, team is finishing with new IMAP integration, but this spends much time, because a lot of other code needs to be changed. I see. Thanks for the clarification. Seriously. BTW I do not know, what You think about

Re: Did I miss the funeral?

2010-06-10 Thread Jay Walker
On Wed, Jun 9, 2010 at 7:19 PM, Rick rick.grunwald.groupm...@gmail.com wrote: Nope - we are all waiting for the next release with some major enhancements. :) Well, Rick, I don't know if you are serious. That smiley is somewhat confusing. But, if you are serious, could you maybe outline some of

Re: Did I miss the funeral?

2010-06-09 Thread Jay Walker
On Wed, Jun 9, 2010 at 9:37 AM, Roelof Otten ro...@otten.tv wrote: Just had a look in here after a long absence. Seems awfully quiet. Did the old bat die? No recent betas and that diminishes the flow. I understand. But is anything in the works? I looked and didn't see a hint of things to

Did I miss the funeral?

2010-06-08 Thread Jay Walker
Just had a look in here after a long absence. Seems awfully quiet. Did the old bat die? -- jaywalker Windows XP Pro SP3 The Bat! Pro 4.2.36.4 OTFE Current beta is 4.2.33.9 | 'Using TBBETA' information:

Re: msg base destroyed on update to 4.1

2009-01-04 Thread Jay Walker
On Sat, Jan 3, 2009 at 3:03 PM, Carsten Guthardt-Schulz gutha...@gmail.com wrote: I just upgraded to 4.1: Got the message that the message base was being converted. Right after that, The Bat displayed the message older version's index files found. It looks like an older version of Now

Re: Problem installing v4.1.5

2008-12-29 Thread Jay Walker
On Sat, Dec 27, 2008 at 11:10 AM, Robin Anson robin.an...@optusnet.com.au wrote: On Wed, 24 Dec 2008 at 09:07:21 +1100, I wrote: I downloaded the latest version from the Ritlabs download page, v 4.1.5 and installed it over my v 4.0.38. It seemed to install correctly, and it correctly updated 4

Safe OTFE Upgrade and Cleanup?

2008-11-27 Thread Jay Walker
Hi, I am using 4.034.8 OTFE. I tried to upgrade to 4.0.38 with the msi downloaded from Ritlabs, but I lost messages and folders seemed to get irreparably corrupted. So I reverted to my stable 4.0.34.8 and restored from backup. But when I look in my MailPwd folder, I see some subfolders with a

Re: Safe OTFE Upgrade and Cleanup?

2008-11-27 Thread Jay Walker
On Thu, Nov 27, 2008 at 5:22 PM, Jay Walker [EMAIL PROTECTED] wrote: My two questions are: o Is there a safe and sure way to upgrade to 4.0.38? o Is there some way to clean up my mail folders to reduce that huge 1.85Gb size to something closer to the 290Mb of my backup file? Regarding

Re: Safe OTFE Upgrade and Cleanup?

2008-11-27 Thread Jay Walker
On Thu, Nov 27, 2008 at 11:52 PM, Hendrik Oesterlin [EMAIL PROTECTED] wrote: You might know that 4.0.34 had a bug in editing folder properties. We have fixed that bug and and made a new version, 4.0.36, available on the website. There is nothing new in 4.0.36 since 4.0.34 except the

Re: Safe OTFE Upgrade and Cleanup?

2008-11-27 Thread Jay Walker
On Thu, Nov 27, 2008 at 11:57 PM, NetVicious [EMAIL PROTECTED] wrote: On the current ALPHAs Ritlabs did a mailbase format change. In the firsts ALPHAs TB! detects the old format and asks for conversion. I don't remember which ALPHA was the first. Thanks, but I don't think that this

Re: 4.0.24.13

2008-05-24 Thread Jay Walker
On Sat, May 24, 2008 at 2:20 PM, Livio [EMAIL PROTECTED] wrote: http://www.ritlabs.com/download/files3/the_bat/beta/tb402413.rar it does not recognize my thebat registration... Confirmed. I am now in 30-day trial mode. -- jaywalker Windows XP Pro SP2 The Bat! Pro 4.0.24.13

Re: 4.0.24.13

2008-05-24 Thread Jay Walker
On Sat, May 24, 2008 at 5:50 PM, Roland Burger [EMAIL PROTECTED] wrote: on Saturday, May 24, 2008 at 15:52 you wrote in message mid:[EMAIL PROTECTED] among others: On Sat, May 24, 2008 at 2:20 PM, Livio [EMAIL PROTECTED] wrote: http://www.ritlabs.com/download/files3/the_bat/beta/tb402413.rar

Re: 4.0.18: Two TB! entries in Task Manager

2008-04-23 Thread Jay Walker
On Thu, Mar 20, 2008 at 12:30 AM, Hendrik Oesterlin [EMAIL PROTECTED] wrote: Ian A. White wrote on 19/03/2008 at 19:26:53 +1100 subject 4.0.18: Two TB! entries in Task Manager : In Task Manager it is in the Applications tab. Confirmed regarding Task Manager for Windows XP OTFE. I do not

Re: Messages cannot be dragged from messages list to Editor window

2008-04-20 Thread Jay Walker
On Sun, Apr 20, 2008 at 8:49 PM, Stefan Tanurkov [EMAIL PROTECTED] wrote: JW Thomas, have you tried to drag a message from TB to a new message that JW must be restored from the taskbar? That's because messages are dragged using internal drag-and-drop facilities, but you can switch windows

Re: The Bat! 4.0.20.3

2008-04-20 Thread Jay Walker
On Sun, Apr 20, 2008 at 10:06 PM, Maxim Masiutin [EMAIL PROTECTED] wrote: What's new in 4.0.20.3 since 4.0.20.2: [-] There might be a redundant square in the password prompt dialog. Confirmed for Account Password dialog box in 4.0.20.4. (Never tried 4.0.20.3.) Presumably it is fixed for other

Re: Messages cannot be dragged from messages list to Editor window

2008-04-18 Thread Jay Walker
On Fri, Apr 18, 2008 at 5:44 PM, Thomas Fernandez [EMAIL PROTECTED] wrote: JW Thomas, have you tried to drag a message from TB to a new message that JW must be restored from the taskbar? I used to be able to do that in JW 3.99.29. In 4.0.20.2, I can only drag to a message that is not hidden.

Re: Messages cannot be dragged from messages list to Editor window

2008-04-17 Thread Jay Walker
On Thu, Apr 17, 2008 at 5:55 PM, Thomas Fernandez [EMAIL PROTECTED] wrote: Confirmed. 4.0.14.9 works the same way as 3.99.29 did in this respect. JW It seems that this is broken once more in 4.0.20.2. Not confirmed. Works fine here. Thomas, have you tried to drag a message from TB to a new

Re: Messages cannot be dragged from messages list to Editor window

2008-04-12 Thread Jay Walker
On Fri, Feb 29, 2008 at 8:41 PM, Jay Walker [EMAIL PROTECTED] wrote: On Fri, Feb 29, 2008 at 5:32 PM, Thomas Fernandez [EMAIL PROTECTED] wrote: until 3.99, You could select messages in messages list or in finder and drag them to editor window, message were attached as MIME

Re: Re[4]: 4.0.20.2 OTFE Pwd: Initial Pwd Screen

2008-04-12 Thread Jay Walker
On Fri, Apr 11, 2008 at 6:52 PM, Paul Van Noord [EMAIL PROTECTED] wrote: There are Master, Account Token PIN passwords used in TB to gain access to the program and/or specific accounts. I mentioned that this smudge occurs on the Master Password dialog box. Peter confirmed that it occurs on

Re: Re[2]: 4.0.20.2 OTFE Pwd: Initial Pwd Screen

2008-04-11 Thread Jay Walker
On Fri, Apr 11, 2008 at 4:52 PM, Paul Van Noord [EMAIL PROTECTED] wrote: JW I am not clear on why there are these language changes: Start-up JW versus Master Password and input versus enter. Wherever JW possible, consistent language and grammar is probably better. They're different passwords

Re: Re[4]: 4.0.20.2 OTFE Pwd: Initial Pwd Screen

2008-04-11 Thread Jay Walker
On Fri, Apr 11, 2008 at 6:52 PM, Paul Van Noord [EMAIL PROTECTED] wrote: On 4/11/2008 Jay Walker wrote: JW Sorry, Paul, but I don't follow you. What is the different purpose? In JW both cases, is not the purpose to gain access to TB and its stored JW information? And are not the actions

4.0.20.2 OTFE Pwd: Initial Pwd Screen

2008-04-10 Thread Jay Walker
When launching TB in OTFE Pwd mode, the initial password screen has a small dark gray area on the bottom left side. It does not affect functionality. It just looks funny/curious. -- jaywalker Windows XP Pro SP2 The Bat! Pro 4.0.20.2

Re: 4.0.20.2 OTFE Pwd: Initial Pwd Screen

2008-04-10 Thread Jay Walker
On Thu, Apr 10, 2008 at 7:48 PM, Peter Hampf [EMAIL PROTECTED] wrote: JW When launching TB in OTFE Pwd mode, the initial password screen has a JW small dark gray area on the bottom left side. I guess you are talking about this: Yes, that is what I am talking about. Just now I tried it with my

Re: 4.0.20.2 OTFE Pwd: Initial Pwd Screen

2008-04-10 Thread Jay Walker
On Thu, Apr 10, 2008 at 7:48 PM, Peter Hampf [EMAIL PROTECTED] wrote: Answering a current message (Thursday, April 10, 2008, 16:46) JW When launching TB in OTFE Pwd mode, the initial password screen has a JW small dark gray area on the bottom left side. I guess you are talking about this: By

thebat.net - What's the big deal?

2008-03-24 Thread Jay Walker
Sorry, if this is OT, but I am talking about something that is advertised on the Ritlabs Web site as a new email service from Ritlabs and Google and only for users of The Bat! v4. As far as I can tell, thebat.net is a standard service offered by Google to anyone with a registered domain for which

sometimes you see them and sometimes you don't

2008-03-24 Thread Jay Walker
Here's a weird one. This morning I was looking at the last message in one folder. I changed folders, and when I went back to the previous folder, the message was gone... along with several preceding messages. Then I went to my inbox, and the last 9/10 of the messages were missing. Okay, I knew

Re: 4.0.18.3

2008-03-20 Thread Jay Walker
On Wed, Mar 19, 2008 at 12:57 PM, Maxim Masiutin [EMAIL PROTECTED] wrote: What's new in 4.0.18.3 since 4.0.18.2: [-] Docking of toolbars in the main window is back to normal Confirmed. -- jaywalker Windows XP Pro SP2 The Bat! Pro 4.0.18.3

Re: ToolBars

2008-03-17 Thread Jay Walker
On Mon, Feb 25, 2008 at 5:14 PM, Art [EMAIL PROTECTED] wrote: The toolbar locations appear not be positioning correctly. On 4.0.14.3 it works fine ie. you can position/snap the tool bars correctly. From 4.0.14.4 and on you cannot and they will only snap into the message list pane, or the

Re: Alt-L issue

2008-03-17 Thread Jay Walker
On Tue, Mar 18, 2008 at 3:00 AM, Hendrik Oesterlin [EMAIL PROTECTED] wrote: Kertész Vilmos wrote on 18/03/2008 at 11:46:51 +1100 subject Alt-L issue : using Alt-L to reformat a paragraph, reforts it, but doesn't return the cursor at the beginning of the paragraph as it used to do.

Re: ToolBars

2008-03-17 Thread Jay Walker
On Tue, Mar 18, 2008 at 12:45 AM, Art [EMAIL PROTECTED] wrote: Confirmed in 4.0.18.1. Art's workaround - reverting to 4.0.14.3 - also confirmed. Looks like it's been fixed in 4.0.18.2!!! Yay! Now I can get rid of the 4.0.14.3 executable. Art, I regret to say that it is not completely fixed

Re: The Bat! 4.0.18.1

2008-03-15 Thread Jay Walker
On Sat, Mar 15, 2008 at 8:04 PM, Maxim Masiutin [EMAIL PROTECTED] wrote: What's new in 4.0.18.1 since 4.0.18: [-] (#0006911) MicroEd: Pasting multiple lines after EOT did not work Confirmed. -- jaywalker Windows XP Pro SP2 The Bat! Pro 4.0.18.1

Re: Is the beta group dead?

2008-03-12 Thread Jay Walker
On Wed, Mar 12, 2008 at 1:50 PM, Marek Mikus [EMAIL PROTECTED] wrote: Hello all, Wednesday, March 12, 2008, MikeD (2) wrote: OK ... it has been quiet here for a while. I didn't think much about that (it has happened before right after a big release), but I just got an email

Pasting One Line Below EOM

2008-03-10 Thread Jay Walker
When I try to paste anything at the very end of a message - as little as one line below the end of the message - TB now coughs up the following error: List index out of bounds (7) Hope it's not contagious. -- jaywalker Windows XP Pro SP2 and The Bat! Pro (No OTFE) 4.0.16.2

Re: Pasting One Line Below EOM

2008-03-10 Thread Jay Walker
On Mon, Mar 10, 2008 at 8:09 PM, Dwight Corrin [EMAIL PROTECTED] wrote: 1. Click the Reply button for any message. 2. Copy some text from the new message, and scroll down to a new line after the end of your new message. 3. Do a Ctrl+V (or paste by any other means). I can confirm it

Re: Pasting One Line Below EOM

2008-03-10 Thread Jay Walker
On Mon, Mar 10, 2008 at 8:28 PM, Zygmunt Wereszczynski [EMAIL PROTECTED] wrote: On Monday, March 10, 2008, at 20:02:40 [UTC+0200] (Monday, March 10, 2008 19:02 my local time) Jay Walker wrote: 3. Do a Ctrl+V (or paste by any other means). I invariably get a List index out of bounds

Re: Pasting One Line Below EOM

2008-03-10 Thread Jay Walker
On Mon, Mar 10, 2008 at 11:31 AM, Volker Ahrendt [EMAIL PROTECTED] wrote: [Reply to: »Jay Walker« · 2008-03-10 · 07:37 h (CET)] Moin, Jay! When I try to paste anything at the very end of a message - as little as one line below the end of the message - TB now coughs up the following error

Re: Pasting One Line Below EOM

2008-03-10 Thread Jay Walker
On Mon, Mar 10, 2008 at 8:43 PM, MAU [EMAIL PROTECTED] wrote: Hello Jay, Anyway, I have now filed a bug report at https://www.ritlabs.com/bt/view.php?id=6911. Just added a note saying: ,- [ ] | Confirmed with 4.0.18. | | Not if I just position cursor at EOF, but YES if using

Re: Messages cannot be dragged from messages list to Editor window

2008-02-29 Thread Jay Walker
On Fri, Feb 29, 2008 at 5:32 PM, Thomas Fernandez [EMAIL PROTECTED] wrote: until 3.99, You could select messages in messages list or in finder and drag them to editor window, message were attached as MIME. This is broken in 4.0 It's fixed in the current beta version. Confirmed.

Re: 4.0.14.8

2008-02-28 Thread Jay Walker
On Thu, Feb 28, 2008 at 6:11 PM, Marek Mikus [EMAIL PROTECTED] wrote: [-] (#0006860) Messages could not be dragged from messages list to Editor window partially fixed, because when I select messages and drag them to editor in taskbar, editor window is not focused. Only way is to use

Re: Messages cannot be dragged from messages list to Editor window

2008-02-27 Thread Jay Walker
On Tue, Feb 26, 2008 at 3:07 PM, Thomas Fernandez [EMAIL PROTECTED] wrote: Hello MAU, On Tue, 26 Feb 2008 13:16:51 +0100 GMT (26/02/2008, 19:16 +0700 GMT), MAU wrote: until 3.99, You could select messages in messages list or in finder and drag them to editor window, message were attached

Re: Copy and Paste from UNIX Text File

2008-02-21 Thread Jay Walker
On Thu, Feb 21, 2008 at 3:21 PM, Marek Mikus [EMAIL PROTECTED] wrote: As for the problem with 4.0 and copy-paste from UNIX text, if someone confirms this, can you please post a bug notice for me (assuming it does not yet exist). Sorry, though I am still an avid Bat user, I don't get the

Re: 4.0.14.3

2008-02-20 Thread Jay Walker
On Feb 19, 2008 11:09 PM, Maxim Masiutin [EMAIL PROTECTED] wrote: The Bat! 4.0.14.3 is available at http://www.ritlabs.com/download/files3/the_bat/beta/tb40143.rar What's new in 4.0.14.3 since 4.0.14.2: Not to nag or anything, but I guess it cannot hurt to remind. Until the bug with copying

Re: 4.0.14.3

2008-02-20 Thread Jay Walker
On Wed, Feb 20, 2008 at 11:57 AM, Jens Franik [EMAIL PROTECTED] wrote: What do you think, the Guys at Ritlabs do for their dayly work? This bug was already fixed silently... Jens, thanks for the information, but I would like to have confirmation before I upgrade to 4.x again. Please understand

Copy and Paste from UNIX Text File

2008-02-18 Thread Jay Walker
When I copy and paste from a text file in UNIX format, the first line is okay, but with every subsequent line the first character is stripped off. For me this makes TB unusable. The problem is I don't know how to safely go back from 4.0 to 3.9. Any advice? -- jaywalker Windows XP Pro SP2 and

Re: Copy and Paste from UNIX Text File

2008-02-18 Thread Jay Walker
On 2/18/08, Jay Walker [EMAIL PROTECTED] wrote: When I copy and paste from a text file in UNIX format, the first line is okay, but with every subsequent line the first character is stripped off. For me this makes TB unusable. The problem is I don't know how to safely go back from 4.0 to 3.9

Re: Copy and Paste from UNIX Text File

2008-02-18 Thread Jay Walker
On Feb 18, 2008 2:29 PM, Stefan Tanurkov wrote: JW When I copy and paste from a text file in UNIX format, the first line JW is okay, but with every subsequent line the first character is JW stripped off. Could you tell me what editor you were using for copying text in UNIX format please? I

Re: TB and gmail, errors when sending email

2005-10-30 Thread Jay Walker
On 10/29/05, Leif Gregory wrote: I'm sending this through Gmail. The only problem I have with Gmail is that the Web interface (which I am using now) currently strips trailing spaces and hence corrupts the sig delimiter. However, this does not happen when sending over the Gmail server from TB.

Re: Re[2]: Bug when trying to save attach

2005-10-27 Thread Jay Walker
On 10/26/05, Vili [EMAIL PROTECTED] wrote: Hello Alexander, https://www.ritlabs.com/bt/view.php?id=5232 You consider this bug *major*? Wow, how often do you cancel saving an attachment? ;-) :)) Maybe I overstated that :)) Not necessarily. Since 3.62.01, I cannot delete some attachments,

Re: Re[2]: Bug when trying to save attach

2005-10-27 Thread Jay Walker
On 10/28/05, Jay Walker [EMAIL PROTECTED] wrote: Not necessarily. Since 3.62.01, I cannot delete some attachments, notably the ones with long names with unknown characters (derived from unsupported languages). I can save the files to disk, but when I try to delete the attachment, TB just

Re: Re[2]: Find messages problem

2005-10-08 Thread Jay Walker
On 10/6/05, Maxim Masiutin [EMAIL PROTECTED] wrote: Is it true that the problem only exists when dealing with large folders, e.g. more than 5000 messages per folder? No, the problem occurs with much fewer messages as well. Sorry, but I don't have anything to add to that report. It is as

Re: Find messages problem

2005-10-08 Thread Jay Walker
On 10/6/05, Peter Meyns wrote: JW Peter, this is simply not logical. OTFE is not a factor for you, but JW that does not mean it is not a factor for others. That's why I added (alone). Peter, I am sorry that I misunderstood you, although now your remark seems to be theoretical on an entirely

Re: Find messages problem

2005-10-03 Thread Jay Walker
On 10/3/05, Peter Meyns wrote: MS As wrote in my first post. I click on the Find messages in the MS toolbar on top. The first default search option is Text Contains MS So I give a text string to find and I push the start button. When I MS push the stop button to stop the search nothing goes.

Re: Find messages problem

2005-10-02 Thread Jay Walker
On 10/2/05, Martin Schoch wrote: But then I can't stop the search - to click the button Stop doesn't end the search... With OTFE, the search has never worked for me. Not only the Stop button does not stop, but the search never finishes. Hence, confirmed and reconfirmed... to the point that

Re: 3.60.07 and OTFE Search

2005-09-03 Thread Jay Walker
On 9/2/05, Paul Van Noord wrote: Seems to me you have hardware problems such as too little available RAM, slow hard drive, etc. If you are using a notebook with a 4200 rpm hard drive and/or you have little _available_ RAM you are going to have slow searches. Also, there may be limitations with

Re: 3.60.06

2005-09-01 Thread Jay Walker
On 8/31/05, Simon Fincham wrote: In the main this is working well, no major issues. Unless the search engine stops hanging on OTFE searches that work fine with non-OTFE, then I would not consider any release to be working well, no major issues. The failure of the search engine to function in

3.60.07 and OTFE Search

2005-09-01 Thread Jay Walker
Installed the new MSI (officially released by RL). Restored just one account - with the least number of messages - from backup. Searching the same directory with less than 2,000 messages in both Non-OTFE and OTFE, here is the comparison: Non-OTFE: o Search starts after about 1 second o

Re: Re[2]: 3.60.05 and Missing Menu Items

2005-08-30 Thread Jay Walker
On 8/30/05, Roger Phillips wrote: JW By the way, I note that at least some of my shortcuts no longer work. JW I have tried to assign shortcuts to Mark as Junk and Mark as NOT JW Junk on the Specials menu. No matter what shortcuts I assign, they do JW nothing. But I can perform the operation

Re: Re[2]: 3.60.05 and Missing Menu Items

2005-08-28 Thread Jay Walker
On 8/28/05, Roger Phillips [EMAIL PROTECTED] wrote: Sunday, August 28, 2005, 5:58:09 AM, among other things, you wrote: JW Yep, that does the trick. Thanks. (But I still think that RL should JW fix this bug.) Agreed, but I suspect that like a lot of what RL consider minor bugs it will

3.60.05 and Missing Menu Items

2005-08-27 Thread Jay Walker
I am still missing at least one menu item in 3.60.05. On the Specials menu, there is an empty spot under View Source that contains a submenu for New Watch Replies Folder. -- jaywalker Windows XP Pro SP2 and The Bat! Pro (No OTFE) 3.60.02

Re: 3.60.05 and Missing Menu Items

2005-08-27 Thread Jay Walker
On 8/28/05, Roger Phillips [EMAIL PROTECTED] wrote: You need to edit your tbuser.def file Using the Edit\Find facility, find the row container item [MailerForm].[mWatchRepliesIn] and change it to container item [MsgCtl].[mWatchRepliesIn]. Yep, that does the trick. Thanks. (But I still

Re: 3.60.05 and Missing Menu Items

2005-08-27 Thread Jay Walker
On 8/28/05, Greg Strong wrote: I am still missing at least one menu item in 3.60.05. On the Specials menu, there is an empty spot under View Source that contains a submenu for New Watch Replies Folder. Can NOT confirm. IIRC I had a similar problem. I think it was the 'tbuser.def' file

Re: Bayesit.tbp (was: The Bat! 3.60.05 Forerunner (Beta) is now available)

2005-08-27 Thread Jay Walker
On 8/27/05, Cees [EMAIL PROTECTED] wrote: TF Or, into what directory should I put it? you can either delete it, or extract it in the directory your thebat.exe resides. It won't do any harm. Are you sure about that Cees? I have a BayesIt subdirectory, in which resides a file with

Re: Unnecesary text label in Attachments Pane

2005-08-22 Thread Jay Walker
I have no problem with the Attachments label. I wondered about it in the beginning, but figured it was another GUI cosmetic enhancement. I agree with Marek that now it is here we should just leave it. However, I think Simon raises two very good points as well. Please see below... On 8/21/05,

3.60.02 Forerunner and OTFE Search

2005-08-19 Thread Jay Walker
It starts slow and eventually hangs/freezes. Stopping is still difficult. After stopping a frozen search, I got some AVs and a System Error, Code: 1400, Invalid window handle. (And, of course, the same search works fine when OTFE is not enabled.) Reverting to No OTFE. So I hope that this

Re: Part.ATT???

2005-08-05 Thread Jay Walker
On 8/5/05, Peter Palmreuther wrote: JW Added a note to the report. Your note does not fit into the scheme: you have posted a MIME entry for a text/plain message part without *any* filename, which is not even explicitly attached. The code you posted does not relate to the described bug. Oh

Re: Part.ATT???

2005-08-04 Thread Jay Walker
On 8/4/05, Peter Palmreuther wrote: I'd say yes. Something formatted the text in a way The Bat! ain't using, so I'd say it's a sender side thing. Maybe you want to have a look in these messages headers for X-Mailer ... Maybe the people you receive the Part.ATT mail from are using the same

Re: Part.ATT???

2005-08-04 Thread Jay Walker
On 8/4/05, Manuel Breitfeld wrote: I'm sorry, this was just a duplicate entry. The entry, which is currently open for opinions, is the following: ;) Filenames of attachments are not correctly decoded (RFC 2231): https://www.ritlabs.com/bt/view.php?id=4197 Yes, this definitely sounds like

Re: Re[2]: Part.ATT???

2005-08-04 Thread Jay Walker
On 8/4/05, Vili wrote: Could you export and send me in private the mail that has this part.att problem? Not this time, Vili. I don't share personal email on principle. Think of it as a Catholic priest sort of thing. But if I get something less sensitive, I'll pass it on. -- jaywalker Windows

Re: IMAP - Multiple Connections, and bad behaviour

2005-08-03 Thread Jay Walker
On 8/4/05, Kevin Amazon wrote: Exactly. I have now 3 tasks that are obviously hung (having been executing for over 3 hours). It is pretty obvious to me that IMAP is still not quite ready for prime time. sigh Pardon me for jumping into this thread without studying the entire discussion, but is

Part.ATT???

2005-08-03 Thread Jay Walker
It seems that since upgrading to 3.51.10 more people have started to complain that messages they send to me are not delivered. I am also receiving - frequently but not always - replies to my messages that come in two parts: text and Part.ATT. I have not seen this Part.ATT before. It seems to be

Re: 3.51.10 Muggle Bat

2005-07-27 Thread Jay Walker
On 7/27/05, Roelof Otten wrote: On Wed, 27 Jul 2005 08:06:02 +0300GMT (27-7-2005, 7:06 +0200, where I live), you wrote: AY What I mean to say is that in 3.51.10 - and maybe in some earlier AY versions - I go to my Tools menu and see at the bottom an arrow that AY is unnamed (Voldemort?)

Re: 3.51.10 Muggle Bat

2005-07-27 Thread Jay Walker
On 7/27/05, Wayne Howard wrote: I should also have said that you should backup your existing tbuser.def first. You will lose any modifications that you have made that are stored here. However, for me, remaking the few modifications I had was well worth it! Recreating the tbuser.def file

Re: 3.51.10 Muggle Bat

2005-07-27 Thread Jay Walker
On 7/27/05, Wayne Howard wrote: I am the wrong person to ask. I discovered this on my own, with some help from Mary. As far as it being corrupted, that is my speculation. It could very well be that it simply has outmoded or superfluous entries. Look at it in notepad. It contains a lot of

Re: how long to unsubscribe?

2005-07-27 Thread Jay Walker
On 7/27/05, Dave Gorman wrote: Yesterday I sent TBBETA TBUDL unsubscribe requests to the address in the headers. I am still receiving list mail. How long does it usually take for unsubscribe requests to be completed? Try going to the following URL:

Re: version confusion

2005-07-27 Thread Jay Walker
On 7/28/05, NetVicious wrote: miércoles, 27 jul 2005 at 16:39, it seems you wrote: Upcoming release version: 3.6 Latest test build: 3.51.8 WHAT? Ritlabs, please, number the upcoming release version as 3.60. NV, I completely agree, but... as others have argued... TB has

Re: PM Re: Old Smiley Quoting Bug still present in 3.51.10

2005-07-27 Thread Jay Walker
On 7/28/05, Mary Bull [EMAIL PROTECTED] wrote: Hello Natasha! Come on, girls, please take it offline already. That's four messages so far, and I am starting to feel like a captive voyeur. :yech: -- jaywalker Windows XP Pro SP2 and The Bat! Pro (No OTFE) 3.51.10

More Confusion about Lycos Mail

2005-07-27 Thread Jay Walker
I just thought to download the 3.51 MSI to test how it upgrades a simple, largely non-functional OTFE installation on a desktop that I rarely use. So once again I had an opportunity to see the advert for Lycos Mail. I must admit that I still find that advert confusing, mainly because it appears to

Re: About 3.51 release

2005-07-26 Thread Jay Walker
On 7/26/05, 9Val [EMAIL PROTECTED] wrote: 3.51.10 3 = the major version number 51 = first cipher means feature list second cipher encodes stability/bugfix list 10 = public build revision, used for minor fixes and beta versions 9Val, if I understand this correctly, then we are currently

  1   2   >