Re: 2 TB Icons on Task Bar in Vista

2009-07-17 Thread Thomas Fernandez
Hello jb,

On Wed, 15 Jul 2009 22:33:39 +0059 GMT (16/Jul/09, 4:34 +0700 GMT),
jb_lists...@trink.co.uk wrote:

jtcu I  have  a  problem  with  two icons for TB appearing on my taskbar in
jtcu Windows Vista. It affects both Vista machines.

jtcu When  I  first start TB, two buttons appear on the task bar. One has the
jtcu TB  icon  and is labelled The Bat! and the other has the icon but is
jtcu otherwise  blank.  The  blank  button usually goes away if I close and
jtcu restart  TB.  I  have  tried  various  things to get rid of the second
jtcu button without success. Any suggestions?

I don't use Vista, but I heard people complain about two TB! icons
under XP. It turned out that the second icon was the Connection
Center. Can you check whether this is the case by choosing the second
icon?


-- 

Cheers,
Thomas.

http://thomas.fernandez.hat-gar-keine-homepage.de/

Message reply created with The Bat! 4.1.11
under Windows XP 5.1 Build 2600 Service Pack 3






Current version is 4.2.6 | 'Using TBUDL' information:
http://www.silverstones.com/thebat/TBUDLInfo.html


Re: 2 TB Icons on Task Bar in Vista

2009-07-17 Thread MFPA
Hi

On Wednesday 15 July 2009 at 10:34:39 PM, in
mid:491915024.20090715223...@trink.co.uk, jb_lists...@trink.co.uk
wrote:


 Hello TB! Users,

 I  have  a  problem  with  two icons for TB appearing
 on my taskbar in Windows Vista. It affects both Vista
 machines.

 When  I  first start TB, two buttons appear on the task
 bar. One has the TB  icon  and is labelled The Bat!
 and the other has the icon but is otherwise  blank.
 The  blank  button usually goes away if I close and
 restart  TB.  I  have  tried  various  things to get
 rid of the second button without success. Any
 suggestions?


I use XP not Vista and I sometimes get two - the extra one has a TB!
logo and is labelled Loading anti-virus plug-ins. This is usually
the first thing to appear when I load TB!, a split second before the
splash screen appears. About 80-90% of the time, it disappears when
TB! has started and is populating the numbers of messages in the
folder tree. When it stays, nothing will get rid of it except closing
TB! - clicking or right-clicking it does nothing. The extra button has
no detriment apart from added clutter - TB! and the anti-virus
scanning of incoming and outgoing mails work as expected whether it
stays there or not, so I don't worry about it. My anti-virus is
the free version of Avast 4.8.


-- 
Best regards,
 
MFPA

The truth is rarely pure and never simple

Using The Bat! v4.0.38 on Windows XP 5.1 Build 2600  



Current version is 4.2.6 | 'Using TBUDL' information:
http://www.silverstones.com/thebat/TBUDLInfo.html


Re: 2 TB Icons on Task Bar in Vista

2009-07-17 Thread jb_lists_tb
Hello Thomas,

On Friday, July 17, 2009, 6:51:26 PM, you wrote:

 I don't use Vista, but I heard people complain about two TB! icons
 under XP. It turned out that the second icon was the Connection
 Center. Can you check whether this is the case by choosing the second
 icon?

Thanks  for  the response. No, the icon is definitely a blank one and
not   the  connection  centre,  which  I also have on the taskbar from
time to time. Closing the blank one (right click and close) closes TB!


-- 
   Julian  

   Using The Bat! v4.2.6 on Windows Vista 6.0 Build 6001 Service Pack 1




Current version is 4.2.6 | 'Using TBUDL' information:
http://www.silverstones.com/thebat/TBUDLInfo.html


Re: 2 TB Icons on Task Bar in Vista

2009-07-17 Thread Chasonek
Hello jb,

Wednesday, July 15, 2009, 2:34:39 PM, you wrote:

jb Hello TB! Users,

jb I  have  a  problem  with  two icons for TB appearing on my taskbar in
jb Windows Vista. It affects both Vista machines.

jb When  I  first start TB, two buttons appear on the task bar. One has the
jb TB  icon  and is labelled The Bat! and the other has the icon but is
jb otherwise  blank.  The  blank  button usually goes away if I close and
jb restart  TB.  I  have  tried  various  things to get rid of the second
jb button without success. Any suggestions?


I spent several days-weeks (several e-mails) with the techs at TB! and
we never did find out what was causing it.
In fact, the Tech I e-mailed with had never heard of it, and that was
all we ended up at.
Since I was the only one that had e-mailed them about this problem, it
was concluded that I had something on my computer that NO-ONE-ELSE had
one their computer and it was MY fault, but formatting my computer
would fix it


-- 
Best regards,
 Chasonekmailto:chaso...@hughes.net


All Mail Virus Checked on it's way out,
AND Virus Checked And Spam Checked on it's way in.



Current version is 4.2.6 | 'Using TBUDL' information:
http://www.silverstones.com/thebat/TBUDLInfo.html


Re: 2 TB Icons on Task Bar in Vista

2009-07-17 Thread jb_lists_tb
Hello Chasonek,

On Friday, July 17, 2009, 9:30:55 PM, Chasonek wrote:

 I spent several days-weeks (several e-mails) with the techs at TB! and
 we never did find out what was causing it.
 In fact, the Tech I e-mailed with had never heard of it, and that was
 all we ended up at.
 Since I was the only one that had e-mailed them about this problem, it
 was concluded that I had something on my computer that NO-ONE-ELSE had
 one their computer and it was MY fault, but formatting my computer
 would fix it

I am sure that some issues were raised in one of the beta rounds
before I had Vista (so 18+ months ago), but I am not sure what the
outcome was and I have not found anything describing the exact
symptoms in the Bugtracker.

Anyway, you are not alone - it is affecting both my Vista machines.

-- 
   Julian  

   Using The Bat! v4.2.6 on Windows Vista 6.0 Build 6001 Service Pack 1




Current version is 4.2.6 | 'Using TBUDL' information:
http://www.silverstones.com/thebat/TBUDLInfo.html


2 TB Icons on Task Bar in Vista

2009-07-15 Thread jb_lists_tb
Hello TB! Users,

I  have  a  problem  with  two icons for TB appearing on my taskbar in
Windows Vista. It affects both Vista machines.

When  I  first start TB, two buttons appear on the task bar. One has the
TB  icon  and is labelled The Bat! and the other has the icon but is
otherwise  blank.  The  blank  button usually goes away if I close and
restart  TB.  I  have  tried  various  things to get rid of the second
button without success. Any suggestions?

-- 
   Julian  

   Using The Bat! v4.2.6 on Windows Vista 6.0 Build 6001 Service Pack 1




Current version is 4.2.6 | 'Using TBUDL' information:
http://www.silverstones.com/thebat/TBUDLInfo.html