Window split mode

2010-07-09 Thread TheLimit
. Have I missed anything? Does anyone know what? I really could use some help on this. tia, -- Best regards, TheLimit mailto:the.li...@comcast.net Current version is 4.2.23 | 'Using TBUDL' information: http

Re: Window split mode

2010-07-10 Thread TheLimit
Hello Roelof, Friday, July 9, 2010, 5:28:46 PM, you wrote: Hallo Lynn, On Fri, 9 Jul 2010 09:42:47 -0700GMT (9-7-2010, 18:42 , where I live), you wrote: L The immediate problem is that yesterday when I brought TB! L to the focus to do something, the split window dropped the L mail reader

Re: Window split mode

2010-07-10 Thread TheLimit
Hello Rick, Friday, July 9, 2010, 10:03:56 AM, you wrote: [snip] The immediate problem is that yesterday when I brought TB! to the focus to do something, the split window dropped the mail reader portion out, and I have been totally unable to recover it. I have reset it to a different

Filtering across accounts

2010-07-25 Thread TheLimit
Hey Batters - I use a lot of filters here, the filters are one of the things that make it impossible for me to use a different mailer, but I'm having some issues now. I've had to rebuild my whole email db, as I mentioned recently, and I've also acquired a few more accounts. Because of the

Re: Filtering across accounts

2010-07-25 Thread TheLimit
On 7/25/2010 you wrote: Hello Lynn, On Sun, 25 Jul 2010 13:25:33 -0700 GMT (26/Jul/10, 3:25 AM +0700 GMT), TheLimit wrote: T I thought the easy way to deal with this would just be to T filter these emails from the 'wrong' account to a T folder in the 'right' account, since the filter

Re: Filtering across accounts

2010-07-25 Thread TheLimit
On 7/25/2010 you wrote: Send us your filter for disection. Here is the redirect filter - That's a completed different think. The Move filter will move the message in the DB on your computer, Redirect will send it by SMTP to the other email address, which by coincidence is also read by your

Re:IMAP issues, was Filtering across accounts

2010-07-26 Thread TheLimit
On 7/26/2010 you wrote: Hi On Monday 26 July 2010 at 6:38:14 AM, in mid:199967424.20100725223...@comcast.net, TheLimit wrote: On 7/25/2010 you wrote: Hello Lynn, On Sun, 25 Jul 2010 13:25:33 -0700 GMT (26/Jul/10, 3:25 AM +0700 GMT), TheLimit wrote: T I thought the easy way to deal

Re: IMAP issues, was Filtering across accounts

2010-07-27 Thread TheLimit
On 7/26/2010 you wrote: There is hope. I just tested the latest Alpha and IMAP is starting to look like its working much better. rotfl! I mean, it's great to know that and all, but I had hoped there was something I could do now! So should I take that to mean that my SIL has the correct

Re: IMAP issues, was Filtering across accounts

2010-07-27 Thread TheLimit
On 7/27/2010 you wrote: Hmm. I don't use common filters. Better look at that ... maybe that's the ticket! I find it much easier, since I don't need multiple duplicated filters when a contact uses several different addresses for me. Yes, that does make sense. Sometimes old habits should die

Templates and IMAP

2010-08-20 Thread TheLimit
Hi Batters - OK, I'm baffled again ... I've been building my templates in this new install (yeah, it's taking a while), and it's not going well. I went to templates in the AB a while back, and I liked it, so that's what I'm doing. The first one I did is fine; the rest refuse to play, period. I

Re: Templates and IMAP

2010-08-22 Thread TheLimit
On 8/22/2010 you wrote: can't imagine how anything is different in IMAP as far as templates go. Never noticed it here. And you use both? These POP accounts seem fine. As I get a completely bizarre time lag sometimes doing things in IMAP, I left this particular problem alone for a

IMAP - No message loaded error

2010-10-24 Thread TheLimit
Hi Batters - My IMAP account has stopped loading messages. I'm not sure how to describe this; it lists the messages, and has continued (for the two days this has happened) to dl the subject lines, but refuses to load the messages. The text window just says 'no message loaded'. Nothing has

Re: IMAP - No message loaded error

2010-10-25 Thread TheLimit
Hello TheLimit, On Sunday, October 24, 2010, 7:12:04 PM, TheLimit wrote: Nothing has changed in the account settings. I'm stumped. If anyone can tell me how to get it to load these messages so I can read them, I'm all ears. A few of them at least are important; those which are obviously

Re: IMAP - No message loaded error - next installment

2010-10-31 Thread TheLimit
On 10/26/2010 you wrote: I have Thunderbird installed for just such occasions. My preferred client is The Bat, but since it is IMAP, I can use any client to get the messages and Thunderbird is a good way of testing whether the problem is server or client related. I couldn't get Thunderbird

Re: Cache IMAP inbox ..?

2010-11-07 Thread TheLimit
On 11/7/2010 you wrote: Yes, but first take your stop watch and look how long it takes before TB! starts up, then delete the cache and, once more, see how long it takes before TB! starts up and let us know if you see any difference! ;-) P.S.: The answer is Yes! (and you should notice

Vew pane disappearance

2013-11-13 Thread TheLimit
Hi Batters - I don't know what is going on with this package. I wrote a while ago, but if any of you were trying to help, the messages disappeared. Perhaps the problem is being generated somehow by ComStar .. er ... Comcast ... since that is the worst affected account, though I

Re: Vew pane disappearance

2013-11-13 Thread TheLimit
On 11/13/2013 you wrote: T After I wrote the first time, my view pane disappeared. This T further slows down my mail management and processing, and makes T it harder to figure out what is going on. T If there are earlier responses, I don't know how to access them, T except locally. I no

Re: Vew pane disappearance

2013-11-14 Thread TheLimit
On 11/14/2013 you wrote: T I have always used the 'split pane', which gives me an account T list at the left, the right pane split into an upper list pane, T the lower the view pane. [snip]

Re: Lost draft

2013-11-18 Thread TheLimit
On 11/18/2013 you wrote: Are you using IMAP? In my case I'm doing this with POP accounts, I don't know if there may be any difference with IMAP. I just tested with my IMAP account. It didn't save here, either. Just gone ... exactly as Leonard described. Sorry to confirm. Best - -- Lynn

Re: Lost draft

2013-11-18 Thread TheLimit
On 11/18/2013 you wrote: Well, I must have done something peculiar, as I cannot find it. My IMAP folder behaves as you describe - no save. I hadn't discovered this yet; there have been other issues here, but given that we seem to have lost the drafts folder altogether, it's kind of

Re: Lost draft

2013-11-18 Thread TheLimit
On 11/18/2013 you wrote: I just found it. I had sent it instead of closing it (red-faced). Thanks. That's not what happened here, though. I've not only looked in that account's outbox/sentfolder/trash - I looked in the others, too, because I've had some exciting filter behaviour here.

Re: Lost draft

2013-11-18 Thread TheLimit
On 11/18/2013 you wrote: I just found it. I had sent it instead of closing it (red-faced). Thanks. On combing my other accounts one more time - I found mine in the sent folder of my isp account (POP). I'm guessing that would be a filter issue, though ... still, I closed the thing,

Re: Lost draft

2013-11-18 Thread TheLimit
On 11/18/2013 you wrote: I'm guessing it's an IMAP vs POP difference. Here, using POP, when I open a draft from the outbox and edit it but do not save or send it, it remains parked in the outbox as a draft. Right you are. I just tested a couple of POP accounts, and they do save there.

Re: Vew pane disappearance

2013-11-19 Thread TheLimit
On 11/14/2013 you wrote: As to the rest of your aggravations, and perhaps even the above, the only thing I can offer is to simply re-install TB! I have been told numerous times on this list that you can do that without un-installing first. Just re-install it over the existing copy.

Re: Lost draft

2013-11-21 Thread TheLimit
On 11/20/2013 you wrote: Right you are. I just tested a couple of POP accounts, and they do save there. IMAP strikes again ... and just when I thought it was finally working! lol! So is it a general IMAP issue, or just an IMAP issue with TB!? I don't know - as much as I hate to say

Re: Lost draft

2013-11-21 Thread TheLimit
On 11/20/2013 you wrote: I have TB! automatically compact most folders on exit. It had not occurred to me that *moving( a message from one folder to another was effectively a copy and a delete (unlike moving files in Windows from one folder to another, which is just a re-mapping of the info

Re: Roguemoticons/Smileys

2013-11-21 Thread TheLimit
On 11/19/2013 you wrote: Neither the text file pcwsmileys.msl nor the folder pcwimages exist anywhere on my computer. CANCEL RED ALERT! File/folder found! I have a program called SEARCH EVERYTHING (http://www.voidtools.com/) which will find anything you type in it's search bar (I

Re: Lost draft

2013-11-22 Thread TheLimit
On 11/21/2013 you wrote: I'm pretty sure I remember seeing some time ago a discussion regarding your Rogue photo not displaying. I don't remember what the suggestions were then but mine works as it should and it's because (I think) I have this line in my TB *NEW* and *REPLY* templates:

Re: Lost draft

2013-11-22 Thread TheLimit
On 11/21/2013 you wrote: My apologies if this is no longer an issue with you. Well, let's check it out :-) -- Lynn theli...@comcast.net * * *Aun Aprendo *** Win7U *** OVB Kubuntu Linux 13.04 *** I'd rather be WARP'ed* * * Team OS/2 Windows 6, Build 7601 5.8.8

Re: Lost draft

2013-11-23 Thread TheLimit
On 11/22/2013 you wrote: TB! is the best POP client in the world. I've only been using it since v1.6x (year 1999), so you beat me there. As I said, I don't know anything about IMAP, so I wouldn't know where TB! ranks. As nearly as I can tell, IMAP is altogether inferior. It's slow and

Re: Upgrade from 5.8.2 to 6.0.10

2013-12-12 Thread TheLimit
On 12/8/2013 you wrote: Huh? Perhaps I'm misunderstanding your comment but I can create a TB! shortcut and pin it to the taskbar with no problem. I now have a Bat icon on my taskbar. I can't either. At all. I've tried every way I could think of. The links don't come up, period. Every

Re: Upgrade from 5.8.2 to 6.0.10

2013-12-12 Thread TheLimit
On 12/12/2013 you wrote: Close all open windows, left-click and drag the shortcut down into the task bar and release. A dialog box should appear saying pin to task bar which it now should be. Now delete the shortcut remaining on your desktop as it's no longer necessary. That's how I got

Re: Upgrade from 5.8.2 to 6.0.10

2013-12-12 Thread TheLimit
On 12/12/2013 you wrote: Well, I might be able to help with some of this stuff. Lets try getting a TB! shortcut on your task bar. First, close all open windows on your desktop. Second, if you're running Win 7, go to START+COMPUTER. When the window opens up double-click LOCAL COMPUTER,

Re: Upgrade from 5.8.2 to 6.0.10

2013-12-12 Thread TheLimit
On 12/12/2013 you wrote: Actually you have to drag the shortcut all the way down into the task bar before you'll see that pin to task bar message. If the task bar is accessible with the window from whence it came still open, you can just drag it straight down into the task bar from that

Re: Upgrade from 5.8.2 to 6.0.10

2013-12-13 Thread TheLimit
On 12/13/2013 you wrote: If you are on XP it will have to drag to the quick launch section on the far left next to the start button. This works for 7 and 8 Sorry, but it doesn't do that here. Win7, SP 1. I just ran the Win updates, FWTW. Ignore the sig. I have no idea where TB! is