Re: in6_unlink_ifa: interface address has no prefix

2013-06-12 Thread Martin Pieuchot
On 10/06/13(Mon) 02:05, Alexander Bluhm wrote: On Sun, Jun 09, 2013 at 06:34:27PM +0200, Christopher Zimmermann wrote: inet 172.26.153.50 0xff00 NONE mtu 1398 in6_unlink_ifa: interface address 0x80624a00 has no prefix in6_unlink_ifa: interface address 0x80624a00 has

Re: in6_unlink_ifa: interface address has no prefix

2013-06-12 Thread Stuart Henderson
On 2013/06/12 12:51, Martin Pieuchot wrote: On 10/06/13(Mon) 02:05, Alexander Bluhm wrote: On Sun, Jun 09, 2013 at 06:34:27PM +0200, Christopher Zimmermann wrote: inet 172.26.153.50 0xff00 NONE mtu 1398 in6_unlink_ifa: interface address 0x80624a00 has no prefix

Re: in6_unlink_ifa: interface address has no prefix

2013-06-12 Thread Martin Pieuchot
On 12/06/13(Wed) 12:19, Stuart Henderson wrote: On 2013/06/12 12:51, Martin Pieuchot wrote: On 10/06/13(Mon) 02:05, Alexander Bluhm wrote: On Sun, Jun 09, 2013 at 06:34:27PM +0200, Christopher Zimmermann wrote: inet 172.26.153.50 0xff00 NONE mtu 1398 in6_unlink_ifa:

Re: in6_unlink_ifa: interface address has no prefix

2013-06-12 Thread Alexander Bluhm
On Wed, Jun 12, 2013 at 12:19:30PM +0100, Stuart Henderson wrote: 3. the reason for in6_unlink_ifa being called at all is because in6_ifattach_loopback automatically tries to add in6addr_loopback to a newly created lo interface, which is the wrong thing to do in the case of multiple lo(4)

Re: in6_unlink_ifa: interface address has no prefix

2013-06-09 Thread Alexander Bluhm
On Sun, Jun 09, 2013 at 06:34:27PM +0200, Christopher Zimmermann wrote: inet 172.26.153.50 0xff00 NONE mtu 1398 in6_unlink_ifa: interface address 0x80624a00 has no prefix in6_unlink_ifa: interface address 0x80624a00 has no prefix The error message is triggered by ifconfig