[Touch-packages] [Bug 1920665] Re: Ubiquity KDE crash on try/install and from live session with "malloc(): unaligned tcache chunk detected"

2021-04-09 Thread Leó Kolbeinsson
I can confirm the fix works. Tested daily ISO Kubuntu Hirsute ISO 20210409 with VirtualBox and no errors. See results here: http://iso.qa.ubuntu.com/qatracker/milestones/419/builds/229247/testcases/1300/results -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Touch

[Touch-packages] [Bug 1920665] Re: Ubiquity KDE crash on try/install and from live session with "malloc(): unaligned tcache chunk detected"

2021-04-06 Thread Leó Kolbeinsson
@rikmills Tested your suggestion in comment #35 and installed with no errors. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Touch seeded packages, which is subscribed to mesa in Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1920665 Title: Ubiquity KDE crash on

[Touch-packages] [Bug 1795278] Re: software-properties-{qt, kde} attempts to use KUrl but it doesn't exist

2021-03-26 Thread Leó Kolbeinsson
@wxl This is still occuring on Lubuntu Hirsute daily ISO 2021-03-26. Tested also Ubuntu Mate and Xubuntu same date and no error. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Touch seeded packages, which is subscribed to software-properties in Ubuntu.

[Touch-packages] [Bug 1920665] Re: Ubiquity KDE crash on try/install and from live session with "malloc(): unaligned tcache chunk detected"

2021-03-23 Thread Leó Kolbeinsson
@rikmills Crash in VirtualBox but real hardware (Lenovo 450) no crash ISO 2021-03-23 same as yr comment #6 -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Touch seeded packages, which is subscribed to mesa in Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1920665 Title:

[Touch-packages] [Bug 1914461] [NEW] Unable to import key file in "authentication" in Software sources"

2021-02-03 Thread Leó Kolbeinsson
Public bug reported: Running test on Lubuntu Hirsute daily ISO from QA testing tracker http://cdimage.ubuntu.com/lubuntu/daily-live/20210203/hirsute-desktop- amd64.iso Unable to import key file in "authentication tab" - no error message received Steps to produce the bug 1. Open Software

[Touch-packages] [Bug 1871182] Re: [RTL810xE] No ethernet connection

2020-04-21 Thread Leó Kolbeinsson
I can also confirm that kernel 5.4.0-26 solved the problem. Retested and all as should be. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Touch seeded packages, which is subscribed to initramfs-tools in Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1871182 Title:

[Touch-packages] [Bug 1873360] [NEW] Ethernet driver not loaded at boot

2020-04-16 Thread Leó Kolbeinsson
Public bug reported: Running a test on Focal Daily build 16.04.2020 the ethernet driver was not loaded at boot - attached is the dmesg.log - the machine was a Dell [Inspiron] 3521, (i3-3217U, 4GB, Intel HD Graphics 4000, Intel HM76 chipset 10/100 Mbps ethernet controller integrated on system

[Touch-packages] [Bug 1864526] Re: Display ghosting when dragging icons or opening menus

2020-02-24 Thread Leó Kolbeinsson
Further to my initial report -- I have also tested with another monitor Dell U3419W with the same results. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Touch seeded packages, which is subscribed to xorg in Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1864526 Title:

[Touch-packages] [Bug 1864526] [NEW] Display ghosting when dragging icons or opening menus

2020-02-24 Thread Leó Kolbeinsson
Public bug reported: Display ghosting when dragging icons or opening menus. Have tested several machines and this only occurring on Intel NUC 8i3BEK - and only when installing or using FOCAL Lubuntu 20.04 . This also is occurring in the Live sessions before install. I have tested Lubuntu Eoan

[Touch-packages] [Bug 1815354] [NEW] BCM 43142 driver not installed - no WiFi

2019-02-10 Thread Leó Kolbeinsson
Public bug reported: Disco daily Lubuntu 09.02.2019 and Disco daily Kubuntu 10.02.2019 BCM 43142 drivers not installed resulting in no WiFi during and after installation. I was able to attach ethernet cable and use the command line "ubuntu- drivers" command to install the drivers and all worked