[Bug 1198539] Re: bluetooth-applet missing, while announced in the description.

2014-12-23 Thread Balazs Barcsik
in 14.10 there is no any related package

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1198539

Title:
  bluetooth-applet missing, while announced in the description.

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/linuxmint/+bug/1198539/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs


[Bug 1414309] [NEW] package libgbm1 10.3.0-0ubuntu3 failed to install/upgrade

2015-01-24 Thread Balazs Barcsik
Public bug reported:

package libgbm1 10.3.0-0ubuntu3 failed to install/upgrade: cannot copy
extracted data for './usr/lib/i386-linux-gnu/gbm/gbm_gallium_drm.so' to
'/usr/lib/i386-linux-gnu/gbm/gbm_gallium_drm.so.dpkg-new': unexpected
end of file or stream

after installing 14.10 i used apt-get update and apt-get upgrade

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 14.10
Package: libgbm1 10.3.0-0ubuntu3
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.16.0-23.31-generic 3.16.4
Uname: Linux 3.16.0-23-generic i686
ApportVersion: 2.14.7-0ubuntu8
Architecture: i386
Date: Sat Jan 24 16:02:59 2015
DuplicateSignature: package:libgbm1:10.3.0-0ubuntu3:cannot copy extracted data 
for './usr/lib/i386-linux-gnu/gbm/gbm_gallium_drm.so' to 
'/usr/lib/i386-linux-gnu/gbm/gbm_gallium_drm.so.dpkg-new': unexpected end of 
file or stream
ErrorMessage: cannot copy extracted data for 
'./usr/lib/i386-linux-gnu/gbm/gbm_gallium_drm.so' to 
'/usr/lib/i386-linux-gnu/gbm/gbm_gallium_drm.so.dpkg-new': unexpected end of 
file or stream
InstallationDate: Installed on 2015-01-24 (0 days ago)
InstallationMedia: Lubuntu 14.10 Utopic Unicorn - Release i386 (20141022.1)
SourcePackage: mesa
Title: package libgbm1 10.3.0-0ubuntu3 failed to install/upgrade: cannot copy 
extracted data for './usr/lib/i386-linux-gnu/gbm/gbm_gallium_drm.so' to 
'/usr/lib/i386-linux-gnu/gbm/gbm_gallium_drm.so.dpkg-new': unexpected end of 
file or stream
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

** Affects: mesa (Ubuntu)
 Importance: Undecided
 Status: New


** Tags: apport-package i386 utopic

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1414309

Title:
  package libgbm1 10.3.0-0ubuntu3 failed to install/upgrade

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/mesa/+bug/1414309/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs


[Bug 1414309] Re: package libgbm1 10.3.0-0ubuntu3 failed to install/upgrade

2015-01-24 Thread Balazs Barcsik
I fixed this issue with removing the deb from /var/cache/apt/archives/.deb
This can be a hint for users how to fix these kind of problems. because sudo 
apt-get install -f does not solve the it.

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1414309

Title:
  package libgbm1 10.3.0-0ubuntu3 failed to install/upgrade

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/mesa/+bug/1414309/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs


[Bug 1577573] [NEW] segmentation fault during X startup 16.04

2016-05-02 Thread Balazs Barcsik
Public bug reported:

product: CN896/VN896/P4M900
vendor: VIA Technologies, Inc.

crashing during X startup
xorg.log will be attached

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 16.04
Package: xserver-xorg-video-openchrome 1:0.3.3+git20160310-1
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.4.0-21.37-generic 4.4.6
Uname: Linux 4.4.0-21-generic i686
ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2
Architecture: i386
Date: Mon May  2 22:57:07 2016
InstallationDate: Installed on 2016-05-01 (1 days ago)
InstallationMedia: Lubuntu 16.04 LTS "Xenial Xerus" - Release i386 (20160420.1)
ProcEnviron:
 TERM=linux
 PATH=(custom, no user)
 XDG_RUNTIME_DIR=
 LANG=hu_HU.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: xserver-xorg-video-openchrome
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

** Affects: xserver-xorg-video-openchrome (Ubuntu)
 Importance: Undecided
 Status: New


** Tags: openchrome xorg

** Attachment added: "xorg log file"
   https://bugs.launchpad.net/bugs/1577573/+attachment/4653878/+files/Xorg.0.log

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1577573

Title:
  segmentation fault during X startup 16.04

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xserver-xorg-video-openchrome/+bug/1577573/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs


[Bug 1577573] Re: segmentation fault during X startup 16.04

2016-05-02 Thread Balazs Barcsik
** Summary changed:

- segmentation fault during starting up 16.04
+ segmentation fault during X startup 16.04

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1577573

Title:
  segmentation fault during X startup 16.04

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xserver-xorg-video-openchrome/+bug/1577573/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs


[Bug 1577573] Re: segmentation fault during X startup 16.04

2016-11-06 Thread Balazs Barcsik
the fix of the referred bug has been released in 1:0.3.3 which is the latest 
version available in 16.04. However this version is crashing..
the motherboard name:
Base Board Information
Manufacturer: FUJITSU SIEMENS
Product Name: AMILO Li1705
Version: 0.1
Serial Number: 9N7865437

Anyway I tried to install from git master - and that is working! So there is a 
fix at least in git. Needs to be released
What do you think?
Thanks, Balazs

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1577573

Title:
  segmentation fault during X startup 16.04

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xserver-xorg-video-openchrome/+bug/1577573/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs


[Bug 1642339] [NEW] setting custom text window backround color has no effect

2016-11-16 Thread Balazs Barcsik
Public bug reported:

when I set and apply a custom color for text window background I can see the 
selected color in the widget tab.
But the color is the default again when I reopen the tool.
Also I can not see any changes for example on the address bar of pcmanfm.
So no affect on the system theme if I set this color.

Ubuntu 14.04.5 LTS,

Version table:
 *** 0.5.5-1 0

** Affects: lxappearance (Ubuntu)
 Importance: Undecided
 Status: New

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1642339

Title:
  setting custom text window backround color has no effect

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/lxappearance/+bug/1642339/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs


[Bug 362875] Re: rt2x00usb_vendor_request: Error - Vendor Request 0x07 failed for offset

2021-05-13 Thread Balazs Barcsik
same error
ieee80211 phy15: rt2x00usb_vendor_request: Error - Vendor Request

lsusb:
Bus 003 Device 017: ID 148f:2573 Ralink Technology, Corp. RT2501/RT2573 
Wireless Adapter

Ubuntu 20.04.2 LTS \n \l

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/362875

Title:
  rt2x00usb_vendor_request: Error - Vendor Request 0x07 failed for
  offset

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/362875/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs