[Bug 1054282] Re: No obvious way to restrict shopping suggestions from displaying adult products

2012-10-02 Thread Gary Mellor
This is the final nail in Ubuntu's coffin for me. I've been using Ubuntu since Karmic. I think since Unity came in things have got worse. This is a great shame. It seems with this 'solution' that no online lens searches will be possible. How does this fit with Linux being about choice? Why not

[Bug 873495] Re: LightDM fails to start after nvidia-current or nvidia-current-updates are installed (upstart job issue)

2012-07-16 Thread Gary Mellor
I no longer have this issue as a result of some system modifications. I changed my laptop disk arrangement so that I have two SSDs configured as RAID0. This has had the sum effect of slightly slowing down boot time from my previous configuration of just the one SSD. I do not use the proprietary

[Bug 1012796] [NEW] lo-menubar installation causes problems when using File Exit in LibreOffice Calc

2012-06-13 Thread Gary Mellor
Public bug reported: [SECTION #1] lsb_release -rd Description:Ubuntu 12.04 LTS Release:12.04 [SECTION #2] apt-cache policy lo-menubar lo-menubar: Installed: 0.1.0-0ubuntu4 Candidate: 0.1.0-0ubuntu4 Version table: *** 0.1.0-0ubuntu4 0 500

[Bug 1012796] Re: lo-menubar installation causes problems when using File Exit in LibreOffice Calc

2012-06-13 Thread Gary Mellor
** Attachment added: SysInfo.txt https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/lo-menubar/+bug/1012796/+attachment/3188104/+files/SysInfo.txt -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1012796

[Bug 1012796] Re: lo-menubar installation causes problems when using File Exit in LibreOffice Calc

2012-06-13 Thread Gary Mellor
** Attachment added: err_01.png https://bugs.launchpad.net/bugs/1012796/+attachment/3188102/+files/err_01.png -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1012796 Title: lo-menubar installation

[Bug 873495] Re: LightDM fails to start after nvidia-current or nvidia-current-updates are installed (upstart job issue)

2012-05-16 Thread Gary Mellor
Also affecting me. The following points may be of interest: 1. Graphics: NVIDIA GeForce G210M with 512MB DDR Dedicated Memory. 2. Machine: Lenovo G550 NTDF3UK (Laptop) 3. Previously I upgraded (on the standard driver) from 11.10 to 12.04 and this issue did not occur. 4. I erased and

[Bug 993579] Re: lightdm improperly report low graphics card

2012-05-11 Thread Gary Mellor
Interestingly, I completely reinstalled 11.10 earlier today and then did the upgrade to 12.04 again and I saw the low graphics mode problem straight away whereas before this was not a problem. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to

[Bug 912381] Re: Error ubuntu is running in low-graphics mode directly after installation

2012-05-11 Thread Gary Mellor
As a quick workaround, you could exit the low graphics mode notification by selecting 'OK' and then selecting one of the options followed by 'OK' (or just by pressing ESC). Then, login via the command line then enter: sudo /etc/init.d/lightdm restart This will then restart the desktop

[Bug 993579] Re: lightdm improperly report low graphics card

2012-05-10 Thread Gary Mellor
Also affecting me. The following points may be of interest: 1. Graphics: NVIDIA GeForce G210M with 512MB DDR Dedicated Memory. 2. Machine: Lenovo G550 NTDF3UK (Laptop) 3. Previously I upgraded (on the standard driver) from 11.10 to 12.04 and this issue did not occur. 4. I erased and

[Bug 993579] Re: lightdm improperly report low graphics card

2012-05-10 Thread Gary Mellor
** Attachment added: GM_SysInfo.txt https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/lightdm/+bug/993579/+attachment/3139859/+files/GM_SysInfo.txt -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/993579

[Bug 912381] Re: Error ubuntu is running in low-graphics mode directly after installation

2012-05-02 Thread Gary Mellor
Also affecting me. The following points may be of interest: 1. Graphics: NVIDIA GeForce G210M with 512MB DDR Dedicated Memory. 2. Machine: Lenovo G550 NTDF3UK (Laptop) 3. Previously I upgraded (on the standard driver) from 11.10 to 12.04 and this issue did not occur. 4. I erased and reinstalled

[Bug 929139] Re: Cannot restore backup from NAS using Deja Dup

2012-02-10 Thread Gary Mellor
Hi Wouter, Thanks for this. What would you suggest as the more specific program? Also, I'm unsure as to whether trying to restore an entire filesystem would cause issues while on the actual machine - surely the kernel files/drivers etc would get over-written as the machine was doing the restore.

[Bug 929139] Re: Cannot restore backup from NAS using Deja Dup

2012-02-09 Thread Gary Mellor
Thanks for the workaround Wouter. I had to modify it slightly to: sudo mount -t cifs //NAS/Backup /mnt/NAS/ -o user=your-uid,passwd=your- password,uid=1000 This was because: [a] mount.cifs was not recognised, and; [b] I couldn't get control of the /mnt/NAS/ directory so had to tell it who I

[Bug 929139] Re: Cannot restore backup from NAS using Deja Dup

2012-02-08 Thread Gary Mellor
-- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/929139 Title: Cannot restore backup from NAS using Deja Dup To manage notifications about this bug go to:

[Bug 929139] [NEW] Cannot restore backup from NAS using Deja Dup

2012-02-08 Thread Gary Mellor
Public bug reported: ~*~*~*~*~*~*~*~*~ ISSUE ~*~*~*~*~*~*~*~*~ I successfully backed my entire machine (/) up to an external NAS drive (Western Digital 500GB MyBook). However, when I came to test the restore I keep getting the same message: Restore Failed: Connection failed, please check your

[Bug 900969] [NEW] Desktop icons show as default icons on entry to desktop

2011-12-06 Thread Gary Mellor
Public bug reported: ~*~*~*~*~*~*~ BEGIN SYS INFO ~*~*~*~*~*~*~ System information report, generated by Sysinfo: 06/12/2011 21:54:33 http://sourceforge.net/projects/gsysinfo SYSTEM INFORMATION Running Ubuntu Linux, the Ubuntu 11.10 (oneiric) release. GNOME: 2.32.1 (Ubuntu

[Bug 900969] Re: Desktop icons show as default icons on entry to desktop

2011-12-06 Thread Gary Mellor
-- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/900969 Title: Desktop icons show as default icons on entry to desktop To manage notifications about this bug go to:

[Bug 772207] Re: version 173.14.30 is buggy for GeForce FX 5200

2011-05-01 Thread Gary Mellor
As per other posters I see the comment No proprietary drivers are in use on this system. Later in the 'Additional Drivers' dialog it states: This driver is activated but not currently in use. I don't see the version it recommends, it simply says: NVIDIA accelerated graphics driver (version

[Bug 209019] Re: Fetching album cover art does not work

2011-02-17 Thread Gary Mellor
I have this problem on Maverick 64-bit. I have Rhythmbox 0.13.1 and the plugin for artwork ('Cover art' checkbox in the 'Configure Plugins' dialog) is enabled. I have an active Internet connection. I haven't checked to see what happens if I play from a library but certainly running music directly

[Bug 209019] Re: Fetching album cover art does not work

2011-02-17 Thread Gary Mellor
Further to my post just (sorry for posting again, I couldn't find any edit function), I tried to get a debug output for Rhythmbox. In the Terminal I ran the following: rhythmbox -d ~/rhythm_debug_out.txt However, despite seeing a lot of activity in the Terminal window the debug file contents

[Bug 434564] Re: [cups-driverd] Bad driver information file /usr/share/cups/drv/sample.drv!

2010-06-30 Thread Gary Mellor
I eventually solved this by switching the printer to a wired connection rather than wireless. Prints fine now. Switching back to wireless causes the same issue again. Wired and wireless printer connections both work in 32-bit Lucid. By wired connection I mean a wired connection to my router not to

[Bug 434564] Re: [cups-driverd] Bad driver information file /usr/share/cups/drv/sample.drv!

2010-05-07 Thread Gary Mellor
Same issue in 64-bit Lucid (10.04) using HP Photosmart c7180. Printer simply sits there with job on the queue but never processes them. Printer reports that is is 'Idle'. After 10 minutes of inactivity I am forced to cancel the job. No such problem using the same printer on 32-bit Lucid (10.04).