[Bug 1749961] Re: xhci_hcd: TRB DMA errors reported with ASMedia ASM1142 USB 3.1 Controller

2020-09-07 Thread Nick Klein
Has anyone gotten their hardware vendor to cough up a new firmware yet? Razer has shown no movement. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1749961 Title: xhci_hcd: TRB DMA errors reported

[Bug 1878020] Re: thunderbolt combined with ethernet does not work

2020-09-02 Thread Nick Klein
*** This bug is a duplicate of bug 1749961 *** https://bugs.launchpad.net/bugs/1749961 Razer now tells me they have yet to find a solution. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1878020

[Bug 1878020] Re: thunderbolt combined with ethernet does not work

2020-08-07 Thread Nick Klein
*** This bug is a duplicate of bug 1749961 *** https://bugs.launchpad.net/bugs/1749961 Razer tells me they are working to get the new firmware out to their customers. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu.

[Bug 1878020] Re: thunderbolt combined with ethernet does not work

2020-07-14 Thread Nick Klein
*** This bug is a duplicate of bug 1749961 *** https://bugs.launchpad.net/bugs/1749961 See 1878020 ** This bug has been marked a duplicate of bug 1749961 xhci_hcd: TRB DMA errors reported with ASMedia ASM1142 USB 3.1 Controller -- You received this bug notification because you are a

[Bug 1878020] Re: thunderbolt combined with ethernet does not work

2020-07-12 Thread Nick Klein
Confirmed still present with kernel 5.8rc4. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1878020 Title: thunderbolt combined with ethernet does not work To manage notifications about this bug go

[Bug 1878020] Re: thunderbolt combined with ethernet does not work

2020-05-21 Thread Nick Klein
I am able to reproduce this on-demand on a fully-patched Ubuntu 20.04. Same enclosure - Razer CoreX Chroma. Both the built-in Asix AX88179-based gigE adapter and my Realtek RTL8153-based USB-to-ethernet adapter exhibit this same problem when connected through the CoreX's USB hub. The same