[Bug 1734503] Re: In Xfce, Gnome3, Ubuntu Studio, and Mate Desktop the pulse audio gui application is corrupted, I can't switch outputs.

2018-01-17 Thread c_smooth
I've been Running default flavor of Ubuntu since 12/22 without issue;
still version 16.04.3. I didn't switch to 17 or 18 because I use my
machine for my work, and I do like to run the most stable version. I've
realized that Ubuntu doesn't run simulated 7.1 surround sound well. I
got it working a few years ago with another headset so I thought I could
replicate the same solution with my Astro A40's. It just didn't work.

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1734503

Title:
  In Xfce, Gnome3, Ubuntu Studio, and Mate Desktop the pulse audio gui
  application is corrupted, I can't switch outputs.

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/pulseaudio/+bug/1734503/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs

[Bug 1734503] Re: In Xfce, Gnome3, Ubuntu Studio, and Mate Desktop the pulse audio gui application is corrupted, I can't switch outputs.

2017-12-22 Thread c_smooth
I may have to, because it's even registering output changes on a
reinstall. I reedited those pulse audio files to change the number of
speakers, but that didn't help either, so I did a reinstall. I usually
try to avoid that. Thanks  for the assistance.

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1734503

Title:
  In Xfce, Gnome3, Ubuntu Studio, and Mate Desktop the pulse audio gui
  application is corrupted, I can't switch outputs.

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/pulseaudio/+bug/1734503/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs

[Bug 1734503] Re: In Xfce, Gnome3, Ubuntu Studio, and Mate Desktop the pulse audio gui application is corrupted, I can't switch outputs.

2017-11-28 Thread c_smooth
I took all the other DE's from my system, I think a lot of the problems
stemmed from running KDE Plasma from a backport. It pretty much
conflicted with every DE theme except cinnamon. There where still some
problems even after I removed it, but at least cinnamon works.

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1734503

Title:
  In Xfce, Gnome3, Ubuntu Studio, and Mate Desktop the pulse audio gui
  application is corrupted, I can't switch outputs.

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/pulseaudio/+bug/1734503/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs

[Bug 1734503] [NEW] In Xfce, Gnome3, Ubuntu Studio, and Mate Desktop the pulse audio gui application is corrupted, I can't switch outputs.

2017-11-25 Thread c_smooth
Public bug reported:

Ubuntu 16.04.3 LTS
1.8.0
I expected to be able to switch to different outputs of my sound hardware. That 
list is gone and all I have is a volume circle knob. This doesn't effect the 
cinnamon DE but it does effect Gnome3, Mate, Xfce, and Xfce ubuntu studio 
edition.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 16.04
Package: pulseaudio 1:8.0-0ubuntu3.4
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.10.0-40.44~16.04.1-generic 4.10.17
Uname: Linux 4.10.0-40-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia_uvm nvidia_drm nvidia_modeset nvidia
ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.13
Architecture: amd64
CurrentDesktop: X-Cinnamon
Date: Sat Nov 25 22:12:43 2017
InstallationDate: Installed on 2017-09-29 (57 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 16.04.3 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64 (20170801)
ProcEnviron:
 LANGUAGE=en_US
 PATH=(custom, no user)
 XDG_RUNTIME_DIR=
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: pulseaudio
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 11/07/2013
dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
dmi.bios.version: P1.60
dmi.board.name: Z87-M8
dmi.board.vendor: ASRock
dmi.chassis.asset.tag: To Be Filled By O.E.M.
dmi.chassis.type: 3
dmi.chassis.vendor: To Be Filled By O.E.M.
dmi.chassis.version: To Be Filled By O.E.M.
dmi.modalias: 
dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvrP1.60:bd11/07/2013:svnToBeFilledByO.E.M.:pnToBeFilledByO.E.M.:pvrToBeFilledByO.E.M.:rvnASRock:rnZ87-M8:rvr:cvnToBeFilledByO.E.M.:ct3:cvrToBeFilledByO.E.M.:
dmi.product.name: To Be Filled By O.E.M.
dmi.product.version: To Be Filled By O.E.M.
dmi.sys.vendor: To Be Filled By O.E.M.
modified.conffile..etc.pulse.daemon.conf: [modified]
mtime.conffile..etc.pulse.daemon.conf: 2017-10-18T18:43:48.348315

** Affects: pulseaudio (Ubuntu)
 Importance: Undecided
 Status: New


** Tags: amd64 apport-bug xenial

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1734503

Title:
  In Xfce, Gnome3, Ubuntu Studio, and Mate Desktop the pulse audio gui
  application is corrupted, I can't switch outputs.

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/pulseaudio/+bug/1734503/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs